Selammmm Canlarrrrrrrrrrrrrr....
Sizlerii çoook özledimmmm..Eylülcmde hamileymiş ikizleri olcakmış çoooooooooooooook sevindim Allah tamamına erdirir inş..
Bende bi buçuk aydır annemde kalıyordum yeni döndüm..Malum bilionuz hamileliğim pek iyi geçmediği için annem en son yanına aldı beni..
Şimdi çok şükür iyiyim yemek yiyebiliorum ara ara kusmalarım hala devam etsede..halsizliğim devam ediyor en fazla yarım saat ayakta durabiliorum nasıl alışveriş yapcam bilmiorum..
Doktor ikiz olduğu için normal dedi..Bu arada dün doktordaydık cinsiyetlerini öğrenicektik..Bitanesi dönmedi poposunu bi türlü ama diğeri kesin kız mış : ) bana hep ikiside erkek tahminleri yapıldığı için en azından bi tanesinin kız olduğunu duyunca çook sevindim..bakalım haftayada büyük ultrasona gircem ozamanda diğeri belli olur heralde..
Hee yeni bi haberim daha var sizlere bu 2013 bana uğurlu geldi valla..Eşim memurluğu kazandı bi kaç ay içinde evi istanbula taşıyoruz ama ilçesi daha belli değil..
Çok şükür yaa sabredince Rabbim hepsini birden veriyor yeter ki sabredelim herşeyin ALLah'ın imtihanı olduğunu unutmayalım..
Top gibi göbişim var tam 5 aylık karın kadar öyle büyük değil ikiz olduğuna kimse inanmıyor..Çünkü kendim hiç kilo almadım ..Göğüslerimde desen hiç bi değişiklik yok hala aynı..Doktor diyor hiç çaktırmıyorsun ama bebişlerin kiloları falan maşallah yerinde dedi..Demekki iç karnım geniş kiloyuda bebişler alıyor..
Böylee işte kıslar herşey çok güzel gidiyor çok şükür inş da böyle dewam eder..
He bu arada gülgüzelininde tedavisi yarım kalmış gerçekten çok üzüldüm ama vardır bi hayır buna inan sabret dua et Allah yardımcın olsun inş..Hep senden beterlerini düşün..Daha ilk tedaviniz ve yaşınız genç olacak Allahın izniyle hep olumlu ol..
Hep dualarımdasınız inş..Başka bilmediğim haberler var mı acaba ?
Neyse fırsat oldukça ara ara bakarım ben haydin Allaha emanet olun..
ah eylulll bence bu duruma sevin cunku bir kusma tum gunun yorgunlugu gibi yoruyor bende cok kusmadim ama haftada bir en fazla sukur o bile zordu hergun her ogun cikaranlari dusununce sukret bol bol haline bebisler iyiyse gerisi onemli degilCanım hoşgeldin çok özlettin kendiniiiiiiii
canım arkadaşım 20 hafta olmuş maşallah senin. bende o günleri görebilecekmiyim :)
sık sık gel buraya benimde ikiz çok şükür.çok sorum olacak sana:) 10 haftalık olduk :)))) karnım çıktı benimde azcık :) bu arada biri kızmış sevindim diğeride erkektir inşallah.
benim mide bulantım oluyor ama kusmadım hiç? korkuyorum nie böle diehamiş gibi degilim :))))
Selammmm Canlarrrrrrrrrrrrrr....
Sizlerii çoook özledimmmm..Eylülcmde hamileymiş ikizleri olcakmış çoooooooooooooook sevindim Allah tamamına erdirir inş..
Bende bi buçuk aydır annemde kalıyordum yeni döndüm..Malum bilionuz hamileliğim pek iyi geçmediği için annem en son yanına aldı beni..
Şimdi çok şükür iyiyim yemek yiyebiliorum ara ara kusmalarım hala devam etsede..halsizliğim devam ediyor en fazla yarım saat ayakta durabiliorum nasıl alışveriş yapcam bilmiorum..
Doktor ikiz olduğu için normal dedi..Bu arada dün doktordaydık cinsiyetlerini öğrenicektik..Bitanesi dönmedi poposunu bi türlü ama diğeri kesin kız mış : ) bana hep ikiside erkek tahminleri yapıldığı için en azından bi tanesinin kız olduğunu duyunca çook sevindim..bakalım haftayada büyük ultrasona gircem ozamanda diğeri belli olur heralde..
Hee yeni bi haberim daha var sizlere bu 2013 bana uğurlu geldi valla..Eşim memurluğu kazandı bi kaç ay içinde evi istanbula taşıyoruz ama ilçesi daha belli değil..
Çok şükür yaa sabredince Rabbim hepsini birden veriyor yeter ki sabredelim herşeyin ALLah'ın imtihanı olduğunu unutmayalım..
Top gibi göbişim var tam 5 aylık karın kadar öyle büyük değil ikiz olduğuna kimse inanmıyor..Çünkü kendim hiç kilo almadım ..Göğüslerimde desen hiç bi değişiklik yok hala aynı..Doktor diyor hiç çaktırmıyorsun ama bebişlerin kiloları falan maşallah yerinde dedi..Demekki iç karnım geniş kiloyuda bebişler alıyor..
Böylee işte kıslar herşey çok güzel gidiyor çok şükür inş da böyle dewam eder..
He bu arada gülgüzelininde tedavisi yarım kalmış gerçekten çok üzüldüm ama vardır bi hayır buna inan sabret dua et Allah yardımcın olsun inş..Hep senden beterlerini düşün..Daha ilk tedaviniz ve yaşınız genç olacak Allahın izniyle hep olumlu ol..
Hep dualarımdasınız inş..Başka bilmediğim haberler var mı acaba ?
Neyse fırsat oldukça ara ara bakarım ben haydin Allaha emanet olun..
Canım hoşgeldin çok özlettin kendiniiiiiiii
canım arkadaşım 20 hafta olmuş maşallah senin. bende o günleri görebilecekmiyim :)
sık sık gel buraya benimde ikiz çok şükür.çok sorum olacak sana:) 10 haftalık olduk :)))) karnım çıktı benimde azcık :) bu arada biri kızmış sevindim diğeride erkektir inşallah.
benim mide bulantım oluyor ama kusmadım hiç? korkuyorum nie böle diehamiş gibi degilim :))))
allah sana sabir kocanada akil fikir versin canim okuuyunca tuhaf oldumCanım maşallah diyelim sizlere. Eşinin işide hayırlı olsun. Ama bu taşınma süreçlerinde çok dikkat et kendine olurmu, yorma kendini. Ne güzel sende istanbula gidiyorsun, bende okadar çok istedim ama kısmet olmadı istanbul bana. Hayırlısı böyleymiş, belki ileride daha hayırlı bi zamanda Rabbim banada istanbulda yaşamayı nasip eder.
Eylülüm mide bulantılarına niye takıyorsun bukadar. Benimde öle kustuğum olmadı çok fazla. Çok aç kalmazsan bulanmayabiliyor.
Birde çalışıyorsun, dinlenemiyorsun gün içinde birde bulantın olsaydı çok sıkıntı yaşayabilirdin. Bebeklerin sağlıkla büyüdükten sonra bende bu yok şu yok diye kafaya takma hiç. Bak bana doktor randevularını saya saya beklerdim, doğurmama az kaldı yaw
İnşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişleri. Birde sana tavsiye kötü konuşanların dediğini kafana takma kesinlikle.
Ay biz kafası biraz büyük gidiyor dedikde k.valideme, senaryo yazdı resmen, ben gülsün diye söyledim kadın bi anda niye büyükmüş, bişimi varmış, sıkıntı olurmuymuş 50 tane şey sıraladı.
Sonra birde detaylıda kordon boynunda çıktı ya, eşime sakın ha annene söyleme dedim. Onu söylesem bana zindan ederdi her randevuyu. Zaten kocamda aynısı, geçende odasını falan hiçbişisini almadık, bitek kıyafet var onun dışında bişimiz yok. "Kordon boynunu dolamış ya, ben onuda kaybedicez diye korktum o yüzden bişi almak istemedim diyo. Gelde deli olma.
Rabbim hayırlısını verir diyemeyen adamdan uzak dur. Ben kocamdan uzak duramicam için mümkün mertebe duymamaya çalışıyorum, annesinede söylerken daha dikkatliyim.
allah sana sabir kocanada akil fikir versin canim okuuyunca tuhaf oldum
Günaydın millet
ene mıyopım sende gun saymalara basladın mı artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Cumartesı ve kımsecıkler yokkk
ben kac gundur hastayımm canımhıcbısey ıstemıyor bu arada her hafta dugunler var kosturmaca yarın ıkı tane bakalım nasıl ışınlıcaz kendımızı
Ay sonunda 9 yıldır görmedıgım teyzem gelıyor amerıkadan kuzenımın dugunu var 2 sınde annemler ablamlar dayımlar cumburcemaat hep bızdeyız benım ıcın cok ıyı olacak ama evımıde dıp köse temızlemem lazımm offff offf nasıl gözumde buyuyor gelın yardıma daaaaa
Bu arada rüyamda bı tup bebek merkezıne gıtmısız ama benı ıstedıgım gıdecegım yer degıl doktora sureklı buranın adı neydı dıyorum oda artk soylemekten bıkmıs bagıra bagıra soyluyorhayırlara vesıle olsun bakalım tahlıllere felan bakıyor tahlıl kagıtlarının içinden benım öğrencılerın yaptıkları resımler ödevler felan cıkıyor doktor bana bunlarda ne dıye cıkısıyo kızgın ya ben de dıyorum allah allah nerden gırmıs kı onlar onun arasına çünkü benım sımdıye kadar ki tahlıllerım rahım fılmım hersey bı poşetın içinde arabanın bagajında durur hep valla anlamadım gıttı
Sonra uyanmısım hayırdır inşallah
gecmiş olsun cnm bendede acayip bi halsizlik var kolum kalkmıyo bahar yorgunlugumudur nedir bilmiyorum artık..
bide üstüne temizlik yapacaksın Allah yardım etsin cnm
rüyanda güzel bence Allah hayırlara cıkarsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?