Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gunaydın kızlar,,
millan hosgeldın ,,tebrık edıorum ve o kılo formulunu hemen ıstıorummmmmmmmm

ben ıyım cok sukur haftaya kontrole gıtcez ınsallah hersey yolunda ,,,lekelenmem yok cok sukur ama kıpırdamaları hıssetmıom ben,,tamm bılıom 20 haftaya kadar normalmıs , progestan da ıkı tane kaldı bugun ve yarın bırer tane kullanınca bıtıo ,,sanırım accuk kılo aldım ben ama tam bır kılo bıle deıl,,ufff tencere yemegı yıyorum hep abur cubur yemıom sadece gecen aksam etı burcak cektı canım ondan yedım o kadar,,onun dısında sebze et meyva yıyorum ama beyaz ekmek yemem yasak b12 eksıklıgı oldugu ıcın ama beyaz ekmegı gorunce dayanamıom kuru kuru ekmek yıyorum:26::26::26: kocama dun aksam dedım bak alma bı daha ben dayanamıom dedım tmm dedı,,,onun dısında asermem yok gercı aserme olmaması ıyı bıseymıs cunku vucutta tum vıtamın ve besınler oldugu ıcın bebek ıhtıyac duymuyomus ,,bu arada hamıle hatunlar hergun bır tane elma yıyın mutlaka ,,gebelıkde elma yıyen anne adayı haftada en az dort tane bebegın astım olmasını engellıomus ,bıde rahımde kasılmalarınızı cok hıssedıosanız hergun 1 tane muz yıyın potastum oldugu ıcın rahıme cok faydası var ama bı gun yıyıp bı gun yemezsenız kabız yapıo,,
boyle ıste :))
hee sorcagım seyı unuttum ya anneler sızın gebelıkte goguslerınız acıomuydu ama soyle sankı kahverengı yer varya goguste oraya acıı bıber surdun ve ıgneler batırıosun oyle bı acı,ozellıklle banyodan sonra oluyo,mesela suan da var hala kı dun banyo ettım,,utanmasam aglıcakdım dun,,

Canım hoşgeldin, hadi bakalım sende atlattın sıkıntılı dönemleri inşallah. Hareketlere takılma, hissedersin bi kaç hafta sonra. Ben 20.haftalarda hissettim yani 20.haftada değil. 22de falan. Ondan önce böyle gazmı yoksa onun hareketimi anlayamadığım şeyler oluyordu.
Yavrum seninkinin cinsiyeti neydi, söyledinde benmi kaçırdım?
Göğüslerle ilgili benim hiç bi sıkıntım olmadı açıkçası, sadece ilk başlarda şişmişti ağrıyordu, şu an oda yok, hatta niye bi sıkıntı yok, acaba sütüm olmicakmı korkusu içindeyim açıkçası. Ama uçlarda hassaslık var. üstümü değiştirirken bazen acıyor onun dışında dediğim gibi bişi yok. Doktora sor, ama biliyorsunki herkesin belirtileri bir olmuyor. Senin gibi olanda vardır benim gibi bişi olmayanda vardır

Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği alsanıza. Biz bayadan beri ondan yiyoruz ve bence beyaz ekmekten daha güzel, daha dayanıklı, biz alıyoruz buzluğa atıyoruz, yiyeceğimiz zaman, 20 dk- yarım saat önce çıkarınca taze taze yiyoruz. Hem israfta olmuyor.

Muz konusunda katılıyorum sana. Ben en baştan beri hep yiyorum muzu, bazen günde 2 tane yediğimde oluyor. Ve ben şu zamana kadar kramplarım çok az oldu, 3-4 kere falan oldu yani öle söyliyim. Bunda biraz spor yapmanında etkisi vardır ama onu muz yemek kadar düzenli yapamıyorum maalesef

hayirli gunlerr bacilarrrr
nabersizzz bakem...biz iyiyik sukur...
Kızlar yine kaçamak geldim telden.
benimde arada iğne yerim ağrıyor
bu arada dün itibariyle hamile kaldığım kiloya indim :))
yani 23 kilo verdim:))
dahada incem kafayı yedim:))
arada gel iste boyle kacakta olsaa...eslemdende haber alaydik iyiydii

ooooooo masallah diyorum millan vala iyi vermissin ben on iki on uc kilo almistim bi kilom kaldi onuda vericem resmen iki katim kadar vermissin kizzzz var mi bi formulu ben de elli kiloya inmek istiyorum evlendgm zamanki gibi

Su misalicim aciyodu benimde.herseyin normal sknti yapma
Miyopicim o haftalarda bende de ne aci ne buyume hicbisey yoktu ama dogumdan bi saat sonra baktigimzda sutum gelmisi

Hepimizin igne yeri aciyosa normal demektir bende bende bi sknti var sanmistinm

Ya aslında benim korkum küçük olmalarından sebep. Hani normal bi büyüklüğe sahip olsalar takmicam zaten. Küçük oldukları için ve büyümediklerinden sebep sıkıntı yaşarmıyım diye korkuyorum. ama olmaz inşallah diyip unutuyorum sonra. Hani milletin 1 beden büyüyo falan ya, benim hiç öle bi problemim olmadı. Gerçi kilo alımımda çok değil ondan sebepte olabilirmi?
9-10 kilo aldım şu ana kadar. Aşırıda yemiyorum, galiba en fazla 1-2 kilo daha alır kapatırım bu dönemi hayırlısıyla :)

kiloyla alakalı oldugunu sanmıyorum, canım süt olayı dengeli beslenmek ve pozitif dusunceyle alakalı denedim ben sutum yook deyince yetmedi, artık sutum hep var dyorm cok sukur iyi simdi.benim gogus bedenm hamilelikte arttı ama suan eskisi gibi asırı fark olmadı bende,kucukler yani

Günaydın canlar

Teşekkür ederim canım, rahatladım sayende ben en çok ona takmıştım. Dikkat edicem pozitif düşünmeye, benim sütüm bol bol gelicek biliyorum diyerek başlayalım

Günaydın canlar

Teşekkür ederim canım, rahatladım sayende ben en çok ona takmıştım. Dikkat edicem pozitif düşünmeye, benim sütüm bol bol gelicek biliyorum diyerek başlayalım

öyle yap canım göğüsle acıyla işi yok sütün dengeli beslen ve sitres yapma bide bana milupanın rezene çayı humananın still tea çayı aşırı süt yapıyo.ona rağmen moralim bozukken düşüyo hemen.göğüslerim hamilelikte büyüdü ve kahverengi kısmı baya karardı şimdi biraz açıldı gibi ama süt miktarı arttıkça bedenim büyüdü şimdi 110 larda falan önceden 90 dı.

selam kızlar nasılsınız
benim tahlil sonuçlarım yavas yavas cıkıyo ..seker yüklemesi yaptırmıstım ya hipoglisemi cıktı bende..yani sekerin normalin altına düşüşü.seker düşüklügü..dokktorda sekerin yüksek veya düşük olması yumurtaları kalitesizlestiriyor bu yüzden büyümemiş olabilir dedi embriyolar..seker hapı kullanıyorum inş düzelir..
1 hafta on gün sonra da genetik tahlil sonuçları cıkacacak inş bişey cıkmaz

Günaydın millet;

Hadi toparlanın, gelin bişiler yazın çıkın, bütün gün bakıyorum bi günaydın diyorum, birde eylülle muzmut geliyor onun dışında arada sırada uğrayanlar selam verip gidiyor.

Hadi yaw ben doğurcm haberiniz olmicak
Buarada rüyamda babam geliyor hadi gözünaydın izin süreniz artmış diyor, 6 ayı kastediyor. Bende bak gerçekse hemen çıkarım izne nasıl olsa hakettim izni ya, sora kardeşim geliyor babam konuyu değiştiriyor, futbol maçı yapmışız bende oynamışım bide kırmızı kart yemişim meğerse o onu diyormuş sinirleniyorum ben, kardeşime anlatıyorum ama bana sen gelmeden önce böle diyordu ben kırmızı kart yemedim, kimseye bişi yapmadım diye. Öyle ilginç bi rüyaydı

O kadar yan çizdilerki bu izin konusunda, artık rüyalarımda bile tam oldu derken fikir değişiyor. Babam bile yapıyor bunu

hayirli gunlerr bacilar nassiniz iyisiniz insallah de gelin toplasin artik beyaaa miyopi hakli bir mesajla gunu bitirmek istemiyom artik

Selamün aleyküm bacılar....

bayadır buraya giremiyordum o facedende yazışıyorduk ya onunda etkisi war tabi.
Hava çok berbat burda kapalı ruhum çok daraldı. Zaten canım sıkkın. Gideyim kahvaltı yapayım bari çok zengin bir kahvaltı menüm var zeytin ekmek salatalık geri kalan herşey yasak. Bugün doktora gidicez inş. bişey çıkmaz

Geçmiş olsun canım, hayırdır neyiniz var, neden yasak herşey?

slm kızlar farklı bir lokasyona taşıntık pek fazla gelemiyorum. iyiyiz cok şükür :) özledim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…