gunaydın kızlar,,
millan hosgeldın ,,tebrık edıorum ve o kılo formulunu hemen ıstıorummmmmmmmm
ben ıyım cok sukur haftaya kontrole gıtcez ınsallah hersey yolunda ,,,lekelenmem yok cok sukur ama kıpırdamaları hıssetmıom ben,,tamm bılıom 20 haftaya kadar normalmıs , progestan da ıkı tane kaldı bugun ve yarın bırer tane kullanınca bıtıo ,,sanırım accuk kılo aldım ben ama tam bır kılo bıle deıl,,ufff tencere yemegı yıyorum hep abur cubur yemıom sadece gecen aksam etı burcak cektı canım ondan yedım o kadar,,onun dısında sebze et meyva yıyorum ama beyaz ekmek yemem yasak b12 eksıklıgı oldugu ıcın ama beyaz ekmegı gorunce dayanamıom kuru kuru ekmek yıyorum:26::26::26: kocama dun aksam dedım bak alma bı daha ben dayanamıom dedım tmm dedı,,,onun dısında asermem yok gercı aserme olmaması ıyı bıseymıs cunku vucutta tum vıtamın ve besınler oldugu ıcın bebek ıhtıyac duymuyomus ,,bu arada hamıle hatunlar hergun bır tane elma yıyın mutlaka ,,gebelıkde elma yıyen anne adayı haftada en az dort tane bebegın astım olmasını engellıomus ,bıde rahımde kasılmalarınızı cok hıssedıosanız hergun 1 tane muz yıyın potastum oldugu ıcın rahıme cok faydası var ama bı gun yıyıp bı gun yemezsenız kabız yapıo,,
boyle ıste :))
hee sorcagım seyı unuttum ya anneler sızın gebelıkte goguslerınız acıomuydu ama soyle sankı kahverengı yer varya goguste oraya acıı bıber surdun ve ıgneler batırıosun oyle bı acı,ozellıklle banyodan sonra oluyo,mesela suan da var hala kı dun banyo ettım,,utanmasam aglıcakdım dun,,
arada gel iste boyle kacakta olsaa...eslemdende haber alaydik iyiydiiKızlar yine kaçamak geldim telden.
benimde arada iğne yerim ağrıyor
bu arada dün itibariyle hamile kaldığım kiloya indim :))
yani 23 kilo verdim:))
dahada incem kafayı yedim:))
ooooooo masallah diyorum millanvala iyi vermissin ben on iki on uc kilo almistim bi kilom kaldi onuda vericem resmen iki katim kadar vermissin kizzzz var mi bi formulu ben de elli kiloya inmek istiyorum evlendgm zamanki gibi
Su misalicim aciyodu benimde.herseyin normal sknti yapma
Miyopicim o haftalarda bende de ne aci ne buyume hicbisey yoktu ama dogumdan bi saat sonra baktigimzda sutum gelmisi
Hepimizin igne yeri aciyosa normal demektir bende bende bi sknti var sanmistinm
Ya aslında benim korkum küçük olmalarından sebep. Hani normal bi büyüklüğe sahip olsalar takmicam zaten. Küçük oldukları için ve büyümediklerinden sebep sıkıntı yaşarmıyım diye korkuyorum. ama olmaz inşallah diyip unutuyorum sonra. Hani milletin 1 beden büyüyo falan ya, benim hiç öle bi problemim olmadı. Gerçi kilo alımımda çok değil ondan sebepte olabilirmi?
9-10 kilo aldım şu ana kadar. Aşırıda yemiyorum, galiba en fazla 1-2 kilo daha alır kapatırım bu dönemi hayırlısıyla :)
kiloyla alakalı oldugunu sanmıyorum, canım süt olayı dengeli beslenmek ve pozitif dusunceyle alakalı denedim ben sutum yook deyince yetmedi, artık sutum hep var dyorm cok sukur iyi simdi.benim gogus bedenm hamilelikte arttı ama suan eskisi gibi asırı fark olmadı bende,kucukler yani
Günaydın canlar
Teşekkür ederim canım, rahatladım sayende ben en çok ona takmıştım. Dikkat edicem pozitif düşünmeye, benim sütüm bol bol gelicek biliyorum diyerek başlayalım
Selamün aleyküm bacılar....
bayadır buraya giremiyordum o facedende yazışıyorduk ya onunda etkisi war tabi.
Hava çok berbat burda kapalı ruhum çok daraldı. Zaten canım sıkkın. Gideyim kahvaltı yapayım bari çok zengin bir kahvaltı menüm var zeytin ekmek salatalık geri kalan herşey yasak. Bugün doktora gidicez inş. bişey çıkmaz
günaydın kızlarrnasılsınız
Günaydın kızlarrrrr; regaip kandilimiz kutlu olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?