hayirli gunler canlarrr
nabersiz dun yine bebisimiz gorduk allaha sukur iyiy hoplayip zipliyo ufaklik
valla haklisin canim bende cok sabirliyim ama tepem attimi vay o hata yada haksizlik yapanlarin haline ki ben turkiyedeyken haftanin 2-3 gunu hastanelerdeydim annemle beraber...cileden ciktigim cok olmustur ezik gordulermi eziyolar ama cesur gordulermi ancak iyi yapiyolar islerini...buraya gelince daha iyi anladim yani bu avrupa standartlarini burda doktora gidiyoruz sanki biz degilde onlar hasta oyle mutevazi samimi efendi hic dakka gecirmiyolar randevudan acil bi durum olursada binbir ozur diliyolar islerini sevip ciddiye alip disiplinle calismalarinin sonucu iste...
Bende bunu anlayamıyorum biliyormusun, hak hukuk islamda olan bişi, müslüman olan biziz. Onlar bunları bizden yani osmanlıdan görüp öğrendiler ama neden şuan biz hakka hukuka dikkat etmiyorken onlar bir müslüman gibi dikkat ediyorlar bu konuya. Hani avrupa hayranlığı değil benimki. Biliyorumki onlardada ters giden birçok şey var ama hak hukuk konusunda gerçekten çok çok ilerdeler.
Ben çok sesimi çıkartan bir yapıya sahip değilim, daha doğrusu çok sinirli bir yapım olduğu için çözüm olacağını düşünmediğim için sesimi bastıran birisiyim. Ama böyle yaptıkça bizim üstümüze daha çok geliyorlar ve hakkımızı daha fazla yiyorlar. Aman huzursuzluk çıkmasın diye diye hakkımızı savunamaz olduk. Bunun hesabı yokmu, Allah bize demiyecekmi sana akıl verdim, gördün hakkının yendiğini ama her defasında bana havale ettin, bi kerede hakkını savunmadın diye. Kendime acıyorum bu konuda açıkçası.