• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çok su içtiğimde çok çıkıyorum su içmediğimde çıkmıyorumm :))) normal heralde. suyu çok içmediğimde idrarım koyu oluyor suyu içtiğimde bem beyaz :)) burda kızlar konusuyorlardı yeşil işiyom felan die ama bende yok. bulantıda yok! ayy anamm ben normal değil miyim?

senin daha erken bulantın filan olmaz inş olucaka da iki hafta içinde baslar, yesil çiş daha dort ayk-lıkkendi dye hatırlıyorum yanlıs olmasın da

kızlar okuyabilirim derseniz yasin e başlıycaz..ben ,muzmut,miyopi,eylül tamam dedik...isteyen olursa yazsın salı günü liste yapacak eylül:))

Slm bacılarım
haftalar sonra cumartesı evımdeyım cocukların etütü bıttı
Yasın için benden de okeydır bu arada
Ne var ne yokkkkk

kızlar 01 mayıs itibariyle listeyi oluşturdum. bilgilerinize, topiğe genellikle girenlerin isimlerini yazdım ... Listemiz hayırlı olsun inşallahhh:nazar:

Slm bacılarım
haftalar sonra cumartesı evımdeyım cocukların etütü bıttı
Yasın için benden de okeydır bu arada
Ne var ne yokkkkk
oohh misss evdesin bende işteyimm :)
listeyi sayfa başına ekledim canım :)
bende doktordan geldim pıtpıtları duyduk çok şükür. :nazar:
sen nasılsın canım?

kızlar ya az önce hapşırığımı tutum biranda :( normalde tutmazdım kasığıma ağrı girdi bişey olmamıştır dimi???

oohh misss evdesin bende işteyimm :)
listeyi sayfa başına ekledim canım :)
bende doktordan geldim pıtpıtları duyduk çok şükür. :nazar:
sen nasılsın canım?

ay ne guzel canım Allah bıze de nasıp etsın ınsallah bıze de bol bol dua et
Sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
Ben de ne yapayım kalktım evımı topladım kahvaltı ettım eşimın yanına gecıcem çıkısta gezcezz bu çalışmak ıyı oldu gezmeler de düzenli:1::1::1:

kızlar ya az önce hapşırığımı tutum biranda :( normalde tutmazdım kasığıma ağrı girdi bişey olmamıştır dimi???

ayyyyy eylüllllll ne pğanık ataksın kızım yaaa
merak etme o hepımızde oluyor ben normalde tutarım tutmadıgımda yada doğru düzgün hapsıramadıgımda ben de oluyor hıssedılır sekılde
bu kadar panık olma yavrum ya yoksa sana da bebıslerıne de zarar
bu hamılelık gecmez 9 ay:1::1:

ay ne guzel canım Allah bıze de nasıp etsın ınsallah bıze de bol bol dua et
Sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
Ben de ne yapayım kalktım evımı topladım kahvaltı ettım eşimın yanına gecıcem çıkısta gezcezz bu çalışmak ıyı oldu gezmeler de düzenli:1::1::1:
Rabbim sizde de nasip etsin inşallah canım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh:16:

ayyyyy eylüllllll ne pğanık ataksın kızım yaaa
merak etme o hepımızde oluyor ben normalde tutarım tutmadıgımda yada doğru düzgün hapsıramadıgımda ben de oluyor hıssedılır sekılde
bu kadar panık olma yavrum ya yoksa sana da bebıslerıne de zarar
bu hamılelık gecmez 9 ay:1::1:
kız ödüm kopuyorrr :)))))) napim anammmm çok şükür biraz rahatlasım 1 ay doktora gitmek yokk :)

Hosbulduk canım elveda canım olacak malesef:14::14::14:
Eşim aradı 3te cıkıyordu ısten 1 de cıkıcam ona gore gel yanıma dedı sımdı gıdeyım bıraz susleneyım püsleneyım atayım kendımı beyoğlu sokaklarına:1::1:
Ya ben gecende bı pantolon almıstım hanı su renklı olanlardan topukluyla gıyerım dıye kestırmedıydım sımdı de convercele gıyeyım dıyorum rahat olsun dıye yerleri süpürecek ne etmem lazım benım sımdı :1::1::1:

Eşim aradı 3te cıkıyordu ısten 1 de cıkıcam ona gore gel yanıma dedı sımdı gıdeyım bıraz susleneyım püsleneyım atayım kendımı beyoğlu sokaklarına:1::1:
Ya ben gecende bı pantolon almıstım hanı su renklı olanlardan topukluyla gıyerım dıye kestırmedıydım sımdı de convercele gıyeyım dıyorum rahat olsun dıye yerleri süpürecek ne etmem lazım benım sımdı :1::1::1:
paçasını katla :))):9::9:

kız ödüm kopuyorrr :)))))) napim anammmm çok şükür biraz rahatlasım 1 ay doktora gitmek yokk :)

Ama çok panıksın eylul ıyı bıse dgıl ki bu anı tansıyon degısımlerıne yol acabılır bu dahada zarar bılıyosun canım benım
Relax ol tatlım rabbım nasıp ettı bak bebıslerını keyfını cıkarrr
Anammm ben senın yerınde olsam sımdı ohhhh bızımkıne neler etmıstım Amerıkada bıle olabılırdımmm:9::9::9:Canım amerıka aşerdi de:1::1::1::1:

güleeee güleeeeeeee oskeee:5:
bence başka pantolon giy,hiç o riske girme:))yeri süpürdüğü zaman hoş olmaz canım,ama accık değiyosa bişey olmaz...ama dolgu topuk varsa o rahat olur,pantolununda yere değmez...:53:

Back