günler uzadı ya ramazan da misafir çağırınca çok işe yarıyor,temizlik yemek yetişme derdi olmuyor:)
kışın 4 te okunuyor ya misafir olunca pratik olmak lazım:))
kızlar günaydın bende çalışıom bugün :) ayrıca bugün doktora gittik çok şükür pıt pıtları duyduk
saol canımmmmmgünaydın kızlar nasılsınız :))
haydi gozunaydın masallaah cok sukur:) ikiz mi tekiz mi canım hayırlı olsunn:)
hadi maşallah canımsaol canımmmmmikiz :))) 2 ayrı kesede kafama takıldı sata göre 6+2 yim ama 5+3 çıktı biri 5+6 çıktı diğeri o düzene girer heralde degil mi? doktor normal dedi... ama kafama takıldı işte
heheh olabilir çok fark yok Allahtan ama ne bilim kafama taktım :)hadi maşallah canımayrı zamanlarda mı döllendiler acaba,ondan oabilir..birde ikizlerde olabiliyo,biri önde gidiyo biri geride kalabiliyor,ama çoook fazla fark yoksa sorun olmuyor.hatta bizim arkadaşın ikizleri karnında kavga ediyolardı:))))
saol canımmmmmikiz :))) 2 ayrı kesede kafama takıldı sata göre 6+2 yim ama 5+3 çıktı biri 5+6 çıktı diğeri o düzene girer heralde degil mi? doktor normal dedi... ama kafama takıldı işte
İnşallah öle olur canım yetişsin kuzucuklar.... maşallah bizecanım sıkıntı yok hiç aklına bile takılmasın, duzene girer ki zaten simdi de sorun yok uc gun fark goruluyo ikisi arasında. benim ilk 5 - 6 aya kadar kızım hep bi hafta on gun kadar sattan geri gidiyodu daha sonra sat ı yakaladı öne gecti son ayda ise satla aynı oldu zaten gununde dogdu kilosu da 3535idi ben de cok korkmustum cılız gelişimsiz olacak diye cok sukur sorun olmuyo. o dr un kesenin capını olcerken olusturdugu tahmini gun, hafif daha buyuk alsa capını daha buyuk cıkıyo yani
aklına kotu seyler getirme gunlerinin tadını cıkar her sey cok guzel olacak:))bizim gibi temilik falan yapmıyosun değil mi:)
heheh olabilir çok fark yok Allahtan ama ne bilim kafama taktım :)usg kagıdında 22 aralık birinde diğerinde 25 aralık yazıyorrr :) benim sat tarihime göre 19 aralık doğum tarihi ayrı ayrımı doğurcm ben hahaha :)))
kızz ben normal doğurmak istiyorum :)))) inşallah sağlıklı olurlarda normal doğururummmmmmmmmmmo tahmini dogum her seferinde farklı oluyo , ilk zamanlar geri dye kendimi cok uzmustum :)
senin sezaryan olur tarihin belli olur muhtemelen stresin az olur dogum basladıydı baslıcaktı derdin olmaz tatlım degil mi:)
İnşallah öle olur canım yetişsin kuzucuklar.... maşallah bizetemizlik falan yapmıyorum canım direk yatıyorum eve gidince kilo aldım sanki yaa çok yiyorumm.
kızz ben normal doğurmak istiyorum :)))) inşallah sağlıklı olurlarda normal doğururummmmmmmmmmm
çok su içtiğimde çok çıkıyorum su içmediğimde çıkmıyorumm :))) normal heralde. suyu çok içmediğimde idrarım koyu oluyor suyu içtiğimde bem beyaz :)) burda kızlar konusuyorlardı yeşil işiyom felan die ama bende yok. bulantıda yok! ayy anamm ben normal değil miyim?senin ikiz bişey diyemicem ama ekmegi tatlıyı cok yemezsen kilo alınmyor ben dorduncu aydan sonra sabah aksam yurumustum doguma faydası olmadı ama kilo cok almadm sen dinlenmeye devammmmm:))))) idrara cok cıkıyomusun
Amin canım Aminnnnn... ikizi olanlara soruyorum normal yapanlarda olmuş. bende inşallah normal yapmak istiyorum.inşşşşşşşş canım Allah gonlune göre versin:))) normal dogumu beklemek sancısını cekmek de zor rabbim hepinize yardım etsin gonlunuzdekini hayırlı edip versin:)
heheh olabilir çok fark yok Allahtan ama ne bilim kafama taktım :)usg kagıdında 22 aralık birinde diğerinde 25 aralık yazıyorrr :) benim sat tarihime göre 19 aralık doğum tarihi ayrı ayrımı doğurcm ben hahaha :)))
orası öle tabi ama ne bilim sorduklarımdan normal yapanda var bende istiyorum inşallah. sezeryan olursada napalım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda.canım benim duyduklarım hep sezaryen olmuşlardı..ama inşallah sen normal istiyosan normal olur:)))
sağlıklı olsunlar da tatlım sezaryen derse de önemseme...
canım içtikleri ilaçlardandır o...hele bi demir ilacı iç bakem,ne uyuz renkler görcençok su içtiğimde çok çıkıyorum su içmediğimde çıkmıyorumm :))) normal heralde. suyu çok içmediğimde idrarım koyu oluyor suyu içtiğimde bem beyaz :)) burda kızlar konusuyorlardı yeşil işiyom felan die ama bende yok. bulantıda yok! ayy anamm ben normal değil miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?