Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

cumamiz hayr olsun canlarrr nassiniz bakem allah cumlemizin dualarini kabul etsin hayirlisiyla....

kuzular herkes günaydın demiş kaçmış..olmuyor ama :)))
millan ve eslem görünmüyor..inşallah çabucak dönerler..
notere gitmem lazım..pööööööffffffffff(

kuzular herkes günaydın demiş kaçmış..olmuyor ama :)))
millan ve eslem görünmüyor..inşallah çabucak dönerler..
notere gitmem lazım..pööööööffffffffff(
evet herkescikler kaçıooo toplanamadık gitti. millan ve eslem yok oldular yaaa (( özlettirdiler kendilerini....

oof kızlar ya canım fena sıkıldı iş yerinde altımda çalışan elemanla tartıştım zaten sinirlilik halim var gerildim çok. bebegime bişey olcak diye çok korkuyorum dua edin bana... yarın kalp atışları için gitcem nolur dua edin bana...

Son düzenleme:

Canım hiç sıkma canını, bişi olmaz bebeğine Allahın izniyle. Ama bu dönemde sinirlerin biraz yıpranabilir. Gerekli gereksiz yere sinirlenebilirsin, hassas bi dönemdesin artık. Sakin kalmaya çalış. Sinirlendiğinde bebeğini düşün, mümkün mertebe boşvermeye çalış. Belkide yok yere sinirlenmekten kurtulursun..

Yarın içinde hiç endişelenme, Rabbimin izniyle kalp atışlarını duyacaksın. Hadi bakalım heyecan dorukta

canım hassas dönemlerdesin ondandır..amaaaaaaaaaaann ne sinirleyosun boşver:) inşallah yarın güpgüzeeeeel haberlerini bekliyoruzz:))

ya bir de kızlar yasin okuyalımmı yine?? bebe bekleyenlere bebek için,hamilelere sağlıklı doğum için,doğum yapanların da evlatlarına sağlıklı ömür için..tamam derseniz başlayalım mı ??

ya bir de kızlar yasin okuyalımmı yine?? bebe bekleyenlere bebek için,hamilelere sağlıklı doğum için,doğum yapanların da evlatlarına sağlıklı ömür için..tamam derseniz başlayalım mı ??

Ben tamam derim. Belki bu sayede yasinlerim düzene girer. Güya hergün okicaktım hamileyken

Ben tamam derim. Belki bu sayede yasinlerim düzene girer. Güya hergün okicaktım hamileyken
salıya kadar arkadaşları bilgilendirelim,çarşamba başlayalım diyorum ben...ben olmazsam arkadaşlara sen hatırlat,sen olmazsan ben hatırlatayım...hem benim reglimde biter..tamam diyenlerden liste yaparız..salı günü eylüle söyleriz listemizi yapar ilk sayfaya okuruz bizde..
ben de görev gibi olmazsa okuyamıyorum,ne kötü bişey ama...(

benden de tamamdir kislar zaten okuyom hergun bitenede sizin icin seve seve okurum insallahlistemizi yapalim

tamam canım inşallah salıya kadar çok kişinin haberi olur, ne kadar çok okursak bizim için okadar iyi.

benden de tamamdir kislar zaten okuyom hergun bitenede sizin icin seve seve okurum insallahlistemizi yapalim

tamam canım inşallah salıya kadar çok kişinin haberi olur, ne kadar çok okursak bizim için okadar iyi.
çok iyi olur..bu ara ferahlığa ihtiyacımız var..inşallah kızlarda girer bu ara,çok çoookk yasinimiz olur:)))
11 mayısta da üç aylar başlıyormuş..ne çabuk geliyo ramazan:)

Canimmmm baslayalim tabikiii soyleyelim kizlaraaaaaas listeyi hazirlarim bennnn ilk sayfaya guncellerim

çok iyi olur..bu ara ferahlığa ihtiyacımız var..inşallah kızlarda girer bu ara,çok çoookk yasinimiz olur:)))
11 mayısta da üç aylar başlıyormuş..ne çabuk geliyo ramazan:)
ewet ya cabucak geldi ramazan baya da uzun tutulacak gunler uzun ama ona gore sevabida bol olacaktir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…