• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Özgecim aynı şeyleri çevrende birilerinin daha yaşadığını bilmek ve onlarla konuşmak okadar rahatlatıyorki insanı. Sorun ne olursa olsun sanki artık yokmuş gibi geliyor. İnşallah bu rahatlamalar birşeylere vesile olur sizlerde de.

Bende kadınlar kulubüne gelmeden önce, eşimle evliliğimde yaşadığım sorunları sadece ben yaşıyorum sanırdım. Evet tvde görüyorduk ama normal insanlar cicim aylarının tadını çıkarırken biz neden kavga ediyoruz diye çok üzülüyordum. Sonra burda yaşadıklarımızı paylaştıkça okadar rahatladığım dönemler olduki. Belki bu sayede bazı şeyleri aşabildim.

ewet yaa benmi cok safim yoksa bekarken herkes mi bole dusunuyor cicim aylari hep bi cekismeli kavgali gurulrulu geci sanki o ilk zamanlara gore simdi cicim ayindayiz bunda evlilige alismak birbiriniz daha yakindan tanimaninda onemi buyuk galiba simdi ikimizde birbirimizin iyisini kotusunu biliyoz ona gore davraniyos ilk zamanlara gore %95 azaldi kalan %5 de ufak tefek olanlar allaha sukur...

kızlar arada toplanın işte böyle :) bende girerim müsait olunca iş yerinde kuzey yok zaten :) evde hayatta vakit bulamam çok oyun istiyo konuşmayınca mızırdanıyo.bugünde hava çok güzelmiş bende öyle kalın bir ceket giymişim ki patladım.yazın zor olacak tişört falan nasıl giyerim bilmem emzirme südyenleri belli oluyo bide göğüs pedi yuvarlak yuvarlak duruyo memelerde aldı başını gitti zaten :) şimdilik ceketle falan kamufle ediyorum.

Özgecim aynı şeyleri çevrende birilerinin daha yaşadığını bilmek ve onlarla konuşmak okadar rahatlatıyorki insanı. Sorun ne olursa olsun sanki artık yokmuş gibi geliyor. İnşallah bu rahatlamalar birşeylere vesile olur sizlerde de.

Bende kadınlar kulubüne gelmeden önce, eşimle evliliğimde yaşadığım sorunları sadece ben yaşıyorum sanırdım. Evet tvde görüyorduk ama normal insanlar cicim aylarının tadını çıkarırken biz neden kavga ediyoruz diye çok üzülüyordum. Sonra burda yaşadıklarımızı paylaştıkça okadar rahatladığım dönemler olduki. Belki bu sayede bazı şeyleri aşabildim.

ohhh ne guzel ortaminiza bayildim dogrusu boyle insan baya desarj oluyo ben bugun diken ustundeyim kac gundur uyuyamiyorum terapiye ihtiyacim var:16:

Şu ilk zamanlar cıcım aylarında yanı bırbırını yeme mevzusu tum evlılıklerde mevcut ben her zaman soylerım o aralar sabır etmeyen bosanır dıye cokda var arkadasım bosanan.Ya bı ınsanla aynı evı paylaşmadan nasıl onu tam olarak tanıyabılırsın ki ama sabırla ınsan yavas yavas herseyı asıyor.Ben eşimi çok ama cok sevıyorum onsuz bır gunu bıle düşenemıyorum.Bazen acaba hayatımda olmasa halim nice olur dıye dusunuyorum ıyıkı de o zamanlarda bazı seylere daha töleranslı olmusum olmusuz yoksa bu mutlulugu nasıl elde edebılırdık ki.Hep anlatıyorum Allahım buyuk benım evlılıgımın tartısmaları hep esımın aılesı yuzunden cıktı Allahta bılıyo onları artık ne hallerı varsa görsünler.Dün akşam dıyorlar ki ne guzel bak evınız var arabanız var Allaha şükür borcunuz yok bır bebeğiniz eksik oda bızım sınavımızda işte .Ben her zaman söyluyorum benı sevmeyen bana ılgı göstermeyen bı eşim olsaydı ve çocuğum o zaman beklemeden olmus olsaydı ınanın su ankı halımden daha da mutsuz olurdum ben .Çünkü bebeğim eşimden bı parcam olacagı ıcın ıstıyorum onu bırlıkte buyutmeyeceksek onun sevınclerını huzunlerını mutluluklarını acılarını bırlıkte paylaşmayacaksak eşimle bebeğim olmus neye yarar???
Rabbım buyuk kızlar dualarınızı esırgemeyeın benden ve bebek isteyen tüm kardeşlerımden rabbım hayırlı zamanda bıze de tattıracak inşallah bu duyguyu ben inanıyorum

selam kızlar nasılsınız var mı yeni güzel haberler ne zaman toplaşacağız artık merak ediyorum ya :19: ben hala işsizim o yüzden deçok giremiyorum. bebek fikrini şimdilik askıya aldık gibi. ama kendiliğinden olursada allah büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :31:

günaydın kızlarr :) ne güzel yazışmışsınız. benim fena uykum var. sürekli uyumak istiyorum normal dimi?

günaydın kızlarr :) ne güzel yazışmışsınız. benim fena uykum var. sürekli uyumak istiyorum normal dimi?

Normal tatlım, başladı senin belirtilerde. Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin sana. Uyku durumu fena, akşamları duramıyordum ben. Şu sırada başladı yine, işyerinde çok uykum geliyor, bıraksalar uyurum

Normal tatlım, başladı senin belirtilerde. Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin sana. Uyku durumu fena, akşamları duramıyordum ben. Şu sırada başladı yine, işyerinde çok uykum geliyor, bıraksalar uyurum
bende fenayım ya sabahtan akşama kadar uyukluyorum. eve gidince direk yatıyorum :) bugün sıvı bişey alınca midem fena oluyor :)))) başladı galba belirttiler. :16:
Allah yardımcımız olsunnnnnn canım

Son düzenleme:
bende fenayım ya sabahtan akşama kadar uyukluyorum. eve gidince direk yatıyorum :) bugün sıvı bişey alınca midem fena oluyor :)))) başladı galba belirttiler. :16:
Allah yardımcımız olsunnnnnn canım

Bulantılar için öncelikle çok aç kalmamaya çalış. İnşallah çok fazla bulantın olmaz. Allaha şükür benim çok bulantım olmadı. Aç kaldığım zaman artıyordu. Kraker, ceviz, fındık bu tarz şeyler iyi geliyor. Bİrde bnm bi arkadaşım daha hamileydi o da çok bulantısı olduunda bişi yiyemiyordu, güçten düşünce doktor serum veriyordu, serum iyi geliyor diyordu. 2-3 gün bulantısı olmuyordu, aklında bulunsun çok bulantın olursa doktoruna söyle mutlaka.

Uyku için yapacak bişi yok tatlım, mümkün olduğunca uyu, tutamıyorsun kendini zaten. Zorlama. Sonuçta çalışıyorsun, gündüz uyuma şansın olmuyor, akşamları uyumaya çalış. Bi süre sonra zaten gece çok sık uyandığın için uykun çok kaliteli olmuyor. Şimdi keyfine bak :51::51:

Birde ananas, muz benim bulantıma çok iyi geliyordu. Özellikle muz. Sende dene. Hem içinde potasyum falan çok fazla varmış, ileride kramp olma riskin azalır. Beslenmene dikkat et. Kahvaltını atlama sakın. Evden çıkmadan mutlaka bişi ye. Ben kahvaltı yapmadığım zaman bütün gün bulanıyordu midem.

Bulantılar için öncelikle çok aç kalmamaya çalış. İnşallah çok fazla bulantın olmaz. Allaha şükür benim çok bulantım olmadı. Aç kaldığım zaman artıyordu. Kraker, ceviz, fındık bu tarz şeyler iyi geliyor. Bİrde bnm bi arkadaşım daha hamileydi o da çok bulantısı olduunda bişi yiyemiyordu, güçten düşünce doktor serum veriyordu, serum iyi geliyor diyordu. 2-3 gün bulantısı olmuyordu, aklında bulunsun çok bulantın olursa doktoruna söyle mutlaka.

Uyku için yapacak bişi yok tatlım, mümkün olduğunca uyu, tutamıyorsun kendini zaten. Zorlama. Sonuçta çalışıyorsun, gündüz uyuma şansın olmuyor, akşamları uyumaya çalış. Bi süre sonra zaten gece çok sık uyandığın için uykun çok kaliteli olmuyor. Şimdi keyfine bak :51::51:

Birde ananas, muz benim bulantıma çok iyi geliyordu. Özellikle muz. Sende dene. Hem içinde potasyum falan çok fazla varmış, ileride kramp olma riskin azalır. Beslenmene dikkat et. Kahvaltını atlama sakın. Evden çıkmadan mutlaka bişi ye. Ben kahvaltı yapmadığım zaman bütün gün bulanıyordu midem.
saol canım şuan karşımda eleman böğürüyor taze taze :))) benimde şuan çok şükür öle aman aman bulantım yok sadece içimde bişeyler var ama bualntı mı bilmiyorum :( sabah kahvaltı yapamıyorum süt içiyoum sadece :( uyuya dayanamaıyorum bakalım:16: rabbim sağlıkla kucagımıza alamyı nasip eder inşallah canımmm

saol canım şuan karşımda eleman böğürüyor taze taze :))) benimde şuan çok şükür öle aman aman bulantım yok sadece içimde bişeyler var ama bualntı mı bilmiyorum :( sabah kahvaltı yapamıyorum süt içiyoum sadece :( uyuya dayanamaıyorum bakalım:16: rabbim sağlıkla kucagımıza alamyı nasip eder inşallah canımmm

Amin inşallah canım. Hepimize, bebeklerimize sağlık sıhhat versin Rabbim.
Buarada süt olarak kutu sütmü içiyorsun? Mümkünse şu günlük sütler oluyor ya onlardan al yada sokak sütü diyoruz ya, onlardan al. Kutu sütlerin pek bi besleyiciliği yokmuş. Yoğurduda öyle yap. K.validen yoğurt yapmıyormu süt alıpta? Mümkünse yaptır ona. Mümkün mertebe hazır yiyeceklerden uzak durmaya çalış. Herşeyi mevsiminde tüket. Artık kendinden başka düşünmen gereken bebişler var :16::16:

Amin inşallah canım. Hepimize, bebeklerimize sağlık sıhhat versin Rabbim.
Buarada süt olarak kutu sütmü içiyorsun? Mümkünse şu günlük sütler oluyor ya onlardan al yada sokak sütü diyoruz ya, onlardan al. Kutu sütlerin pek bi besleyiciliği yokmuş. Yoğurduda öyle yap. K.validen yoğurt yapmıyormu süt alıpta? Mümkünse yaptır ona. Mümkün mertebe hazır yiyeceklerden uzak durmaya çalış. Herşeyi mevsiminde tüket. Artık kendinden başka düşünmen gereken bebişler var :16::16:
kutu süt içiyorum canım kayınvalidem yok canım köye gittiler doğuma anca gelirler :)))):16: çalıştığım için sütcü göremiyorum neyse arkadaşlarıma söylim bulurlarsa alsınlar bana ben kendim yoğurt yaparım :) annemden öğrenmiştim.:16:

selam kızlarrr dün doktora gittim 50 cm olmuş kızım 3 kilo 9 mayısada gün aldık büyük ihtimal epidural yaptırcam çok merak ediyorum. 700 lira olmuş doğum ücreti her ay zam geliyo sanki 2 ay önce 550 ydi. napalım sağlık olsun bu saatten sonra devlet hastanesine gitsem bakmazki hiçbiri şimdiye kadar nerdeydin diye.

selam kızlarrr dün doktora gittim 50 cm olmuş kızım 3 kilo 9 mayısada gün aldık büyük ihtimal epidural yaptırcam çok merak ediyorum. 700 lira olmuş doğum ücreti her ay zam geliyo sanki 2 ay önce 550 ydi. napalım sağlık olsun bu saatten sonra devlet hastanesine gitsem bakmazki hiçbiri şimdiye kadar nerdeydin diye.
hadi inşallah kolaylıkla atlatırsın canım..bebek ve çocuk konusunda ailelerin gözüne para konusu fazla batmadığı için,istedikleri gibi yüklüyolar üzerine parayı..siz sağlıklı olun da çabucak evinize geçin:)) doğum anında bizleri unutma olurmu?? zaten az kaldık,gülgüzeli,angel,yağmur,özge,ben:)))

bu arada eslem girmiyomu onu göremedim ben??

hadi inşallah kolaylıkla atlatırsın canım..bebek ve çocuk konusunda ailelerin gözüne para konusu fazla batmadığı için,istedikleri gibi yüklüyolar üzerine parayı..siz sağlıklı olun da çabucak evinize geçin:)) doğum anında bizleri unutma olurmu?? zaten az kaldık,gülgüzeli,angel,yağmur,özge,ben:)))

bu arada eslem girmiyomu onu göremedim ben??

amin canım.. unuturmuyum hiç. bende görmedim epeydir millanda kayboldu. sizede tez zamanda nasip eder inşallah Rabbim.

Back