hahahha daha bişey içmiyom ben sadece folik asit :))) içmeye başladığımda hahahahahah görürüm renk çümbüşünü demek :)canım içtikleri ilaçlardandır o...hele bi demir ilacı iç bakem,ne uyuz renkler görcen
çok su içtiğimde çok çıkıyorum su içmediğimde çıkmıyorumm :))) normal heralde. suyu çok içmediğimde idrarım koyu oluyor suyu içtiğimde bem beyaz :)) burda kızlar konusuyorlardı yeşil işiyom felan die ama bende yok. bulantıda yok! ayy anamm ben normal değil miyim?
bakalım 4 aylık olduğumda takip edecem inşallah :))senin daha erken bulantın filan olmaz inş olucaka da iki hafta içinde baslar, yesil çiş daha dort ayk-lıkkendi dye hatırlıyorum yanlıs olmasın da
hatta şuan başlıyorum :) listeyi hazırlamaya ... ilk sayfadan bakabilirsiniz.kızlar okuyabilirim derseniz yasin e başlıycaz..ben ,muzmut,miyopi,eylül tamam dedik...isteyen olursa yazsın salı günü liste yapacak eylül:))
oohh misss evdesin bende işteyimm :)Slm bacılarım
haftalar sonra cumartesı evımdeyım cocukların etütü bıttı
Yasın için benden de okeydır bu arada
Ne var ne yokkkkk
oohh misss evdesin bende işteyimm :)
listeyi sayfa başına ekledim canım :)
bende doktordan geldim pıtpıtları duyduk çok şükür.
sen nasılsın canım?
inşallah bişey olmaz kuzum..ama sen tutma,beyinle ilgili problem yapabiliyomuş..kızlar ya az önce hapşırığımı tutum birandanormalde tutmazdım kasığıma ağrı girdi bişey olmamıştır dimi???
kızlar ya az önce hapşırığımı tutum birandanormalde tutmazdım kasığıma ağrı girdi bişey olmamıştır dimi???
Rabbim sizde de nasip etsin inşallah canım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallahhhhay ne guzel canım Allah bıze de nasıp etsın ınsallah bıze de bol bol dua et
Sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
Ben de ne yapayım kalktım evımı topladım kahvaltı ettım eşimın yanına gecıcem çıkısta gezcezz bu çalışmak ıyı oldu gezmeler de düzenli
kız ödüm kopuyorrr :)))))) napim anammmm çok şükür biraz rahatlasım 1 ay doktora gitmek yokk :)ayyyyy eylüllllll ne pğanık ataksın kızım yaaa
merak etme o hepımızde oluyor ben normalde tutarım tutmadıgımda yada doğru düzgün hapsıramadıgımda ben de oluyor hıssedılır sekılde
bu kadar panık olma yavrum ya yoksa sana da bebıslerıne de zarar
bu hamılelık gecmez 9 ay
paçasını katla :)))Hosbulduk canım elveda canım olacak malesef
Eşim aradı 3te cıkıyordu ısten 1 de cıkıcam ona gore gel yanıma dedı sımdı gıdeyım bıraz susleneyım püsleneyım atayım kendımı beyoğlu sokaklarına
Ya ben gecende bı pantolon almıstım hanı su renklı olanlardan topukluyla gıyerım dıye kestırmedıydım sımdı de convercele gıyeyım dıyorum rahat olsun dıye yerleri süpürecek ne etmem lazım benım sımdı
kız ödüm kopuyorrr :)))))) napim anammmm çok şükür biraz rahatlasım 1 ay doktora gitmek yokk :)
güleeee güleeeeeeee oskeeeHosbulduk canım elveda canım olacak malesef
Eşim aradı 3te cıkıyordu ısten 1 de cıkıcam ona gore gel yanıma dedı sımdı gıdeyım bıraz susleneyım püsleneyım atayım kendımı beyoğlu sokaklarına
Ya ben gecende bı pantolon almıstım hanı su renklı olanlardan topukluyla gıyerım dıye kestırmedıydım sımdı de convercele gıyeyım dıyorum rahat olsun dıye yerleri süpürecek ne etmem lazım benım sımdı
paçasını katla :)))
yess beyb,rahatlık en önemlisi:)))Aklıma geldi aslında ama hos durur mu ki
Ben en ıyısı eşofman takımını takim kıçımaohhh missssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?