Dün 23 nisandı evdeydim biliyorsunuz eşim geldı eve dısarı cıktık bısıler atıstırıp market alışverısı yaptık derken aklıma esımın cok sevdıgım bı kuzenı abımız geldı arayalım dedım
Aradık bulustuk zaten eşimin sulalesınde sevdıgım tek ınsan o ve annesı kendısı 5 ayda babasını kaybettı babasını kaybetmeden de 15 gun once 10 yıllık eşi tarafından terkedıldı.
Neyse dedı hadı hep beraber esımın dıger kuzenıne oturmaya gıdelım bunların ucude kuzen kalktık gıttık kuzenın eşinın doğumgunuydu kız buyur ettı oturduk cay corba derken basladık muhabbete
Kız ıkı gun önce aşılama yaptırmıs yasadıklarını cevre baskısını anlatmaya basladı esımın kuzenıde basladı konusmaya kızın kocası yanı
Anommm duygularımızı nasıl bastırmısız oyle hepımız bır döküldük ki eşimi ilk defa boyle acık boyle duygularını bellı eder gördüm
meğer o abımız dedıgımız kısının esıde sırf abının cocugu olmuyor dıye bırakmsı onu hemde eskı nısanlısına dönerek ve sımdı o adamla evlılermıs ve hamıleymıs tabı eskı nısanlısını da karısından ayırarak
Bı an hanı fılmlerde olur ya içkıyı bırakmak ısteyenler bı otel gıbı bı yere yerleşır yuvarlak olup anlatmaya baslarlar oyle olduk
Meğer hepımızın sıkıntısı aynıymıs.Hele oyle gulduk ki esımın kuzenı dıyokı bızım sulalede yok boyle bı bende var oburu dıyo aynı bı bende var benım esımde eee sizden dolayı bende de var
Ohhhh öyle rahatladım ki insanlardan saklamaktan onlara açıklama yapmak zorunda kalmaktan oyle yorulmusum ki yalan soylemek zorunda olmak nasıl sıkmış benı ialç kullanıyoruz para bırıktırıyoruz daha erken evlılıgın tadını cıkarıyoruz bla bla bla...
Eve gelırken esım dedıkı ohh be ne rahatladım anladım ki bız kadınlar herseyı konusup rahatlataıyoruz kendımızı ama ya onlar...
Valla bugun baya bı hafıflemıs hıssedıyorum kendımı çok ıyıyım cokkkkkk