• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

he gosterem doktora bakim ne dicek ayy bizde oyle merakli komsular yok sadece karsilasirsak kibarca iyi gunler deyip gecerler turkiyeye has bi durum o :1:ayyy kizlarr kac gundur canim deli gibi lahmacun cekiyo varmi bi tavsiyeniz oduna soylemiyom kiyamiyom cunku bulamicak kafaya takacak ama ruyalarima bile giriyo yaa:1:asermek dedikleri bu olsa gerek :52:kargoda 10 gunde geliyo yolda kac defa aciyolar yoksa turkiyeden isterdim guzel guzel....varmi bi oneriniz...

canım becerebilirsen bak sana tarifini atıyorum :)

Oktay Usta Lahmacun Tarifi | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi

senide beceriksiz yaptım heeee :):):)

he gosterem doktora bakim ne dicek ayy bizde oyle merakli komsular yok sadece karsilasirsak kibarca iyi gunler deyip gecerler turkiyeye has bi durum o :1:ayyy kizlarr kac gundur canim deli gibi lahmacun cekiyo varmi bi tavsiyeniz oduna soylemiyom kiyamiyom cunku bulamicak kafaya takacak ama ruyalarima bile giriyo yaa:1:asermek dedikleri bu olsa gerek :52:kargoda 10 gunde geliyo yolda kac defa aciyolar yoksa turkiyeden isterdim guzel guzel....varmi bi oneriniz...
canım evde yapabilirsin accık uğraşman lazım ama yaparsınn beee:34:sago paylaşmış..sen yap,güzl olursa bende yapayım:31:

ay canım ne meraklı komşun varmış senin duvarlarınıda dinler kız o.
sadece yatak odamızın duvarı bitişik:27: orayı dinleyebilir :54:
ama mesela geçen gün benim net bozuktu ya,kocamın numarasını vermeme rağmen interneti yapmak için adam çıktı geldi..neyse yaptı interneti..çıkarken bu kadında çıktı kapıdan..bu tarz insanların düşüncesi başka olabilir..kulağının ayarı olmayanın,dilinin ayarı da olmaz..

canım becerebilirsen bak sana tarifini atıyorum :)

Oktay Usta Lahmacun Tarifi | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi

senide beceriksiz yaptım heeee :):):)
canim ben daha once evde yaptim ama firinim cok dengesiz bi taraf daha pismemisken diger taraf yaniyo her tarafi pisirecem derken tahta gibi oluyobirde pul biber aci salca yok canim burda :5:ne olurdu simdi bi telefonla sole 50 lahmacun istesem yarim saate getirselerdi :1:

duyguuu senin zaman baya kısalmış canım:46::46: ay bakınca ben bile heyecan yaptım

evet ecemcim epey azaldı ama benim şuan tek düşündüğüm izine çıkabilmek artık işe dayanamıyorum karnım çook büyük oturamıyorum. fabrikada çalıştığım için tamamı erkek utanıyorum. herkes şakayla karışık git artık diyo zaten burda doğurcan nerdeyse. çok karışık duygular içindeyim hem bi an önce olsun istiyorum hemde mümkün olduğu kadar dursun gününü tamamlasın istiyorum belim çok ağrıyor. özel ihtiyaçlarım bile işkence oldu karnımdan temizliğimi yapamıyorum banyo tuvalette şeklden şekile giriyorum :) neyse az kaldı artık dayancaz napalım

canim ben daha once evde yaptim ama firinim cok dengesiz bi taraf daha pismemisken diger taraf yaniyo her tarafi pisirecem derken tahta gibi oluyobirde pul biber aci salca yok canim burda :5:ne olurdu simdi bi telefonla sole 50 lahmacun istesem yarim saate getirselerdi :1:
canım orada lavaş satılıyosa üreine kıymalı harç yap..bolca limonlayıp ye:))
valla 1 2 güne gelebilecek bişey olsa yollardım ben sana ama 10 güne kokmazmı

canım evde yapabilirsin accık uğraşman lazım ama yaparsınn beee:34:sago paylaşmış..sen yap,güzl olursa bende yapayım:31:

sadece yatak odamızın duvarı bitişik:27: orayı dinleyebilir :54:
ama mesela geçen gün benim net bozuktu ya,kocamın numarasını vermeme rağmen interneti yapmak için adam çıktı geldi..neyse yaptı interneti..çıkarken bu kadında çıktı kapıdan..bu tarz insanların düşüncesi başka olabilir..kulağının ayarı olmayanın,dilinin ayarı da olmaz..

ayyy Allah korusun canım iftiradan. Böyle insanlardan korkacaksın zaten.

fırın gibi bişey yok mu canım oralarda sen hazırlayıp götürsen orda pişirseler yada bir komşundan falan rica etsen pişirmez mi. Kız üzüldüm senin için heee. Hiç mi yok oralarda türk lokantası

evet ecemcim epey azaldı ama benim şuan tek düşündüğüm izine çıkabilmek artık işe dayanamıyorum karnım çook büyük oturamıyorum. fabrikada çalıştığım için tamamı erkek utanıyorum. herkes şakayla karışık git artık diyo zaten burda doğurcan nerdeyse. çok karışık duygular içindeyim hem bi an önce olsun istiyorum hemde mümkün olduğu kadar dursun gününü tamamlasın istiyorum belim çok ağrıyor. özel ihtiyaçlarım bile işkence oldu karnımdan temizliğimi yapamıyorum banyo tuvalette şeklden şekile giriyorum :) neyse az kaldı artık dayancaz napalım

benim duşakabinim en küçüklerinden canım 90*90 duşakabinin kapısından zor geçiyordum doğuma son günler kala yan giriyordm. Şimdi o çektiklerimin hepsi yaşanmamış gibi walla hiç bişey hatırlamıyorum doğru düzgün. Temizliğimide ezbere yapıyordum hep o yüzden çoğaltmışım zaten. Eşimede yaptıramadım son zamanlar kuzenim wardı ya evde hep utandım kuzenimden.

doğru anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi canım..izne ayrlsan zaten 2 hafta kadar kalmış..dinlensen azcık sana da iyi gelir

ayyy Allah korusun canım iftiradan. Böyle insanlardan korkacaksın zaten.
kadın napıyosun falan diye sorunca internet bozuktu eşim adam yollamış ki yapılsın diye dedim zaten..adamın elinde koca alet çantası vardı..bir de eşim de biliyor zaten tamirci geleceğini...ama işte kadını bu kadar meraklı görrünce itici geldi bana...

muzmut canım bak ne yap fırına koyacaksın yaa bir tarafı fazla kızarınca üzerine folyo ört öbür tarafını öyle pişir ozaman yanmaz

fırın gibi bişey yok mu canım oralarda sen hazırlayıp götürsen orda pişirseler yada bir komşundan falan rica etsen pişirmez mi. Kız üzüldüm senin için heee. Hiç mi yok oralarda türk lokantası

burda firin yok turk yok en meshur turk kebabcisi bizim kisi ondada doner var baska bisi yok neyse ben yarin yapayim evde :1: bugun dolma actim artik onla idare edek..sole disari cikip aciktigimda bi lokantaya girip canimin cektigini yemeyi cok ozledim yaa neyse allahtan bizim tukkan var :1:

doğru anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi canım..izne ayrlsan zaten 2 hafta kadar kalmış..dinlensen azcık sana da iyi gelir

kadın napıyosun falan diye sorunca internet bozuktu eşim adam yollamış ki yapılsın diye dedim zaten..adamın elinde koca alet çantası vardı..bir de eşim de biliyor zaten tamirci geleceğini...ama işte kadını bu kadar meraklı görrünce itici geldi bana...

insan huyunu bilince açıklama yapma gereğide duyuyor ister istemez zaten. Birisi wardı bizim binada herşeyi merak ederdi biz bu evi yaptırırken çat kapı geldi ayy burası nie böyle burasını şöyle yaptırsaydınız dedi ağzının payını aldı gitti hiç uğraşamam walla öyle insanlarla.

insan huyunu bilince açıklama yapma gereğide duyuyor ister istemez zaten. Birisi wardı bizim binada herşeyi merak ederdi biz bu evi yaptırırken çat kapı geldi ayy burası nie böyle burasını şöyle yaptırsaydınız dedi ağzının payını aldı gitti hiç uğraşamam walla öyle insanlarla.[/Q

ya bununki bi garip apartman boşluğun da durup insan yukarıdakilerin bağrışmalarını dinlermi? kapıyı açtık,pat diye içeri kaçtı eşim artık uğrlarken dur seni içerde öpeyim de delikten falan bakıyodur diyo..ben de bakarsa baksın kocam dedğilmisin dedim..bugünde tam içeri kaçarken gördüm.keşke benim fatura elindeyken yakalasaydım görürdü gününü :15:

benim duşakabinim en küçüklerinden canım 90*90 duşakabinin kapısından zor geçiyordum doğuma son günler kala yan giriyordm. Şimdi o çektiklerimin hepsi yaşanmamış gibi walla hiç bişey hatırlamıyorum doğru düzgün. Temizliğimide ezbere yapıyordum hep o yüzden çoğaltmışım zaten. Eşimede yaptıramadım son zamanlar kuzenim wardı ya evde hep utandım kuzenimden.

benimde pis bi huyum var işte kimseye iş buyurmayacam işyerindede anam ağlıyor o yüzden diğer kızlar oturuyor ben sanki çok yaranacam ya. her şeye koşturucam illa. evdede hiç naz yapmayı bilmiyorum herşeyi çekeleyip duruyorum akşam bazanın içine girdim bişeyler aramaya ama çıkamadım :) bende el yordamıyla yapıyorum işte. ben hamilelikten önce lazere gitmiştim epey azalmıştı şimdide idare eder işte doğumdan sonrada gitcem bitiricem hepsini.

1 inde izne ayrılcam 9-10 mayıs gibide sezaryen olcam

Ayy böyle ilerlemiş görünce sayfaları okadar mutlu oldumki :)

kocan çok acımasızmış miyopicim gerçekten. o zaman arada bi duygu sömürüsü falan yap sızlan şikayet et. iyi görünme yani belki biraz vicdan yapar. çok şükür benimki çok anlayışlı. bizim yol yakın ama dün tatil diye hadi son defa gidelim dedim annenlere artık büyük ihtimal gidemeyiz. o da teklif etmez zaten bundan sonra. üzülüyo halime yataktan kalkamıyorum yuvarlanıyorum çoraplarımı giyerken şekilden şekile giriyorum bazen o giydiriyor. Allah razı olsun elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. kendi çalışıp çok yorulduğu için benimde bu halimde çalışmam etkiliyor vicdanen..sende çalışıyorsun aslında daha anlayışlı olması lazım.
Açıkçası ailesine gitmek konusunda gerçekten acımasız. Kimsede uyarmıyor ailesinden tabii. Kimsenin umrunda değil sonra sırtım ağrıyor diyince k.validem aman sırtımı ovalattırmicakmışım, Allah korusun düşüğe sebep olurmuş. Bİ sen biliyon zaten herkes kör cahil. Nasıl sinir oluyorum böyle akıl vermelerine anlatamam. Güya afedersin her b.ku biliyorlar. Ama haftasonu 2-3 saatimin arabada geçince yorulacağımı çok oturamayacağımı sıkıntılarım olabileceğini bilmiyorlar. O zaman kinleniyorum ne yalan söylüyim. Herşeyi bilipte bunları düşünmemeleri çok canımı sıkıyor.
Sonradanda kendime sinir oluyorum, bişi yapamıyorum çünkü söylediğimde yanlış anlıyor, sen gitmek istemiyorsuna getiriyor. Ozaman kendimi strese sokup canımı sıkmanın ne anlamı var. Ama işte elimde olmuyor.

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..ben de mesela gittim 18 gün kaldım.saolsunlar bişey demediler.ama zaten sabah 7 de gidiyorum kursa akşam 5 te evdeyim..15 günde bitti normalde kursum,ama kayınvaldem endoskopi olacaktı,kızı çocuklarımı okula götürcem dedi gitmeyecekmiş yanında ben de kalayım da ben yanında gideyim dedim..hastane dönüşü ya laf sokuyo kadın...sonra eltilerimin tavırlarına baktım kimsenin kaynatamları ciddiye aldığı yok,,bi ben kendimi yıpratmışım,üzmüşüm...iyi davrandıklarında ben de iyiyim ama laf söyleyince içim de tutmuyorum...eşime de söyledim.ve önceden eşime derdim ki annene şunu alalım bunu yapalım diye..eşim de öyle bir umur olmamasına rağmen ben hediye alırdım,,ama son gidişimde öyle bi laf dediki ben ona çöp dahi almam artık...
senin yerinde olsam doktorumla konuşurdum.yolculuğu yasaklatırdım..çekilmiyolar canım...ne kadar iyi olsan da bi taraftan iğne yi batırıyolar

Doktorumda rahat bi insan işte. Birde hep eşimle beraber gidiyoruz, bişi diyemiyorumki doktora. İnşallah gelecek kontrolde kendiliğinden söyler. Eşim yanlış anlar diye yola gidiyoruz sıkıntı olurmu diye sormuyorum açıkçası. Birde yok ya sıkıntı yapacak bişi yok derse doktor diye korkuma sormuyorum :1::1: İnan doğuma kadar böyle sık sık götürcekmi acaba diye korkuyorum. Yolda bi sıkıntı olsa naparız diye yusuf yusufum yani. Bilmiyorum Rabbim kolaylığını verecektir inşallah. Bişey vesile olsada zor anlarımda gitmeme gerek kalmasa...

1 inde izne ayrılcam 9-10 mayıs gibide sezaryen olcam

Canım çok teşekkür ederim mailler için. Çok mutlu oldum ya, böyle heyecan yaptım bende böyle görcekmiyim bebişimi.
Rabbim hamile arkadaşlara kolaylıklar versin. Kolay rahat normal doğumlar nasip etsin. Hamile kalmak isteyen arakadaşlara da tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Amin :16::16:

Dün 23 nisandı evdeydim biliyorsunuz eşim geldı eve dısarı cıktık bısıler atıstırıp market alışverısı yaptık derken aklıma esımın cok sevdıgım bı kuzenı abımız geldı arayalım dedım
Aradık bulustuk zaten eşimin sulalesınde sevdıgım tek ınsan o ve annesı kendısı 5 ayda babasını kaybettı babasını kaybetmeden de 15 gun once 10 yıllık eşi tarafından terkedıldı.
Neyse dedı hadı hep beraber esımın dıger kuzenıne oturmaya gıdelım bunların ucude kuzen kalktık gıttık kuzenın eşinın doğumgunuydu kız buyur ettı oturduk cay corba derken basladık muhabbete
Kız ıkı gun önce aşılama yaptırmıs yasadıklarını cevre baskısını anlatmaya basladı esımın kuzenıde basladı konusmaya kızın kocası yanı
Anommm duygularımızı nasıl bastırmısız oyle hepımız bır döküldük ki eşimi ilk defa boyle acık boyle duygularını bellı eder gördüm
meğer o abımız dedıgımız kısının esıde sırf abının cocugu olmuyor dıye bırakmsı onu hemde eskı nısanlısına dönerek ve sımdı o adamla evlılermıs ve hamıleymıs tabı eskı nısanlısını da karısından ayırarak
Bı an hanı fılmlerde olur ya içkıyı bırakmak ısteyenler bı otel gıbı bı yere yerleşır yuvarlak olup anlatmaya baslarlar oyle olduk
Meğer hepımızın sıkıntısı aynıymıs.Hele oyle gulduk ki esımın kuzenı dıyokı bızım sulalede yok boyle bı bende var oburu dıyo aynı bı bende var benım esımde eee sizden dolayı bende de var:1::1:
Ohhhh öyle rahatladım ki insanlardan saklamaktan onlara açıklama yapmak zorunda kalmaktan oyle yorulmusum ki yalan soylemek zorunda olmak nasıl sıkmış benı ialç kullanıyoruz para bırıktırıyoruz daha erken evlılıgın tadını cıkarıyoruz bla bla bla...
Eve gelırken esım dedıkı ohh be ne rahatladım anladım ki bız kadınlar herseyı konusup rahatlataıyoruz kendımızı ama ya onlar...
Valla bugun baya bı hafıflemıs hıssedıyorum kendımı çok ıyıyım cokkkkkk

Dün 23 nisandı evdeydim biliyorsunuz eşim geldı eve dısarı cıktık bısıler atıstırıp market alışverısı yaptık derken aklıma esımın cok sevdıgım bı kuzenı abımız geldı arayalım dedım
Aradık bulustuk zaten eşimin sulalesınde sevdıgım tek ınsan o ve annesı kendısı 5 ayda babasını kaybettı babasını kaybetmeden de 15 gun once 10 yıllık eşi tarafından terkedıldı.
Neyse dedı hadı hep beraber esımın dıger kuzenıne oturmaya gıdelım bunların ucude kuzen kalktık gıttık kuzenın eşinın doğumgunuydu kız buyur ettı oturduk cay corba derken basladık muhabbete
Kız ıkı gun önce aşılama yaptırmıs yasadıklarını cevre baskısını anlatmaya basladı esımın kuzenıde basladı konusmaya kızın kocası yanı
Anommm duygularımızı nasıl bastırmısız oyle hepımız bır döküldük ki eşimi ilk defa boyle acık boyle duygularını bellı eder gördüm
meğer o abımız dedıgımız kısının esıde sırf abının cocugu olmuyor dıye bırakmsı onu hemde eskı nısanlısına dönerek ve sımdı o adamla evlılermıs ve hamıleymıs tabı eskı nısanlısını da karısından ayırarak
Bı an hanı fılmlerde olur ya içkıyı bırakmak ısteyenler bı otel gıbı bı yere yerleşır yuvarlak olup anlatmaya baslarlar oyle olduk
Meğer hepımızın sıkıntısı aynıymıs.Hele oyle gulduk ki esımın kuzenı dıyokı bızım sulalede yok boyle bı bende var oburu dıyo aynı bı bende var benım esımde eee sizden dolayı bende de var:1::1:
Ohhhh öyle rahatladım ki insanlardan saklamaktan onlara açıklama yapmak zorunda kalmaktan oyle yorulmusum ki yalan soylemek zorunda olmak nasıl sıkmış benı ialç kullanıyoruz para bırıktırıyoruz daha erken evlılıgın tadını cıkarıyoruz bla bla bla...
Eve gelırken esım dedıkı ohh be ne rahatladım anladım ki bız kadınlar herseyı konusup rahatlataıyoruz kendımızı ama ya onlar...

Özgecim aynı şeyleri çevrende birilerinin daha yaşadığını bilmek ve onlarla konuşmak okadar rahatlatıyorki insanı. Sorun ne olursa olsun sanki artık yokmuş gibi geliyor. İnşallah bu rahatlamalar birşeylere vesile olur sizlerde de.

Bende kadınlar kulubüne gelmeden önce, eşimle evliliğimde yaşadığım sorunları sadece ben yaşıyorum sanırdım. Evet tvde görüyorduk ama normal insanlar cicim aylarının tadını çıkarırken biz neden kavga ediyoruz diye çok üzülüyordum. Sonra burda yaşadıklarımızı paylaştıkça okadar rahatladığım dönemler olduki. Belki bu sayede bazı şeyleri aşabildim.

ohhh ne guzel ortaminiza bayildim dogrusu boyle insan baya desarj oluyo ben bugun diken ustundeyim kac gundur uyuyamiyorum terapiye ihtiyacim var:16:

Back