• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ayyyy kimsecikler gelmemiş buralara yaaa......

kızlar canım çok sıkkın şu kredi mevzusu yaşadığım arkadaşım varya benimle görüşmüyor ona canım sıkkın. Doğum yaptım nr aradı ne sordu eşi aradı o aramadı. faceden silmiş beni. eşinin facesinden de silmiş ama eşi eklemiş sonra çok zoruma gidiyor geçen gece oturdum ağladım nasıl silebildi onca seneyi bir seferde. benim elim varmıyor buzdolabında asılı resmini kaldırmaya. okadar yakın arkadaştık duyan şaşırıyo nasıl küstünüz siz diye. Eşimde bana kızıo boşver niye umursuyorsun o seni umursamıyor bak arkadaşlığı okadarmış dio ama bnm içim sızlıo işte laf geçiremiyorum kendime :(:(:43::43:

sagocum seni çoook iyi anlıyorum ama hayat böyle malesef. artık senin en yakının eşin ailen ve bebişin. ben bir canımı vermemiştim arkadaşlarım için . düşün yani o kadar iyiydik o kadar üstlerine titredim. bi yuttuğumuz ayrı giderdi. her zaman yanlarında oldum. ama şu an slm dahi vermiyorlar hep ben arardım hep ben sorardım .eşim kızdı bana onlar senin arkadaşın değil sen arayıp sorduğun için varlar diye. sonra bende bıraktım aramayı gerçekten öyleymiş. bütün gün facedeler ama bana bir msj dahi yazma zahmetinde bulunmuyor bende umursamıyorum yazmıyorum. üstelik aramızda hiiç bişey geçmedi. tek sorun ben abartı derecede değer verdim. tabiki aksi olan arkadaşlarımda var özellikle lisedeki erkek arkadaşlarım başta ben önce evlendiğim için onlar bekardı eşim biraz garipsiyordu ama şimdi onlarda yuva kurdu çok rahat ailece görüşüyoruz her zaman yanımdalar ve bende her zaman onların yanındayım elimden geldiği kadar. diğerlerini takmamaya çalışıyorum tabiki çok kırılıyorum ama napcaan :) böyle kabul etcen.

artık kabullendim biliyormusun canımcım...yine bugun adet oldum...hiç umudum kalmadı...benden sonra düşünenler şu an çocuk sahibi...kendimi dışlanmış hissediyorum...oysaki kıskanmıyorumda...Allah'ın takdiri sonuçta...ama çevre baskısı gerçekten kötü birşeymiş...hiç birşey yapasımda gelmiyor artık...buraya bile bakıyorum yazasım gelmiyor....insanların mutluluklarını görünce mutlu oluyorum...ama kendi iç dünyamda boşluktayım...eşim çok istiyor...ama olmuyor işte....bugüne kadar düzenli ilişkimizde olmamıştı zaten...yani hamile kalmam büyük süpriz olurdu...bunu ben biliyorum ama işte...etraf aaa yinemi adet oldun tüh tüh...bildiğim bi dua var okuyun...bildiğim bi doktor var gidin....bıktım artık :14::14::14:

angelcım çok haklısın ama Allahın takdiri. bak diğer kızlarda ne kadar umutsuzdu eylül falan tedavi için ne kadar uğraştı ama güzel Allahım madem bu kadar istiyosun al sana ikisi bi yerde dedi :) sende umudunu yitirme elbet bi zamanı var. bildiği beklediği bişey var. hayırlısı olsun.

miyopim senin hamilelik nasıl gidiyor?? maşallah kuzum az kalmış:nazar:

İyi diyelim iyi olsun. Allaha şükür büyük sıkıntılarım yok ama ağırlaşmaya başladım.
İşyerinde oturmaktan falan sırt bel ağrısı oluyor. Haftasonuda alışverişte yordum kendimi galiba, ptesi günü doktora gittim ağrım çok olunca işte, biraz aşağıya inmiş dedi.
Neyseki risk oluşturacak kadar sıkıntı değilmiş. Ağrılar içinde gebelik korsesi kullan dedi. Desteklediği için bel ve kasık ağrılarımı rahatlatırmış.
Birde işte eşim saolsun 2 haftaya bir memlekete götürdüğü için o haftalar bana zulüm gibi geçiyor. Gece o yatakta rahat uyuyamıyorum, gündüz ne kadar iş yapmasamda yeterince dinlenemiyorum, birde 1 saatde olsa sonuçta otur otur yol gidiyorum. Temizliği falan bahane etmesem her hafta götürcekde bahanem var. Hani bişi de diemiyorum bu konuda yanlış anlamaya ve bunu bana karşı kullanmaya çok müsait, o yüzden sesimi çıkaramıyorum.
Saolsun anneside her hafta gelsek demiyecekki kızım bu hafta evinizde durun dinlenin. Bu haftasonu gitmedik, arıyor işte, kuzeni doğum yaptı eşimin. Ee bebek görmeye gitcekmiş biz gelcekmiymişiz ona göre bizi beklicekmiş. Bide arayıp bana sormuyor eşime soruyor. Bende temizlik var dedim. Birde geçen hafta zaten gittik, haftaya mecbur gidicez, bu haftada kalsın dedim. Bana hemen tamam sen gitmek istemiyorsun diye yapıştırdı lafı.
çok sinir oluyorum, gitmek sorun değil ama anlamıyor sıkıntılarımı. Gündüz şunu yapalım bunu yapalım, akşama şunlara gidelim oturalım. Artık afedersin totom ağrıyor batıyor, ağlicak duruma geliyorum ama kocamın umrunda değil.

İyi diyelim iyi olsun. Allaha şükür büyük sıkıntılarım yok ama ağırlaşmaya başladım.
İşyerinde oturmaktan falan sırt bel ağrısı oluyor. Haftasonuda alışverişte yordum kendimi galiba, ptesi günü doktora gittim ağrım çok olunca işte, biraz aşağıya inmiş dedi.
Neyseki risk oluşturacak kadar sıkıntı değilmiş. Ağrılar içinde gebelik korsesi kullan dedi. Desteklediği için bel ve kasık ağrılarımı rahatlatırmış.
Birde işte eşim saolsun 2 haftaya bir memlekete götürdüğü için o haftalar bana zulüm gibi geçiyor. Gece o yatakta rahat uyuyamıyorum, gündüz ne kadar iş yapmasamda yeterince dinlenemiyorum, birde 1 saatde olsa sonuçta otur otur yol gidiyorum. Temizliği falan bahane etmesem her hafta götürcekde bahanem var. Hani bişi de diemiyorum bu konuda yanlış anlamaya ve bunu bana karşı kullanmaya çok müsait, o yüzden sesimi çıkaramıyorum.
Saolsun anneside her hafta gelsek demiyecekki kızım bu hafta evinizde durun dinlenin. Bu haftasonu gitmedik, arıyor işte, kuzeni doğum yaptı eşimin. Ee bebek görmeye gitcekmiş biz gelcekmiymişiz ona göre bizi beklicekmiş. Bide arayıp bana sormuyor eşime soruyor. Bende temizlik var dedim. Birde geçen hafta zaten gittik, haftaya mecbur gidicez, bu haftada kalsın dedim. Bana hemen tamam sen gitmek istemiyorsun diye yapıştırdı lafı.
çok sinir oluyorum, gitmek sorun değil ama anlamıyor sıkıntılarımı. Gündüz şunu yapalım bunu yapalım, akşama şunlara gidelim oturalım. Artık afedersin totom ağrıyor batıyor, ağlicak duruma geliyorum ama kocamın umrunda değil.
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..ben de mesela gittim 18 gün kaldım.saolsunlar bişey demediler.ama zaten sabah 7 de gidiyorum kursa akşam 5 te evdeyim..15 günde bitti normalde kursum,ama kayınvaldem endoskopi olacaktı,kızı çocuklarımı okula götürcem dedi gitmeyecekmiş yanında ben de kalayım da ben yanında gideyim dedim..hastane dönüşü ya laf sokuyo kadın...sonra eltilerimin tavırlarına baktım kimsenin kaynatamları ciddiye aldığı yok,,bi ben kendimi yıpratmışım,üzmüşüm...iyi davrandıklarında ben de iyiyim ama laf söyleyince içim de tutmuyorum...eşime de söyledim.ve önceden eşime derdim ki annene şunu alalım bunu yapalım diye..eşim de öyle bir umur olmamasına rağmen ben hediye alırdım,,ama son gidişimde öyle bi laf dediki ben ona çöp dahi almam artık...
senin yerinde olsam doktorumla konuşurdum.yolculuğu yasaklatırdım..çekilmiyolar canım...ne kadar iyi olsan da bi taraftan iğne yi batırıyolar

kocan çok acımasızmış miyopicim gerçekten. o zaman arada bi duygu sömürüsü falan yap sızlan şikayet et. iyi görünme yani belki biraz vicdan yapar. çok şükür benimki çok anlayışlı. bizim yol yakın ama dün tatil diye hadi son defa gidelim dedim annenlere artık büyük ihtimal gidemeyiz. o da teklif etmez zaten bundan sonra. üzülüyo halime yataktan kalkamıyorum yuvarlanıyorum çoraplarımı giyerken şekilden şekile giriyorum bazen o giydiriyor. Allah razı olsun elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. kendi çalışıp çok yorulduğu için benimde bu halimde çalışmam etkiliyor vicdanen..sende çalışıyorsun aslında daha anlayışlı olması lazım.

selamun aleykum canlarrrr:16::16:
nassiniz bakem ne var ne yok bi sayfa ilerleme var yine buda iyi:1:

selamun aleykum canlarrrr:16::16:
nassiniz bakem ne var ne yok bi sayfa ilerleme var yine buda iyi:1:
aleyküm selam canım..ya muzmut sana doktor bi ila vermişti ya d ile başlıyodu..biz deki progestan gibiymiş hani..banada doktor progestan verdi..adetim az geldi bu ay...adetin 3.günü başladım..15 gün kullanıp gel dedi...sen de kullanmıştın dimi böyle bişey...peki bunun yumurta takibi ile alakası varmı??? öyle bişeyler dedi ama anlamadım..yumurta takibi adetten 15 gün sonramı yapılıyor? adetliykenmi yapılıyor??

aleyküm selam canım..ya muzmut sana doktor bi ila vermişti ya d ile başlıyodu..biz deki progestan gibiymiş hani..banada doktor progestan verdi..adetim az geldi bu ay...adetin 3.günü başladım..15 gün kullanıp gel dedi...sen de kullanmıştın dimi böyle bişey...peki bunun yumurta takibi ile alakası varmı??? öyle bişeyler dedi ama anlamadım..yumurta takibi adetten 15 gün sonramı yapılıyor? adetliykenmi yapılıyor??
ya canim doktor bana duphaston vermisti ama adetten bi kac gun sonra bu nicin diye sordugumda yumurtayi besleyip gelismesini sagliyo eger hamilelik varsa koruyor besliyor yoksa zamaninda adet oluyosun gecen gun yagmurada vermis doktoru meger sokturucuymus o ben buranin progestani sanmistim:1: cahilik zor be kardess:1:

ya canim doktor bana duphaston vermisti ama adetten bi kac gun sonra bu nicin diye sordugumda yumurtayi besleyip gelismesini sagliyo eger hamilelik varsa koruyor besliyor yoksa zamaninda adet oluyosun gecen gun yagmurada vermis doktoru meger sokturucuymus o ben buranin progestani sanmistim:1: cahilik zor be kardess:1:
benim doktr sezeryana girecekti bıdı bıdı anlattı anlamadım ki.progestanı düşük olmasın diye kullanmıştım..baya mallaştırıyor beni..dedi ki alttan fitil gibi yolla,15 gün sonra gel bakalım dedi..ama hamilelik istediğimi biliyor,söktürücü vermez heralde..bana da şöyle geldi,kimyasal gebelik te tutunmadan düşüyor ya bebek,ben de yaşamıştım en son..eğer hamile kalırsam şimdiden ortamınımı hazırlıyor...neyse ben içeyimde vardır bişey doktorun bildiği

sen napıyosun, öğürme, kusma bulantı varmı??

benim doktr sezeryana girecekti bıdı bıdı anlattı anlamadım ki.progestanı düşük olmasın diye kullanmıştım..baya mallaştırıyor beni..dedi ki alttan fitil gibi yolla,15 gün sonra gel bakalım dedi..ama hamilelik istediğimi biliyor,söktürücü vermez heralde..bana da şöyle geldi,kimyasal gebelik te tutunmadan düşüyor ya bebek,ben de yaşamıştım en son..eğer hamile kalırsam şimdiden ortamınımı hazırlıyor...neyse ben içeyimde vardır bişey doktorun bildiği

sen napıyosun, öğürme, kusma bulantı varmı??

ben hamile oldugumu ogrendigim gun lekelenme vardi o zamandan beri verdi nerdeyse iki aydir iciyorum o sokturucuyu ama hem bulantimi dindiririyor hemde lekelenmeyi onluyo halende kullaniyom bulantim arada oluyor ama cikarma anca haftada bir falan allaha sukur ama hamileliktenmidir bilmiyom bogazimda bole afedersiniz balgam var ne tukure biliyom nede yutabiliyom encokta bulantiyi o yapiyo bide koku yapiyo once dedim belki hava degisimi soguk almisimdir ama yok nerdeyse iki aydir ole yarin aile hekimine gostercem bide ne zman cikarmaya ugrasman tukursem bole kanli oluyo oda gecince zannimca hic bulantim kalmicak insallah...

artık kabullendim biliyormusun canımcım...yine bugun adet oldum...hiç umudum kalmadı...benden sonra düşünenler şu an çocuk sahibi...kendimi dışlanmış hissediyorum...oysaki kıskanmıyorumda...Allah'ın takdiri sonuçta...ama çevre baskısı gerçekten kötü birşeymiş...hiç birşey yapasımda gelmiyor artık...buraya bile bakıyorum yazasım gelmiyor....insanların mutluluklarını görünce mutlu oluyorum...ama kendi iç dünyamda boşluktayım...eşim çok istiyor...ama olmuyor işte....bugüne kadar düzenli ilişkimizde olmamıştı zaten...yani hamile kalmam büyük süpriz olurdu...bunu ben biliyorum ama işte...etraf aaa yinemi adet oldun tüh tüh...bildiğim bi dua var okuyun...bildiğim bi doktor var gidin....bıktım artık :14::14::14:

canım benim üzme kendini yaaa Mevlam zamanı gelince seninde kuzunu vericek inş. bak Eylül'e hiç ümidinin olmadığı ay hamile kaldı bende hiç ümidem yokken hamile kaldığımı öğrendim. Senin kuzucuk biraz nazlı olacak galiba ondan bekletiyor seni böyle. Ama sabrın sonu selamet Rabbim nasip edecek inş. sanada.

oske bebiim aynı dertten muzdaribiz..ben de çok az oluyorum..ve bir de geç geldi benimkisi..doktora gittim bişey demedi..ama kızlar progesteron verdi bana.ve 15 gün kullan gel dedi,hem smear a bakacak hem de yumurtlamaya baacak sanırım..yoksa yumurtaya adetliykenmi bakıyodu neyse işte 15 gün sonra kurcalıycak beni saolsun:)) ama progesteronu niye verdi anlamadım??bilen yavru kurtların fikirlerini bekliyorum...

canım face te buna dair bi ileti paylaşmışın ben anladım zaten..sen onun adına kredi çekmiştin ama ödeyememişmiydi tam hatırlayamadım ama bence de üzülme canım..hiçbişey olmasa bebeğin olmuş bi araması lazımdı gibi geldi bana,ve sen bu durumun sancısını uzun zamandır çekiyosun..sen kendini üzme Allah a bırak..eğer hayırlıysa düzelsin aranız inşallah..

ewet canım ona ithafen yazdım eşinin facesinden girip kesin bakıyordur benim ne yaptığıma. İşin ilginç tarafı beni siliyor facesinden ama benim bütün sülalem onda ekli düşünün yani sadece beni silmiş. Annem bile bana kızıo kesin sen bişey yapmışsındır kıza dio ama işin aslını bildiği yok tabi. Annem annesi ile aynı binada oturuyor onlarında arasında huzursuzluk olmasın diye bişey anlatmadım anneme.

sagocum seni çoook iyi anlıyorum ama hayat böyle malesef. artık senin en yakının eşin ailen ve bebişin. ben bir canımı vermemiştim arkadaşlarım için . düşün yani o kadar iyiydik o kadar üstlerine titredim. bi yuttuğumuz ayrı giderdi. her zaman yanlarında oldum. ama şu an slm dahi vermiyorlar hep ben arardım hep ben sorardım .eşim kızdı bana onlar senin arkadaşın değil sen arayıp sorduğun için varlar diye. sonra bende bıraktım aramayı gerçekten öyleymiş. bütün gün facedeler ama bana bir msj dahi yazma zahmetinde bulunmuyor bende umursamıyorum yazmıyorum. üstelik aramızda hiiç bişey geçmedi. tek sorun ben abartı derecede değer verdim. tabiki aksi olan arkadaşlarımda var özellikle lisedeki erkek arkadaşlarım başta ben önce evlendiğim için onlar bekardı eşim biraz garipsiyordu ama şimdi onlarda yuva kurdu çok rahat ailece görüşüyoruz her zaman yanımdalar ve bende her zaman onların yanındayım elimden geldiği kadar. diğerlerini takmamaya çalışıyorum tabiki çok kırılıyorum ama napcaan :) böyle kabul etcen.

cok kötü bir durum canım yaaa. Faceden resimlerini sildim ama hepsini tek tek bilgisayara kayıt ettim onları bile tamamen silip atamıyorum. Ben çok değer vermişim çok önemsemişim şimdi ondan böyle çok üzülüyorum. Eşimde farkında bu durumumun o yüzden buradan taşınmaya karar verdik ev bizim aslında ama avrupa yakasına kiraya gidicez başka bir hayata başlayacağız geçmişi arkamızda bırakıp. Şimdi iş arıyor avrupa yakasında bulduğu an gidiyoruz buralardan. Oturduğum evde bile okadar hatıra varki insan unutamıyor.

doğumu yaklaşanlara sesleniyorum lansinoh krem alıp sürmeye başlayın çok faydasını göreceksiniz mükemmel bir krem...

ben hamile oldugumu ogrendigim gun lekelenme vardi o zamandan beri verdi nerdeyse iki aydir iciyorum o sokturucuyu ama hem bulantimi dindiririyor hemde lekelenmeyi onluyo halende kullaniyom bulantim arada oluyor ama cikarma anca haftada bir falan allaha sukur ama hamileliktenmidir bilmiyom bogazimda bole afedersiniz balgam var ne tukure biliyom nede yutabiliyom encokta bulantiyi o yapiyo bide koku yapiyo once dedim belki hava degisimi soguk almisimdir ama yok nerdeyse iki aydir ole yarin aile hekimine gostercem bide ne zman cikarmaya ugrasman tukursem bole kanli oluyo oda gecince zannimca hic bulantim kalmicak insallah...
çok şükür ki çok fazla kusman yokmuş..güzel güzel beslenirsin...balgamını da sor belki söktürücü verir rahatlarsın..az önce doğlagaz faturasını kapıya koymuşlar.adam dış kapı açılsın diye herkesin ziline basıyor dışardan..içerden sayaca bakıp faturayı kesip kapıya bırakıyolar..kapı deliğinden bi baktım karşı komşum gelmiş bizim faturaya bakıp kendi evine geçt,..geçenler de de benim üst komşu tartışıyo birileriyle sesleri çok yüksekti,kavga gibi..ben de eşimi uğurlayacaktım ..kapıyı bi açtık kadın kapıya çıkmış yukarıyo dinliyo kafayı uzatmış...hey yarabbim ya ne kadar meraklı kadın,hiç sevmedim...

çok şükür ki çok fazla kusman yokmuş..güzel güzel beslenirsin...balgamını da sor belki söktürücü verir rahatlarsın..az önce doğlagaz faturasını kapıya koymuşlar.adam dış kapı açılsın diye herkesin ziline basıyor dışardan..içerden sayaca bakıp faturayı kesip kapıya bırakıyolar..kapı deliğinden bi baktım karşı komşum gelmiş bizim faturaya bakıp kendi evine geçt,..geçenler de de benim üst komşu tartışıyo birileriyle sesleri çok yüksekti,kavga gibi..ben de eşimi uğurlayacaktım ..kapıyı bi açtık kadın kapıya çıkmış yukarıyo dinliyo kafayı uzatmış...hey yarabbim ya ne kadar meraklı kadın,hiç sevmedim...

he gosterem doktora bakim ne dicek ayy bizde oyle merakli komsular yok sadece karsilasirsak kibarca iyi gunler deyip gecerler turkiyeye has bi durum o :1:ayyy kizlarr kac gundur canim deli gibi lahmacun cekiyo varmi bi tavsiyeniz oduna soylemiyom kiyamiyom cunku bulamicak kafaya takacak ama ruyalarima bile giriyo yaa:1:asermek dedikleri bu olsa gerek :52:kargoda 10 gunde geliyo yolda kac defa aciyolar yoksa turkiyeden isterdim guzel guzel....varmi bi oneriniz...

ay canım ne meraklı komşun varmış senin duvarlarınıda dinler kız o.

Back