• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hastanedeki beni tedavi eden doktorum işten ayrıldı :( nasıl üüzldüm ya. hamile kaldığımı öğrendiğimde izindeydi 1 haftadır yok gelmicekmiş artık :(((( yerine bakan doktoruda sevmedim hiç doktor bulmam gerek yaaa........ işe bak hastanede çalışıyorum doktorum yok :( puuufffffffff

canım maltepede hangi doktorlar iyi bilmiyorum ama benim doktorum çok iyi bir doktortu ben çok memnun kalmıştım herşeyi en ufak ayrıntıya kadar iyisini kötüsünü anlatıyordu ama sana buraya gelmek zor gelir mi bilmem. İstersen araştır Dr. Salim Doğan Cüceloğlu pendik bölgede görev yapıyor. Facede resmi war kızçemle görmek istersen.

tekrar tebrik ederim canım
resmini koysana eylül :52::52:

elimden geldiğince uğruyorum buraya
yazamasamda haberim var sizin yaptıklarınızdan
ömerin gündüz uykusu yok
devamlı kucak isteyen bi çocuk
diğer kızları bilmiyorum ne yaptılar
benimkide önceden gündüzleri uyumazdı şimdi gündüzleri uyuyor gece boncuk boncuk bakıo uyutana kadar baya uğraştırıyor zilli beni.
ama bir gülüşleri bütün sıkıntıları alıp götürüyor.

Kızlar aklıma gelmişken ümidinizi yitirmemeniz için size bişey söylecem. Bir yakınımın hamile olduğunu öğrendim haftasonu çok şaşırdık ailecek. Kocasına doktor senin çocuğun olmaz spermlerinde sorun war demişti onlarda nasıl olsa olmayacak diye korunmuyorlardı haftasonu halamın kızının hamile olduğunu öğrendim. Mevlam isterse veriyor. Morallerinizi bozmayın onlar hiç kafalarına takmadılar Mevla isterse verir dediler. Doktor ameliyat olman gerekiyor demişti bayada yüklü bir para istemişti o yüzden ameliyat olmadı ama Rabbim nasip etti.

hayirli haftalar canlarrr:16::16:
Günaydın millet :3::3:

Bu ne güzel bi hafta başlangıcıdır böyle. Eylülüm maşallah sizlere :nazar::nazar: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ikizlerini. Rabbim sana bi anda ikizi nasip etti işte, bak okadar beklemene, 2 tane birden oluverdi. Maşallah Maşallah :nazar::nazar: Kızım sen tedavi oluyodun ya bisürü yumurtan olmuştu ozaman çok şaşırmıştım ben, demekki ozamandan belliymiş senin çoklu hamile kalacağın :1::1: Rabbim nazarlardan saklasın tatlım. Sanada kolaylıklar versin hamilelik döneminde. Şimdi kaç hafta olmuşunuz peki?

Buarada muzmutum senden alıntı yapmamışım, sanada maşallah:nazar::nazar: Benimde ilk düşüğüm ikizdi ya, bu hamileliğimde 2.muayenede kocam doktora soruyor kaç tane diye:9::9: Hemşirede bak diyo seninki birini buldu ama beğenmiyor :9::9: Sizinkide öle oldumu? Ben eşimin o durumuna çok gülmüştüm :1::1:
benimde oyle oldu zaten durmadan bu defa uc tane diyip duruyodu halen de bi umut ya olursa diyo dedim tmm bundan sonra degismez yok anlatamiyom:1:aman valla saglikli olsunda bana yeter ...

günaydın kıslaaaaaaaaar :3: birazdan yeni doktoruma gitcem 11 de randevuuum :18:

oldum kusum oldum 2.gün hormon tahlili verdim yeniden... inşallah bu ay bende güzel haberler veririm burda :31:
doktora gosterdin mi peki simdi sana tedavi uygularsa sende ayni anda bi kac yumurtalama olacak buyuk ihtimal ona gore bir bebisler grubu daha gelebilir :1:

canım maltepede hangi doktorlar iyi bilmiyorum ama benim doktorum çok iyi bir doktortu ben çok memnun kalmıştım herşeyi en ufak ayrıntıya kadar iyisini kötüsünü anlatıyordu ama sana buraya gelmek zor gelir mi bilmem. İstersen araştır Dr. Salim Doğan Cüceloğlu pendik bölgede görev yapıyor. Facede resmi war kızçemle görmek istersen.
saol kuzu bakalım şuan hastanedeki doktora azcık kanım ısındı en son muayenede. biz şimdi farklı lokasyona geccez ordaki doktora giderim artık :))) ama senin doktorda aklımda araştırcam onuda saol canım

selam ben geldim kızlar.... yeni doktorumu sevdim çok ilgili biri.. pcolu olduğum için yumrtalarım gelişmediğini klomenin hafif olduğunu o yüzden hemen cevap vermeyebileceğini söyledi. ama önce eşimden spermiogram benden de rahim filmi istedi. belki hafif yapışıklık falan olabiliyor tüplerde bazen dedi. tedaviyle olur sakın üzme sen kendini falan dedi. sanırım rahim filmi ve spermiografiden sonaaa iğne verecek yumurta geliştirici. o daha etkiliymiş. eylül adı neydi sen bu ay iğne kullanmıştın heralde. doktor sölemişti adını ama şimdi aklıma gelmiyor :44: hayırlıs artık bakalım nolur.. ama bu ay rahim filmi yaptıramam sanırım tedavi bi süre aksayacak sanırım :19:

hayirli haftalar canlarrr:16::16:benimde oyle oldu zaten durmadan bu defa uc tane diyip duruyodu halen de bi umut ya olursa diyo dedim tmm bundan sonra degismez yok anlatamiyom:1:aman valla saglikli olsunda bana yeter ...

doktora gosterdin mi peki simdi sana tedavi uygularsa sende ayni anda bi kac yumurtalama olacak buyuk ihtimal ona gore bir bebisler grubu daha gelebilir :1:

ben bi tanesinede razıyım be kusum :1:

selam ben geldim kızlar.... yeni doktorumu sevdim çok ilgili biri.. pcolu olduğum için yumrtalarım gelişmediğini klomenin hafif olduğunu o yüzden hemen cevap vermeyebileceğini söyledi. ama önce eşimden spermiogram benden de rahim filmi istedi. belki hafif yapışıklık falan olabiliyor tüplerde bazen dedi. tedaviyle olur sakın üzme sen kendini falan dedi. sanırım rahim filmi ve spermiografiden sonaaa iğne verecek yumurta geliştirici. o daha etkiliymiş. eylül adı neydi sen bu ay iğne kullanmıştın heralde. doktor sölemişti adını ama şimdi aklıma gelmiyor :44: hayırlıs artık bakalım nolur.. ama bu ay rahim filmi yaptıramam sanırım tedavi bi süre aksayacak sanırım :19:

ben bi tanesinede razıyım be kusum :1:
canım tedavin hayırlı olur inşallah ganol-F kullanmıtım ben.

benimkide önceden gündüzleri uyumazdı şimdi gündüzleri uyuyor gece boncuk boncuk bakıo uyutana kadar baya uğraştırıyor zilli beni.
ama bir gülüşleri bütün sıkıntıları alıp götürüyor.
ayy hiç sorma
gülüşüne bi bakışına dünyayı değişmem tosunumun :16:
bazen sancısı oluyor ağlıyor
oğlum neyin var annem yaa diyorum
ne biçim annesin bee anlasana işte der gibi bakıyor eşşek:nazar:
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu :16:
anne olmak ne büyük bir lütufdur ya Rabbim :16:

slm kızlarrrr,,,
doktordan gelıom kanamam durdu cok sukur ama lekenme devam edıo progestana devam dedı ,,b12 ılacına devam folıkasıtle kan sulandırıcıyada devam:)
bebem ıyı bu son 10 gundur cok wc ye gıtmıyım kalkmıyım yerımden dıe su cok ıcemedım doktor accuk suyun azalmıs dedı suyu arttır dedı dedım hata bende cok su ıcmedım ddedım olsun dedı telafı ederız onu ıkı gunde dedı bol su ıcerek dedı,onun dısında kese bebek ıyı durumda yaramazlık edıo ıcerde ama ben hıssetmıom tabı,,
ne bılım bazen kanama bazen lekenme olsada masallah ıyı durumda koruyo kendını sıpam:))ehh tabı mevlam musade ettıgı ıcın:))
dısarı cıkmam yıne yasak 13 haftalık gozuktu ultrasonda ,eger kanama olmassam kı ınsallah olmam bır ay sonra gıtcem ,bır ay yıne yatısdayım ama arada ayakda kalmada yemek yapabılırsın dedı,sonra dınlenceksın dedı,,bulantılarım yok artık yemek kokusuda tutmuyo tabı camlar acık olmak sartıyla:)) sadece eksıme oluyo mıdemde o da reflu oldugu ıcın normal,,oyle ıste ınsallah hayırlısıyla atlatcaz bu gunlerı:)))mevlam nasıp eylesın ınsallah:))

Günaydın canlar

slm kızlarrrr,,,
doktordan gelıom kanamam durdu cok sukur ama lekenme devam edıo progestana devam dedı ,,b12 ılacına devam folıkasıtle kan sulandırıcıyada devam:)
bebem ıyı bu son 10 gundur cok wc ye gıtmıyım kalkmıyım yerımden dıe su cok ıcemedım doktor accuk suyun azalmıs dedı suyu arttır dedı dedım hata bende cok su ıcmedım ddedım olsun dedı telafı ederız onu ıkı gunde dedı bol su ıcerek dedı,onun dısında kese bebek ıyı durumda yaramazlık edıo ıcerde ama ben hıssetmıom tabı,,
ne bılım bazen kanama bazen lekenme olsada masallah ıyı durumda koruyo kendını sıpam:))ehh tabı mevlam musade ettıgı ıcın:))
dısarı cıkmam yıne yasak 13 haftalık gozuktu ultrasonda ,eger kanama olmassam kı ınsallah olmam bır ay sonra gıtcem ,bır ay yıne yatısdayım ama arada ayakda kalmada yemek yapabılırsın dedı,sonra dınlenceksın dedı,,bulantılarım yok artık yemek kokusuda tutmuyo tabı camlar acık olmak sartıyla:)) sadece eksıme oluyo mıdemde o da reflu oldugu ıcın normal,,oyle ıste ınsallah hayırlısıyla atlatcaz bu gunlerı:)))mevlam nasıp eylesın ınsallah:))

Canım maşallah sizlere. Biraz daha sabret mide bulantının geçtiği gibi bu risklerde geçecek inşallah. Benimde bel ağrılarım artmaya başladı. Dün dayanamadım doktora gittim. Neyseki bi sıkıntımız yokmuş, biraz aşağıya inmiş dedi. Gebelik korsesi kullan dedi doktor. Ona bakıcam bende.

Bizimkide 30+2 olmuşuz. 1750 kilomuz, 35 cm boyumuz varmış. Kafamız büyük gidiyormuş :) Bizde de durumlar böyle :)

selamun alwykum canlarrr:16::16:
pek gelen giden yok yine ama neysee
tum cocuklarin ve icindeki cocugu yasataanlarin 23 nisani kutlu olsunnn:16::52:

ay kızlar geliyorum geliyorum kimse yok..neredesiniz??
bende adet oluyorum ama çok az ve kahverengi
kaynana ocağı yaramadı bana,,önceden ne güzel foşur foşur oluyodum:52::52::52:
gebelere sağlık sıhhatler,benim gibi çabalayanlarada sabır ve mükafat diliyorum:) amin.

Kızlar ya aranızda gebelik korsesi kullanan oldumu? Dün doktora gittim ben belde ve kasıkta ağrı olunca doktor onu kullan dedi. Yukarı kaldırır, beline destek olur ağrıların azalır dedi. Bende ani bi şekilde gittiğim için her zamanki gibi hiçbişi sormak gelmedi aklıma. Saolsun medikallerde olur bulamazsan internette var dedi ama ben ne marka sormayı akıl ettim nede nasıl bişi olduunu sormayı. Şimdi baktımda bi kemer gibi bişi var birde kilot gibi. Acaba hangisi daha iyidirki?

Kızlarrrr bugun 23 nısann evdeyım ama sızler yoksunuz be yaaaaa
Ben de bu ay sapıttım kac gundur damla damla gelıyo kırmızı kırmızı ped koyuyorum gelmıyo cıkarıyom iç çamasırım batıyo ayy delı oldum heeee
Benım doktora gıdıp yıne kurcalatma zamanım geldı sanırsam offffff:14::14:
hadi toplaşalım yıne yaaa konusacak adfam kalmadııı gııııııııı

ayyyy kimsecikler gelmemiş buralara yaaa......

kızlar canım çok sıkkın şu kredi mevzusu yaşadığım arkadaşım varya benimle görüşmüyor ona canım sıkkın. Doğum yaptım nr aradı ne sordu eşi aradı o aramadı. faceden silmiş beni. eşinin facesinden de silmiş ama eşi eklemiş sonra çok zoruma gidiyor geçen gece oturdum ağladım nasıl silebildi onca seneyi bir seferde. benim elim varmıyor buzdolabında asılı resmini kaldırmaya. okadar yakın arkadaştık duyan şaşırıyo nasıl küstünüz siz diye. Eşimde bana kızıo boşver niye umursuyorsun o seni umursamıyor bak arkadaşlığı okadarmış dio ama bnm içim sızlıo işte laf geçiremiyorum kendime :(:(:43::43:

Ben de bu ay sapıttım kac gundur damla damla gelıyo kırmızı kırmızı ped koyuyorum gelmıyo cıkarıyom iç çamasırım batıyo ayy delı oldum heeee

canım ihmal etmede git doktora böyle az olmakta ii bişey değil

oske bebiim aynı dertten muzdaribiz..ben de çok az oluyorum..ve bir de geç geldi benimkisi..doktora gittim bişey demedi..ama kızlar progesteron verdi bana.ve 15 gün kullan gel dedi,hem smear a bakacak hem de yumurtlamaya baacak sanırım..yoksa yumurtaya adetliykenmi bakıyodu neyse işte 15 gün sonra kurcalıycak beni saolsun:)) ama progesteronu niye verdi anlamadım??bilen yavru kurtların fikirlerini bekliyorum...

ayyyy kimsecikler gelmemiş buralara yaaa......

kızlar canım çok sıkkın şu kredi mevzusu yaşadığım arkadaşım varya benimle görüşmüyor ona canım sıkkın. Doğum yaptım nr aradı ne sordu eşi aradı o aramadı. faceden silmiş beni. eşinin facesinden de silmiş ama eşi eklemiş sonra çok zoruma gidiyor geçen gece oturdum ağladım nasıl silebildi onca seneyi bir seferde. benim elim varmıyor buzdolabında asılı resmini kaldırmaya. okadar yakın arkadaştık duyan şaşırıyo nasıl küstünüz siz diye. Eşimde bana kızıo boşver niye umursuyorsun o seni umursamıyor bak arkadaşlığı okadarmış dio ama bnm içim sızlıo işte laf geçiremiyorum kendime :(:(:43::43:
canım face te buna dair bi ileti paylaşmışın ben anladım zaten..sen onun adına kredi çekmiştin ama ödeyememişmiydi tam hatırlayamadım ama bence de üzülme canım..hiçbişey olmasa bebeğin olmuş bi araması lazımdı gibi geldi bana,ve sen bu durumun sancısını uzun zamandır çekiyosun..sen kendini üzme Allah a bırak..eğer hayırlıysa düzelsin aranız inşallah..

Kızlar aklıma gelmişken ümidinizi yitirmemeniz için size bişey söylecem. Bir yakınımın hamile olduğunu öğrendim haftasonu çok şaşırdık ailecek. Kocasına doktor senin çocuğun olmaz spermlerinde sorun war demişti onlarda nasıl olsa olmayacak diye korunmuyorlardı haftasonu halamın kızının hamile olduğunu öğrendim. Mevlam isterse veriyor. Morallerinizi bozmayın onlar hiç kafalarına takmadılar Mevla isterse verir dediler. Doktor ameliyat olman gerekiyor demişti bayada yüklü bir para istemişti o yüzden ameliyat olmadı ama Rabbim nasip etti.

artık kabullendim biliyormusun canımcım...yine bugun adet oldum...hiç umudum kalmadı...benden sonra düşünenler şu an çocuk sahibi...kendimi dışlanmış hissediyorum...oysaki kıskanmıyorumda...Allah'ın takdiri sonuçta...ama çevre baskısı gerçekten kötü birşeymiş...hiç birşey yapasımda gelmiyor artık...buraya bile bakıyorum yazasım gelmiyor....insanların mutluluklarını görünce mutlu oluyorum...ama kendi iç dünyamda boşluktayım...eşim çok istiyor...ama olmuyor işte....bugüne kadar düzenli ilişkimizde olmamıştı zaten...yani hamile kalmam büyük süpriz olurdu...bunu ben biliyorum ama işte...etraf aaa yinemi adet oldun tüh tüh...bildiğim bi dua var okuyun...bildiğim bi doktor var gidin....bıktım artık :14::14::14:

artık kabullendim biliyormusun canımcım...yine bugun adet oldum...hiç umudum kalmadı...benden sonra düşünenler şu an çocuk sahibi...kendimi dışlanmış hissediyorum...oysaki kıskanmıyorumda...Allah'ın takdiri sonuçta...ama çevre baskısı gerçekten kötü birşeymiş...hiç birşey yapasımda gelmiyor artık...buraya bile bakıyorum yazasım gelmiyor....insanların mutluluklarını görünce mutlu oluyorum...ama kendi iç dünyamda boşluktayım...eşim çok istiyor...ama olmuyor işte....bugüne kadar düzenli ilişkimizde olmamıştı zaten...yani hamile kalmam büyük süpriz olurdu...bunu ben biliyorum ama işte...etraf aaa yinemi adet oldun tüh tüh...bildiğim bi dua var okuyun...bildiğim bi doktor var gidin....bıktım artık :14::14::14:

Canım ya çok üzüldüm durumuna. Peki bu ilişki durumunu eşinle konuşuyormusun? Sen sorunun o olduğunu düşünüyorsun ama eşin anlamıyormu bunu? Çok istemekle olmuyor çaba sarfetmesi gerekiyor sonuçta dimi? Birde eşin hiç doktora gitmişmiydi, spermiyogram falan? Yani onlarda hiçbi sıkıntınız yok sebepsiz yeremi olmuyor? Yoksa bişileri eksikmi bırakıyorsunuz?

Birde tüp bebek düşünmüyormusunuz?

angel canım üzme kendini..Allah ummadığın zamanda verecek bebeğini inşallah..umarım tez vakitte verir..evet etrafın bebek görünce hadi sıra sizde,hadi sizde yapın demesi bıktırıyor..ama sen onları kulak ardı et..ekmeğini onlarmı veriyor.kapat kapını duyma...
bu arada miyopi benim söyleyeceklerimi söylemiş.tüm testleriniz yapıldımı eşinin? senin?
yapıldıysa bişey çıkmadıysa doktorunla adamakıllı konuş..doktor bey olmayacaksa tüp bebek deneyelim vaktimiz geçmesin deyiver..ya da doktorunu değiştir seni tatmin etmiyosa..
o dua bu dua olarak etki edermi bilmiyorum ama senin içten ettiğin duanın etkisi çok daha fazla olur eminim..
en önemlisi umudunu yitirme..Allah vermeyeceği şeyi hayal ettirmez derler,ama senin sınavın O' na olan inancını devam ettirebilmekmiş..daha çok dua et,daha çok dıkkat et doktoruna,yediğine içtiğine...

Back