Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

saol canım Allah razı olsun :) doktor keseler diyince bir hoş olduk :))) maşallah onlara bize. sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhh

eylüüüüüllllllllllllll cok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin cok guzel mmasallah:)))))))durdun sabrettin bak sonucu cok super oldu:) sasırdım kız hiç aklıma gelmemişti :)))))) bi tasla iki kus desene:))) inş hamileleliğin cok rahat gecer:)

muzmut bende sen ne yazacaksın diye beklerken ikiz mujdesi eylulden geldi:)) seninde hayırlı lsun kaldı 30 hafta:))

saolun canlarım benim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucagıma da alırımmmm evet rabbim müjdeyi verdi

eylüll şok oldum kuzum:)) maşallah kocaman kocaman maşallahh
inşallah daha güzel haberlerini de alırsın canım,sağlıklı mutlu, hayırlı hamilelikler diliyorum canım...
ayakkabının altına ismimizi yaz:)))gerçek adımı ama

Saol kusumm aminnnn yazimmm baree :)) darisi size insallahhhhh

eylüllllllllllllllllllllllllll
maşakkah tatlım yaa
rabim sağlıcakla kucğına almayı nasip etsin inş
iki kese mi var
yoksa tek kesede iki bebek mi
anlatsana biraz

eylüllllllllllllllllllllllllll
maşakkah tatlım yaa
rabim sağlıcakla kucğına almayı nasip etsin inş
iki kese mi var
yoksa tek kesede iki bebek mi
anlatsana biraz

Canimmmm saoll 2 ayri kese gorduk bugun. Haftaya kalp atislari icin cagirdi.

Eylülcümmmmm canım cok sevındımm topıkte ıkızler gelıyor once eslem sonra sen anommm tüpte bende tuttururmusum ıkızı:)))))
ya ınanırmısın ben ılk degerını soyledıgınde ılk haftalara gore yuksek gelmıstı dıyecektım o an aklımdan cıkmıs demekkı cunku deger yuksek oldugunda bılıyosun genellıkle ıkız yada coğul gebelık oluyor
Rabbım sağ salım kucagın alıp buyutmeyı nasıp etsın tatlım Allaha emanet olun bebişlerınle

Günaydın millet

canlarım günaydınnn.. bir süprizde bende ikizer geliyorrrrrrrrrrrrrrrr

Bu ne güzel bi hafta başlangıcıdır böyle. Eylülüm maşallah sizlere Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ikizlerini. Rabbim sana bi anda ikizi nasip etti işte, bak okadar beklemene, 2 tane birden oluverdi. Maşallah Maşallah Kızım sen tedavi oluyodun ya bisürü yumurtan olmuştu ozaman çok şaşırmıştım ben, demekki ozamandan belliymiş senin çoklu hamile kalacağın Rabbim nazarlardan saklasın tatlım. Sanada kolaylıklar versin hamilelik döneminde. Şimdi kaç hafta olmuşunuz peki?

Buarada muzmutum senden alıntı yapmamışım, sanada maşallah Benimde ilk düşüğüm ikizdi ya, bu hamileliğimde 2.muayenede kocam doktora soruyor kaç tane diye Hemşirede bak diyo seninki birini buldu ama beğenmiyor Sizinkide öle oldumu? Ben eşimin o durumuna çok gülmüştüm

Günaydınnnnnnn

canım özgemmm amin inşallah sağ sağlim kucagımıza da alırız. darısı sana inşallah ... seninde güzel haberlerini alacagız ben inanıyorum topiğimizde herkesin bebeği olcak Allahın izniyle

miyopim biz çok şaşırdık keseler diyince :))) maşallah inşallah böle güzel gçer hamileliğim. rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 5+4 haftalıgım canım

Son düzenleme:
günaydın kıslaaaaaaaaar birazdan yeni doktoruma gitcem 11 de randevuuum :18:
hayirli sabahlarr canlarrr

ooooooyyyy masallah eylulcum sizeee cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
yagmur sen adet oldun mu??neyin tahlilini yaptin?

oldum kusum oldum 2.gün hormon tahlili verdim yeniden... inşallah bu ay bende güzel haberler veririm burda

günaydın kıslaaaaaaaaar birazdan yeni doktoruma gitcem 11 de randevuuum :18:

oldum kusum oldum 2.gün hormon tahlili verdim yeniden... inşallah bu ay bende güzel haberler veririm burda

Sanada günaydın canım. Hadi bakalım hayırlısı olsun. İnşallah bu doktor iyidir ve sende memnun kalırsın, tez zamanda da ben hamileyim diye bize müjdeyi verirsin

Buarada işyerinde bi arkadaş daha vardı hamile, o doğum yapmış. Ayy nasıl mutlu oldum ama sonrasında bi heyecan oldu bana, yaw sıra bana geldi diye Burdanda duygu bende doğurdum derse iice yusufları oynicam yani şuan duygu var daha benden önce

buarada ctesi günü alışveriş yaptık biraz bebişe. Ufak tefek bişiler aldım. Zaten yeğenimden gelecekler var, yarında odası için duvar kağıdı falan bakıcaz. Bakalım ufak ufak tamamlanacak inşallah. Sanki elimizde hiçbişi yokmuş gibi geliyor bana. Nolucak bilmiyorum. Allah korusun erken doğum falan olsa çocuğumun yatacak beşiği yok

canım Allah korusun aklına oyle seyler getirme, zaten kolayla dogum olmuyor bizden biliyosun catlıcaktık artık doguramadık diye saniyeleri sayıyodum ben dogum baslıyo niye baslamadı:))rahat ol hersey yetişecek iki ay bir haftan var:)) bak bizim 41. haftaya baslayacagımız sırada oldu :)

İnşallah canım ya, aslında çok takmıyorum kafaya, minicik bebek, doğdu derken ben hastaneden çıkınca babası gider alır bi beşik çok çok.
Dert olmaz ama işte işyerindeki arkadaşda normalde 1mayıstan sonra diyordu doktoru 10 gün önce oldu, öle olunca biraz heyecan yaptım.
Birde eşim çok sallamıyor sanki, hemen hallolur sanıyor ama biz oda takımını yaptırmayı düşünüyoruz, geçen hafta görüştük, bize fiyat söylicekti adam, yok aramadı daha. Ne zaman başlancakta ne zaman olcak, eve gelcek kurulcak boya kokusu geçecek. Düşündükçe canım sıkılıyo.

Neyse dediğin gibi ben fazlada takmayayım, herşey olacağına varıyor zaten. Sıkıntı yaşamicaz Rabbimin izniyle. Sen napıyorsun nasılsın?

duyguda ne zamandır gelmemiş ya, o naptı acaba?

bebişle ugrasıyorz işte dun ikinci ayımız bitti cok sukur düzene girdi uykumuz ,daha az kusuyor cok sukur :)) esler oyle rahat ama o vakit gelince sıkısyorlar anlıyolar ne demek istediğimizi, onlar aramaz sen ara bosver bekleme:)

10 gun once dogabilir tabiki 38. haftadan sonra dogum bekleniyo cogunluk o zaman dogum yapıyo diyolar ama biz muhtesem uclu doldurduk haftamızı:)

duyguyu facede gordum yazmıs iyi sanırım, senin facen yok mu?gelsene sende fotolar var:)

canım for mini diye bebek mağazası war sen nerdesin şehir olarak tam bilmiyorum ama onların ürünleri boya kokmuyor bir görüş istersen belki isteğe görede yapıyorlardır

Canimmmm saoll 2 ayri kese gorduk bugun. Haftaya kalp atislari icin cagirdi.

ayyy maşallahhh onlaraaaaaa...... Rabbim kalp atışlarını da duyursun canım sana inş. Ayyy düşünsenize kızlar bir yerden birisi atacak diğer yerden birisi atacak pıt pıt diye...
Ben çok istemiştim ikizim olsun diye ama benim kız iki çocuğa bedel zaten :) Sağsağlim gelsinler iinş. canım..

Canım bende face yok, birde işyerinden girilmiyor zaten. O yzden eşimden gizlide açmak istemedim evde bakamicam, genelde bilgisayar onun boyunduruğu altında oluyor. Belki duygu bnm mailime atmıştır bakmadım bugünlerde. atmamışsa ben sana özelden mail adresimi yazarım atarsın olurmu? Öğle arasından sonra bakarım ben.

canım for mini diye bebek mağazası war sen nerdesin şehir olarak tam bilmiyorum ama onların ürünleri boya kokmuyor bir görüş istersen belki isteğe görede yapıyorlardır

Saol tatlım bi araştırayım bende for miniyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…