Sonunda cift cizgiyi gordum ) biliyorsunuz ahtim vardi idrar testi yapcaktim ) yaptim cok sukur aninda cikti masallahhh
Eyluuul mujdeni ilk ben aldim sanirim :))) hayirli olsun insallaah darisi basima olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda cift cizgiyi gordum ) biliyorsunuz ahtim vardi idrar testi yapcaktim ) yaptim cok sukur aninda cikti masallahhh
Eyluuul mujdeni ilk ben aldim sanirim :))) hayirli olsun insallaah darisi basima olur...
bi test et bakalimgünaydın kıslaaaaaaaaaaar hala gelmedi benimkiler
dalga mı geçiyon kusum yaaa benim nazlı kırmızılar işte bekletmese olmas biliyonuzhayirli sabahlarr
canlar noruyonuzzz
bi test et bakalim
tekrar tebrik ederim canımSonunda cift cizgiyi gordum ) biliyorsunuz ahtim vardi idrar testi yapcaktim ) yaptim cok sukur aninda cikti masallahhh
elimden geldiğince uğruyorum burayakızlar eski yazışmalarımızı okudumda ayy 1 günde 50 sayfayı devirmişiz :) amma çenemiz düşükmüş :) şmdi yarım sayfayı 2 günde yazıyoruz nerdesiniz ya hadi gelinn..
milan, özge,angel, sumisali, eslem, ecem,merys, lilyum, sago, mimoza anacımm kayboldunuz yaaaaaaaaaaaa ara ara geliodunuz artık oda yok :) muzmut, gülgüzeli, miyopi, yağmur ve ben kök salcaz burda :) bizde gelip gelp gidioz
gelin biran önce toplaşalım yaaaaaaaaa
ama lekelendin devami gelmedi sakincali bi durum bi test et ne olcekkkdalga mı geçiyon kusum yaaa benim nazlı kırmızılar işte bekletmese olmas biliyonuz
tekrar tebrik ederim canım
resmini koysana eylül
elimden geldiğince uğruyorum buraya
yazamasamda haberim var sizin yaptıklarınızdan
ömerin gündüz uykusu yok
devamlı kucak isteyen bi çocuk
diğer kızları bilmiyorum ne yaptılar
beni hatırlayan yok ==
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbeni hatırlayan yok ==