Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Noldu canım seni kim hatırlamıyor?

tamam hatırlattım kendimi

dr u sevmek, içine sinmesi cok önemli cunku sureci gectim dogumda guvenmek gerekiyor olsun gec deil pek cok dr u deneyebilirsin bence dr kadar hastane sartları da önemli inş içine sinen birini bulursun tatlım

aynen öle canım bizde zaten bölüm olarak lokasyon değiştircez bakalım inşallah gideceğim hastanedeki doktor iyidir.

selamun aleykum canlarr
RABBIMIN rahmeti bereketi magfireti uzerinize olsun rabbim hayirla dualarimizi kabul buyursun
heyecanliyim merkaliyim telasliyimherseyin hayirlisi insallah...

eslem le millandan hiç haber yok iyilerdir inşallah bizi unuttular iyice heeeeeeeeeeee

selamun aleykum canlarr
RABBIMIN rahmeti bereketi magfireti uzerinize olsun rabbim hayirla dualarimizi kabul buyursun
heyecanliyim merkaliyim telasliyimherseyin hayirlisi insallah...
a.s canımmmmmmmmm
amin canım
hayırdır inşallahhhh

şimdi aklıma geldi dün ilk defa rüyamda doğuma gidiş olayımı gördüm. Doktora gidiyorum, açıklık şukadar olmuş falan diyor muayene ediyor. Ben çok sıkıntılı değilim, hatta gerekli açıklığa ulaşana kadar yürüyim falan istiyorum dışarıdayım. Biraz gerginlik vardı tabii ama sıkıntılı bir rüya değildi.

İnşallah böyle olur gerçektende. Rahat rahat doğuma girerim, o sancılı zamanı evde atlatıp hastaneye son anda gidip doğumu pırt diye yapıp hemen evime dönerim inşallah.

selam canlar biz doktordan geldik bi tane bebisim masallahi var 10 haftayi bugun bitirmisiz guzel sikintisiz gecti allaha sukur...

canlarım günaydınnn.. bir süprizde bende ikizer geliyorrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnn :))))))))) eylül ne ettin kız sen durdun durdun çifter çifter getirdin :) canım iki kese mi göründü.hayırlısı olsun inşallah allahım yardımcın olsun kuzum sağ salim büyüt yavruları.

inşallah rüyandan daha rahat bir doğum olur canım.bol bol yürü bana doktor yürümeyi yasaklamıştı son zaman bebek erken girdi doğum kanalına tutabildiğimiz kadar tutalım diye yürüyemedim zaten normal doğum da yapamadım mecburi sezeryan oldum.ama allaha şükürler olsun normal doğum yapsam bu kadar rahat geçmezdi belki o kadar iyiyim sıkıntı yaşamadım herşey normal geçti.
selam canlar biz doktordan geldik bi tane bebisim masallahi var 10 haftayi bugun bitirmisiz guzel sikintisiz gecti allaha sukur...

annesinin kuzusu büyüyo maşallah.her doktor kontrolünü not al canım ne kadar hızlı büyüyo görürsün benim boncuk 9.haftada 40 gr dı galiba nohut gibiyken büyüdü doğdu da koca adam oldu :)

saol canım Allah razı olsun :) doktor keseler diyince bir hoş olduk :))) maşallah onlara bize. sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhh

eylülcüm çok sevindim ksum allah sağ salim kucağına almak nasip etsin kuzularını

bu arada günaydın herkese.. yazıp kaçcam hemen bugün adetimin 3. günü.. pazartesiye randevu aldım yeni doktor için. ama dün başka bi dotorda tahlillerimi yaptırdım sonuçlarım sunlar... normal mi nasıl bi bakın bakalım. bu doktorda pko olduğumu söledi. artık nasıl bi tedavi uygulanır bu ay bilmiyorum

FSH : 6,53
LH : 14.84
ESTRADİOL : 134
KORTİZOL :19.22
TESTOSTERON : 0.42
DHEA-SO4 : 163.6

hayirli sabahlarr canlarrr
canlarım günaydınnn.. bir süprizde bende ikizer geliyorrrrrrrrrrrrrrrr

ooooooyyyy masallah eylulcum sizeee cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
yagmur sen adet oldun mu??neyin tahlilini yaptin?

hayirli sabahlarr canlarrr

ooooooyyyy masallah eylulcum sizeee cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
yagmur sen adet oldun mu??neyin tahlilini yaptin?
canlarım saolun çok mutlu oldum sabah. rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasıp etsin inşallah. yagmurcum en yakın sürede darısı sana inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…