evet yaaaa özledik hayde gelinnnnnnnnnnnnnnnnslm kızlarr nerelerdesiniz yaa toplasın hadi artık özledik yaw
Noldu canım seni kim hatırlamıyor?
hastanedeki beni tedavi eden doktorum işten ayrıldınasıl üüzldüm ya. hamile kaldığımı öğrendiğimde izindeydi 1 haftadır yok gelmicekmiş artık ((( yerine bakan doktoruda sevmedim hiç doktor bulmam gerek yaaa........ işe bak hastanede çalışıyorum doktorum yok puuufffffffff
ne oldu masalberra kim hatırlamıyor seni tatlımbeni hatırlayan yok==
Günaydın canlarımmmmmmmmmmm
aynen öle canım bizde zaten bölüm olarak lokasyon değiştircez bakalım inşallah gideceğim hastanedeki doktor iyidir.tamam hatırlattım kendimi
dr u sevmek, içine sinmesi cok önemli cunku sureci gectim dogumda guvenmek gerekiyor olsun gec deil pek cok dr u deneyebilirsin bence dr kadar hastane sartları da önemli inş içine sinen birini bulursun tatlım
a.s canımmmmmmmmmselamun aleykum canlarr
RABBIMIN rahmeti bereketi magfireti uzerinize olsun rabbim hayirla dualarimizi kabul buyursun
heyecanliyim merkaliyim telasliyimherseyin hayirlisi insallah...
a.s canımmmmmmmmm
amin canım
hayırdır inşallahhhh
ayy kuzum bu aralar aklım başımda değilkibugun muayene olcammm yaaa unuttun mu
bak ben seninkini biliyom yarin
tek mi cift mi doktor onu soylicek hayirlisiyla
canlarım günaydınnn.. bir süprizde bende ikizer geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah rüyandan daha rahat bir doğum olur canım.bol bol yürü bana doktor yürümeyi yasaklamıştı son zaman bebek erken girdi doğum kanalına tutabildiğimiz kadar tutalım diye yürüyemedim zaten normal doğum da yapamadım mecburi sezeryan oldum.ama allaha şükürler olsun normal doğum yapsam bu kadar rahat geçmezdi belki o kadar iyiyim sıkıntı yaşamadım herşey normal geçti.şimdi aklıma geldi dün ilk defa rüyamda doğuma gidiş olayımı gördüm. Doktora gidiyorum, açıklık şukadar olmuş falan diyor muayene ediyor. Ben çok sıkıntılı değilim, hatta gerekli açıklığa ulaşana kadar yürüyim falan istiyorum dışarıdayım. Biraz gerginlik vardı tabii ama sıkıntılı bir rüya değildi.
İnşallah böyle olur gerçektende. Rahat rahat doğuma girerim, o sancılı zamanı evde atlatıp hastaneye son anda gidip doğumu pırt diye yapıp hemen evime dönerim inşallah.
selam canlar biz doktordan geldik bi tane bebisim masallahi var 10 haftayi bugun bitirmisiz guzel sikintisiz gecti allaha sukur...
saol canım Allah razı olsun :) doktor keseler diyince bir hoş olduk :))) maşallah onlara bize. sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhgünaydınnnn :))))))))) eylül ne ettin kız sendurdun durdun çifter çifter getirdin :) canım iki kese mi göründü.hayırlısı olsun inşallah allahım yardımcın olsun kuzum sağ salim büyüt yavruları.
canlarım günaydınnn.. bir süprizde bende ikizer geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
eylülcüm çok sevindim ksum allah sağ salim kucağına almak nasip etsin kuzularını
bu arada günaydın herkese.. yazıp kaçcam hemen bugün adetimin 3. günü.. pazartesiye randevu aldım yeni doktor için. ama dün başka bi dotorda tahlillerimi yaptırdım sonuçlarım sunlar... normal mi nasıl bi bakın bakalım. bu doktorda pko olduğumu söledi. artık nasıl bi tedavi uygulanır bu ay bilmiyorum
FSH : 6,53
LH : 14.84
ESTRADİOL : 134
KORTİZOL :19.22
TESTOSTERON : 0.42
DHEA-SO4 : 163.6
canlarım saolun çok mutlu oldum sabah. rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasıp etsin inşallah. yagmurcum en yakın sürede darısı sana inşallahhhhayirli sabahlarr canlarrr
ooooooyyyy masallah eylulcum sizeee cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
yagmur sen adet oldun mu??neyin tahlilini yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?