Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eyluuul mujdeni ilk ben aldim sanirim :))) hayirli olsun insallaah darisi basima olur...

Saol kuzum darisi sana insallahhhh :))) 5 gun once kan testinde ogrendim ama bugun idrar testi yaptim. Darisi sana insallahhhhhh

Son düzenleme:
kızlar eski yazışmalarımızı okudumda ayy 1 günde 50 sayfayı devirmişiz :) amma çenemiz düşükmüş :) şmdi yarım sayfayı 2 günde yazıyoruz nerdesiniz ya hadi gelinn..
milan, özge,angel, sumisali, eslem, ecem,merys, lilyum, sago, mimoza anacımm kayboldunuz yaaaaaaaaaaaa ara ara geliodunuz artık oda yok :) muzmut, gülgüzeli, miyopi, yağmur ve ben kök salcaz burda :) bizde gelip gelp gidioz

gelin biran önce toplaşalım yaaaaaaaaa

Sonunda cift cizgiyi gordum ) biliyorsunuz ahtim vardi idrar testi yapcaktim ) yaptim cok sukur aninda cikti masallahhh
tekrar tebrik ederim canım
resmini koysana eylül

elimden geldiğince uğruyorum buraya
yazamasamda haberim var sizin yaptıklarınızdan
ömerin gündüz uykusu yok
devamlı kucak isteyen bi çocuk
diğer kızları bilmiyorum ne yaptılar

Son düzenleme:

Telefondan giriyorum nasil eklicem bilmiyorum yaaaaaa

Son düzenleme:
Evet ekledimm :)))) masallahhhhhh

Eklentiler

• $20130416_175049.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 41
hastanedeki beni tedavi eden doktorum işten ayrıldı nasıl üüzldüm ya. hamile kaldığımı öğrendiğimde izindeydi 1 haftadır yok gelmicekmiş artık ((( yerine bakan doktoruda sevmedim hiç doktor bulmam gerek yaaa........ işe bak hastanede çalışıyorum doktorum yok puuufffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…