• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım günaydın :3::3:

valla ben yazmışım sanki miyopicim emeklilik yaşım 54 nasıl dayancam bilmiyorum çok yoruldum. bizimde öyle surat 5 karış cezalandırıldığımı hissediyorum hamile kaldığım için. normalde daha düşünceliydiler hamile kaldığımdan beri yapmadıklarını bırakmadılar. stres daha fazla iş,kafa izni alana bişey demiyolar ben doktora gidiyorum maaşımdan kesiyorlar. çok bunaldım artık izine çıkmak istiyorum ama bebeğim için elimden gelse son güne kadar dayanmak istiyorum

Bunu anlayamadım ama ben nasıl keser senin maaşından ya. Doktora gidiyorsun iş kanununa göre o gün izinli sayılıyorsun. Bırak maaşından kesmeyi sana izin vermeme durumu bile olamaz.
Gerçi sana diyorum da ben çokmu farklıyım sanki. Gerçi Allaha şükür aşırı bir sıkıntı yaşamıyorum, gıcık olanlar var ama gerçekten sevinen, halimi hatrımı soran amirlerim de var.
Ama doktor olayı bizdede sorun. Gidiyorsun doktora, sora birde nezaman muayene olduuna dair kağıt istiyorlar, hani gerçekten doktoramı gittin hesabı, doktor dışında oyalandınmı falan filan işte.

günaydınlarrrrrrrrrrr:)))

çamaşır makinesi elektrik süpürgesi gibi sesler anne karnındaki bağırsak seslerine benzediği için bebekler çok aşina oluyor.ama zil sesleri yüksek ve tiz onlar rahatsız eder canım

simitçi,eskici,sucu hepsine dusman olcam ya bu uyanması yuzunden hepsi mi tiz gelir bu hanfendiye:)

günaydınlarrrrrrrrrrr:)))

simitçi,eskici,sucu hepsine dusman olcam ya bu uyanması yuzunden hepsi mi tiz gelir bu hanfendiye:)

Canım bencede millanın dediği gibi çok sessizliğe alıştırma. Mümkünse sesli yerlerde uyutmaya çalış. Yoksa ileride gittiğiniz yerlerde de sıkıntı yaşatır sana. Bunu nasıl yaparsın onu bilemicem ama elinden geldiğince öle yapmaya çalış.
Gerçi bu durumda uyusun da nasıl uyursa uyusun modundasındır eminim, çıt çıkaranı dövesin gelir ama alıştırabilirsen dene derim.

Canım bencede millanın dediği gibi çok sessizliğe alıştırma. Mümkünse sesli yerlerde uyutmaya çalış. Yoksa ileride gittiğiniz yerlerde de sıkıntı yaşatır sana. Bunu nasıl yaparsın onu bilemicem ama elinden geldiğince öle yapmaya çalış.
Gerçi bu durumda uyusun da nasıl uyursa uyusun modundasındır eminim, çıt çıkaranı dövesin gelir ama alıştırabilirsen dene derim.

canım ya radyo aldrcam onu acıcam yanına uyurken baska care yok, odaya gir hemen gozunu acıyo ya hissediyo geleni töbe ya rabbi:) sakındıkca daha kotu olacak ama suan için ne kadar uyusa kardır gozuyle bakıyorum:44:

selam kızlar bugün uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. yarın itibariyle işsizim. çok sık giremesemde telefondan falan sizleri takip etmeye devam edicem. arada eşimden fırsat bulursam laptoptanda girerim ama o burayı bilmiyor. o yanımdayken bakamam o yüzden. hepiniz kendinize iyi bakın beni merak etmeyin canlarım inşallah böylesi benim için daha iyidir ve bi an önce yeni - iyi bi iş bulurum...:31:

selam kızlar bugün uzun zamandır yapmak istediğim şeyi yaptım. yarın itibariyle işsizim. çok sık giremesemde telefondan falan sizleri takip etmeye devam edicem. arada eşimden fırsat bulursam laptoptanda girerim ama o burayı bilmiyor. o yanımdayken bakamam o yüzden. hepiniz kendinize iyi bakın beni merak etmeyin canlarım inşallah böylesi benim için daha iyidir ve bi an önce yeni - iyi bi iş bulurum...:31:

Canım hakkında hayırlısı olsun, sen kendi isteğinle mi ayrıldın yoksa çıkarma mı söz konusu? Zaten sıkıntılıydın anlattığın kadarıyla inşallah daha güzeli daha iyisi seni bekliyor olur canım :16::16:

slm kızlarr... biz geldik doktordan herşey normal görünüyor çok şükür kilosu 2.650 gr olmuş iyimi sizce doğuma kadar 3 kg yi geçermi? geçer inşallahda bakımı kolay olur küçük bebeğe bakmak çok zor oluo

hayirli gunler bacilarr:16:
süperrrrrrrrr muzmutcum yaa. bi dahakine bunu al
duygucum bu araba sizin jettadan 10 bin daha ucuz aci ama gercek:1:simdilik golfa kaldik ama bu guzeli icin gecici siyah golfu kullancaz bi kac ay sonra buna gecicez insallah hayirlisi artik...

yaaa ozlicez seni yagmur dikkat et kendine allaha emanet ol biraz dinlenmis tatil yapmis olursun insallah daha guzel kolay isler bulursun kendine:16:

slm kızlarr... biz geldik doktordan herşey normal görünüyor çok şükür kilosu 2.650 gr olmuş iyimi sizce doğuma kadar 3 kg yi geçermi? geçer inşallahda bakımı kolay olur küçük bebeğe bakmak çok zor oluo

masallah size canim bence kilosu iyi masllah ve doguma kadar zamanini beklerse 4 bile bulabilir ama normal dogum istiyosun dimi sen?

canım hakkında hayırlısı olsun. iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzzz..

çok iyi lilyumcum normal şartlarda geçer tabiki 3,5 olur en az büyük ihtimal

Son düzenleme:

hayırlısı olsun yağmurcum senin için darısı benim başımaa

inşallah cnm senin nasıl nezamn gittin en son kontrole kaç kilo olmuş guzucuk? beni artık haftada bir çağırmaya başladı...

geçen hafta yani 31 haftalıkken 1800 gr . 40 cm di. bende 28 inde gitcem 32 hafta çalışabilir raporunu alıcam aslında yarın doluyo 32. haftam ama çalışabildiğim kadar çalışcam işte. evet normal şimdi sancılarını falan ölçerler son ay dasın

geçen hafta yani 31 haftalıkken 1800 gr . 40 cm di. bende 28 inde gitcem 32 hafta çalışabilir raporunu alıcam aslında yarın doluyo 32. haftam ama çalışabildiğim kadar çalışcam işte. evet normal şimdi sancılarını falan ölçerler son ay dasın

maşallah guzuya... bende almıştım cnm çalışabilir raporu haftaya bitio işte 37 haftalık oluoyorum haftaya raporumu alırım çıkarım izne dinleniyim artık vücudum isyanlarda taşımıo beni artık belim sancılanmaya başladı...

lohusa teri kokulu bı tshırtımu bırakiim,kokudan bayılsın:1: hıcbı parfum 3 saatten fazla etkı edemıyor:27:

canım bende öyle yapıyorum üzerimden çıkardığım tişört beşiğine koyuyorum baya etkili oluyor walla kokuyu alınca uyuyr.
bir gece hiç uyumadı kucağıma alınca susuyordu bende pijamamı çıkardım beşiğine baş ucuna koydum ondan sonra uyudu oda rahat etti bende :)

amaaaaaaannnnnnn zor uyuttum yaw, nie beceremiyorum bu işi annem fıs iki dk da uyutuyo zümramı,cok kusuyo benim bebişim sizin de oyle mi kızlar

benimkide çok kusuyor canım merak etme fazlasını çıkartıyor derler bizde.
ilk zamanlar bende baya bir tedirgin olmuştum niye bu kadar kusuyor diye.

fotoyu kocam hala kendı facesıne bıle atamadıkı sıze gösteriiim..
sehırdısındakı kuzenler bıle faceden foto beklıyo..pooff bende görmenızı cok ıstıyorum yaaa kımse göremedi ettıgım bebegi:14:

canım doğum yaptığın hastanenin sitesine koymuyorlarmı resim bnm doğum yaptığım hastane koyuyor kendi sitesine bebişlerin resmini.

Back