• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Hosbulduk tatlım
canım ya sen bahcecıde yapmıstın dimi umutta aşılamayı ben de yüzde doksan bahçeci fulyada deneyeceğim tüpü

evet cnm bahceci umutta yaptırdım süleyman beydi doktorum.adetim bi iki güne gelir yine gidecegim ben aynı hastaneye.cok memnunum tasiye ederim bahceci grubunu..bu ay belkide tüp bebek tedavisine baslayabilirim dua edin bana kızlar..yazarım tabi buraya

fotoyu kocam hala kendı facesıne bıle atamadıkı sıze gösteriiim..
sehırdısındakı kuzenler bıle faceden foto beklıyo..pooff bende görmenızı cok ıstıyorum yaaa kımse göremedi ettıgım bebegi:14:

valla bende cok merak ediyorum kızlar bebişleri ..tanışmak isteyenler özelden face yazsın bana ..beni merak etmiyomusunuz anam :27:

amaaaaaaannnnnnn zor uyuttum yaw, nie beceremiyorum bu işi annem fıs iki dk da uyutuyo zümramı,cok kusuyo benim bebişim sizin de oyle mi kızlar

benımkı aynı karnımdakı halı gıbı..
aksam olunca cosuyor..gozler fıldır fıldır..ozaman asla uyumuyor ıste,herseye aglıyor..
onun dısında emerken uyuyakalıyor zaten..ama o uyurken ben ılla yanında olcam,kalkıp gıtmeye calıstıgım an kıyamet kopuyo.
suan kucagımda uyuyor mesela..illa bana degecek:1:
benımkıde cok kusuyor,bende bunu arastırmıstım netten sımdı..
ama benımkı cok abartılı sekılde emıyor..
aynı benım hamılelıktekı halım gıbı,psıkolojısı bozulmus ınsan gıbı sureklı emıyor:1:
mıdesıde fazlasını dısarı atıyor tabii habure..
emzıge alıstırmak lazımmıs ama benımkı öguruyo emzıgı sokunca..
o yalandan emmelerı emzk onluyomus..

evet cnm bahceci umutta yaptırdım süleyman beydi doktorum.adetim bi iki güne gelir yine gidecegim ben aynı hastaneye.cok memnunum tasiye ederim bahceci grubunu..bu ay belkide tüp bebek tedavisine baslayabilirim dua edin bana kızlar..yazarım tabi buraya

valla bende cok merak ediyorum kızlar bebişleri ..tanışmak isteyenler özelden face yazsın bana ..beni merak etmiyomusunuz anam :27:

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Bende okulun kapanmasını beklıyorum ramazanda denıyecektık ama orucumu yemek ıstemıyorum.Ramazandan sonra ınsallah Allah ızın verırse bızde deneyecegız.Sen basla bakalım anlatırsın ayrıntıları bana.Bende hazıran gıbı ön görüşme için gıdeceğim.Bakalım ne kadar ısteyecekler hem senden benımde az çok fikrim olur.Bu arada özelden sana yazayım ben ama benım face gizli aramada bulamazsın ancak ben seni bulabılırım:27::27::27:

du msj atim..ama kendı evıme gecınce acarım rahat rahat facemı..burda yakalanmıyım..sen yınede ekle atıom msj

benımkı aynı karnımdakı halı gıbı..
aksam olunca cosuyor..gozler fıldır fıldır..ozaman asla uyumuyor ıste,herseye aglıyor..
onun dısında emerken uyuyakalıyor zaten..ama o uyurken ben ılla yanında olcam,kalkıp gıtmeye calıstıgım an kıyamet kopuyo.
suan kucagımda uyuyor mesela..illa bana degecek:1:
benımkıde cok kusuyor,bende bunu arastırmıstım netten sımdı..
ama benımkı cok abartılı sekılde emıyor..
aynı benım hamılelıktekı halım gıbı,psıkolojısı bozulmus ınsan gıbı sureklı emıyor:1:
mıdesıde fazlasını dısarı atıyor tabii habure..
emzıge alıstırmak lazımmıs ama benımkı öguruyo emzıgı sokunca..
o yalandan emmelerı emzk onluyomus..

millan ya benim bebişimi kendi bebişini mi tarif ettin anlayamadım:9:
benimki de cok emiyor aksamları artık basım donmeye baslıyor, uyanık oldugu surece emek istiyo, emziği de veremiyorum kusuyo hemencik:(
gunduzleri de zor uyuyo benimki artık, geceleri uyanıyo devamlı uyu dur işte cocugum uyanıp napcan:52:
mesaj sesi, zil sesi gibi kısa tiz seslere uyanıyo ama supurge calstır uyanmıyo bu nasıl iş:9:

beni oğlanda çok gazlı :((
sabah akşam kıvranıyor yavrum
tabi avazı çıktığı kadar bağırıyor

hamıleyken dıyodum ya,dogurunca 1 sene kendımı jıletlemıcem dıye:1:
sözumun bu kadar arkasında olacagım hıc aklıma gemezdı..
bebegın benım yoklugumda dötunu yırtmasından dolayı banyo ıcın 10 dakıka vakıt verılıyo bana..
buna sac kurutmada dahıl..
dogumdan bu yana 1 kez jıletledım kendımı:1:
jet hızıyla banyo yapmaya calısıyoom yaaaaaaaa..
naapcaz böööyleeeeee:27:

beni oğlanda çok gazlı :((
sabah akşam kıvranıyor yavrum
tabi avazı çıktığı kadar bağırıyor

benımkı gecen hafta daha fenaydı..metsıl verdı doktor ama bence o ıse yaramadı benımkınde..
ama gece 12 olunca kesılıyo sancısı..aksam 9 da baslıyo..alıstım artık herhalde,ılk hafta cok korkmustum noooluyo dıye

benimki de cok emiyor aksamları artık basım donmeye baslıyor, uyanık oldugu surece emek istiyo, emziği de veremiyorum kusuyo hemencik:(
gunduzleri de zor uyuyo benimki artık, geceleri uyanıyo devamlı uyu dur işte cocugum uyanıp napcan:52:
mesaj sesi, zil sesi gibi kısa tiz seslere uyanıyo ama supurge calstır uyanmıyo bu nasıl iş:9:
hep seslı ortamda uyut,her sese alıskın olsun..
ben hep tv yı acık bırakıyorum o uyurken..
senınkı ani seslere tepkı verıyor bence..benımkıde onlarda irkılıyor uyurken
özge geldimi cnm mesajım
sanırım millanı buldum bir sürü ayak gördüm sanki :))

heee o ayak famılyası benım face:1:

kızlar ben kacııım..kendı evımde olsam dakka bası gelırım..
bu evde pc kablosu kaynanamın yatak odasında,zırt pırt gırıyo olmak ıstemıyorum..
yada nete cok gırdıgımı görsun ıstemıyorum..
evıme gecınce rahatlıcam..sımdı bezelye ayıklamaya gıdıyorum,olaya bak..lohusa karıya bezelye ayıklatıyo utanmaz:27:

benımkı gecen hafta daha fenaydı..metsıl verdı doktor ama bence o ıse yaramadı benımkınde..
ama gece 12 olunca kesılıyo sancısı..aksam 9 da baslıyo..alıstım artık herhalde,ılk hafta cok korkmustum noooluyo dıye

zinco çok iyi geldi bize

özge her 10 dk bir özel msj atılıyo o yuzden burdan yazıyorum gelinlikle resmim var cnm eşimle benim..
başı kapalı biri görürsen odur :37:

özge her 10 dk bir özel msj atılıyo o yuzden burdan yazıyorum gelinlikle resmim var cnm eşimle benim..
başı kapalı biri görürsen odur :37:

canım sımdı ekleme talebı gonderdım bende tahmın ettım senı ama dedım şimdi baskasına gondermeyeyım yanlışlıkla emin olayım dedım:52::52::52:
Yalnız sana bısey soyleyeyım mi yuzun cok tanıdık gelıyo bana:27::27::27:insan insana benzermıs bırıne benzetıyorum galıba

Ben ümidi kestim duygu ya. Uzatmayacaklar bence. Anca kadın istihdamında rekabet gücü azalır. Kadına iş alanı azalır. Sanki şimdi öle şeyler yapmıyor işverenler. Ben yaşadım ya, işe başlarken, yeni evlisin hemen çocuk yaparsın diye istemediler seni diyolardı.
Ama işte alternatif fazla olmayınca mecbur kaldılar. yeni eleman alırken kız yeni hamileymiş die elediler, hepsinden daha iyi olmasına rağmen.
Bakan Hanım anca konuşuyor. Birde anlamıyorum, çıkmayacak tamam diyoruz ümidi kesiyoruz, sonra yok şöle çalışma var yok böle çalışma var diyorlar. he şimdi kesin çıkar artık diyoruz, sonra tekrar başkası çıkıyor yok şöle olur yok böle olur. Yok altyapı yetersiz, yok üst yapı şöle. Soğudum valla. Hiç ümidimde kalmadı çıkacağına dair.
Zaten çalışasım yok ama yinede Allaha şükür halimize diyorum. Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemez omzumuza. Demekki çalışmak bizim için hayırlı olanı.
Ben çok yorulduğumu hissediyorum bazen. Emekli olana kadar çalışmak bana okadar zor geliyorki. Çok uzak. Bilmiyorum hayat neler getircek önümüze ama hani imkan olsada çalışmasam, bıraksam işi.

valla ben yazmışım sanki miyopicim emeklilik yaşım 54 nasıl dayancam bilmiyorum çok yoruldum. bizimde öyle surat 5 karış cezalandırıldığımı hissediyorum hamile kaldığım için. normalde daha düşünceliydiler hamile kaldığımdan beri yapmadıklarını bırakmadılar. stres daha fazla iş,kafa izni alana bişey demiyolar ben doktora gidiyorum maaşımdan kesiyorlar. çok bunaldım artık izine çıkmak istiyorum ama bebeğim için elimden gelse son güne kadar dayanmak istiyorum

40 ım cıkana kadar durcaktım ama kocam acıdı halıme ayın 26 sına kadar durcaz sanırım..
kocam borc batagında:37: maddı yonden 1 ayı annesınde gecırıp,eve fatura gelmemesını saglıcak..
hemde kaynanamın evı cehennem sartlarında bı ısıya sahıp,bızım ev ısınmıyor bı turlu dıye getırdı bızı buraya..
bu evde bıle cocugu kat kat gıydırıyolar,doktor dedı nasıl alıstırırsanız cocuk onu ıster..
umarım bu sıcagı ıstemez bızımkı..
kocamda anasına kızdı gıydırme su cocugu bu sıcakta boyle..
ben kendı evıme gecınce naapcam dıye..
amaaan boyle ıste,anla:37:

doktor doğru söylüyo millancım nasıl alışırsa öyle gider. sen elinden geldiği kadar soy çocuğu hamam ortamına alışmasın

çamaşır makinesi elektrik süpürgesi gibi sesler anne karnındaki bağırsak seslerine benzediği için bebekler çok aşina oluyor.ama zil sesleri yüksek ve tiz onlar rahatsız eder canım

Back