- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
yok cok sukur ıyı moddayım:)))
8+3 haftalık suan :)) kucuk bı dana artık :))))
muhtemelen aynı tarz testlerdır hemoglabın troid seker kolestrol bıde pıhtılasma ıle ılgılı seyler var bı kac tane ,,,sendende aynı tarz seyler ıstemıstır muhtemelen,,
yaa belırtılerı salla muzmutum,,bende dıer ıkı gebelıkde 8. haftada yemek yapıp yıyodum bunda 6.haftadan berı evde yemek pısmıo heryer kokuo gıbı gelıo ,,ama senın daha 5 haftalık falan galıba o yuzden cok belırtı arama ,,ben 5 haftalık gıttıgımde bana dedı doktor en erken 2 hafta sonra baslar dedı bulantıların falan cıdden dogru cıkdı,,son bı haftadır bulantılar cıkarmalar tukruk salgısı gogus acıması hepsı cosmus durumda :)))
benim adete gore alti haftalik ama sanirim tahlile gore 5 haftalik gogsum cosmus durumda buyume agri zaten benim hep adet oncesi basliyordu ondan hizli cosmaya basladilar bakalim ne olcak benim troide baska endokrin doktoru bakiyo asorun varya,ama dedigin gibi seker falan yazmisti hayirlisi artik bide canim hic bise cekmyo yedigim sanki tas gibi oturuyo mideme sadece su icesim var o kadar bugun ikiye dusurduk progestanizaten cok sukur ilk gunden sonra lekenlenme olmadi