• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

rica ederim canım. sizin doğumlar yaklaştı azcık yardımcı olalım dimi.

darısı bulaşır belkim :)))) şurda hamile kalamayan kaç kişi kaldık :) size faydamız olsun.

bacım arkadaş güzel yazmış aldım hemen yapıştırdım buraya.

aminn kuzum tez zamanda sizede bulaşsın inş darısı bütünnn hamiş olmak isteyenlerin başına yarebbimmmm :16::16::16::16:

slm kızlarr :3:
lilyum cnm aldıkların cok güzel güle güle kullansın bebişin cnm :16:
miyopi sende yavas yavas basla cnm almaya sonraya kalırsa zorlanırsın :16:

Evet canım ya ama daha karar veremedimki park yatakmı alsam, beşik oda takımımı alsam onu bile bilmiyorum. Kararsız kaldım.
Onun dışında kıyafetmiş, oymuş buymuş onları hallederimde, şu oda işine bi karar verebileydim :31::31:

Evet canım ya ama daha karar veremedimki park yatakmı alsam, beşik oda takımımı alsam onu bile bilmiyorum. Kararsız kaldım.
Onun dışında kıyafetmiş, oymuş buymuş onları hallederimde, şu oda işine bi karar verebileydim :31::31:

senin kendi evinmi cnm kendi evinse tabiki oda takımı al...ben kirada olduğum için park yatak aldım extra külfet olmasın die kendi ewim olunca inşallah bende oda düşünüyorum.

senin kendi evinmi cnm kendi evinse tabiki oda takımı al...ben kirada olduğum için park yatak aldım extra külfet olmasın die kendi ewim olunca inşallah bende oda düşünüyorum.

Yok canım bizimde kendi evimiz değil. Ama dolap sıkıntım var, o yüzden oda takımı alırsam tamam, ama park yatak alacak olursam birde şifonyer yaptırmam lazım.
Bebişin eşyalarını koycak yer yok :1::1:
Aslında gönlümden oda takımı almak geçiyor ama işte bi yanda da tereddütlerim var, çıkamadım bi türlü

Yok canım bizimde kendi evimiz değil. Ama dolap sıkıntım var, o yüzden oda takımı alırsam tamam, ama park yatak alacak olursam birde şifonyer yaptırmam lazım.
Bebişin eşyalarını koycak yer yok :1::1:
Aslında gönlümden oda takımı almak geçiyor ama işte bi yanda da tereddütlerim var, çıkamadım bi türlü

cnm aslında bnmde aklımdan şifonyer geçio ama biyandanda gardolabımda yer açabilirmiyim diorum bi onu deniycem olmassa bi küçük şifonyer alırım artık napıyım

Benim personellerden biride hamis galba yani insallah. Kizin gunu hic sasmaz bu ay 2 gundur gelmedi kırmızılari. 3aydir denio. Insallah hamistir. Diorum test yap yok dio nasil sabredio anlamiom :)))

Ya ben hala karar veremedim. Oda takımı alsammı yoksa bi şifonyer yaptırıp bir de park yatakla yetinsemmi?
Heyy millet tecrübeli olanlar, karar verenler, neye göre aldın ız aldıklarınızı?
canım ben hem kirada olduğumuzu hem de maddi durumumuzu göz önünde tuttum
hem benim çocuk odası buz gibi
çocuk da en az 6 ay bizim odada yatacağını düşününce park yatak aldım
iyi ki de park yatak almışım diyorum
hem kullanışlı hem pratik
ömer büyüyünce alt katına alıcaz
hem mobilya gibi düşüp bi yerini acıtma ihtimali yok
ben kraft ın 70*120 olan modelini aldım
hem sallanma aparatı var hem titreşimi
bazen titreşim bazen sallanma özelliğini kullanıyoruz
aklınıza takılan şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
mesela ben hastane için hem gecelik hem pijama takımı almıştım
gecelik çok kullanışlı kesinlikle tavisye ederim
kısarrr biz eşyalarımlızı aldık hemene gösteriyorum resimlerini netten bulduğum kadarıyla.... bunlar haricinde bir puset bide çantasını aldım hepsi toplam 900 tl tuttu...

Eki Görüntüle 660501 Eki Görüntüle 660500 Eki Görüntüle 660499
güle güle kullanın lilyumcum :16:
çok güzelmiş aldıkların
ben kırmızıyı çok seviyorum
fiyatı da oldukça hesaplı

Günaydın canlarım;

canım ben hem kirada olduğumuzu hem de maddi durumumuzu göz önünde tuttum
hem benim çocuk odası buz gibi
çocuk da en az 6 ay bizim odada yatacağını düşününce park yatak aldım
iyi ki de park yatak almışım diyorum
hem kullanışlı hem pratik
ömer büyüyünce alt katına alıcaz
hem mobilya gibi düşüp bi yerini acıtma ihtimali yok
ben kraft ın 70*120 olan modelini aldım
hem sallanma aparatı var hem titreşimi
bazen titreşim bazen sallanma özelliğini kullanıyoruz
aklınıza takılan şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
mesela ben hastane için hem gecelik hem pijama takımı almıştım
gecelik çok kullanışlı kesinlikle tavisye ederim

güle güle kullanın lilyumcum :16:
çok güzelmiş aldıkların
ben kırmızıyı çok seviyorum
fiyatı da oldukça hesaplı

Canım bilgiler için teşekkürler. Hastaneye neler götürdün, şu gerekli mutlaka, şunu boşuna götürmüşüm dediğin şeyler nedir?
Birde ben arabayı daha almayı düşünmüyorum. Acelem yok onun için. Ablam ufaklığın pusetini bırakmış, arabayıda vaktim olursa araştırabilirsem önceden alırımda, eğer araştıramazsam soraya bırakırım diyorum. Yanlışmı düşünüyorum? Hemen lazım olacakmı?

Günaydın kızlarrrrrrr:16:
bugün güzel birgüne başladık bahsettiğim arkadaşım hamile....:49:
Darısı bize inşallahhhh

gunaydın kızlar,,
salı gununden berı lekenmıorum cok sukur,,bulantılar ıse cosmus durumda,,
kalbım gum gum atıo bugun cunku saat 2 de doktora gıtcem ınsallah hersey yolundadır kalp atısını duyarız bebemın,,
doktordan geldıkden sonra haber verırım ,,uff korkuorum acıkcası :14::14::14:

gunaydın kızlar,,
kalbım gum gum atıo bugun cunku saat 2 de doktora gıtcem ınsallah hersey yolundadır kalp atısını duyarız bebemın,,
canım günaydın. korkma bitanem AllahIN izniyle kalp atışınıda duyarsın. merak etme telaşlanma :)
Kucağınada alacaksın Allah'ın izni ile...:49:

canım günaydın. korkma bitanem AllahIN izniyle kalp atışınıda duyarsın. merak etme telaşlanma :)
Kucağınada alacaksın Allah'ın izni ile...:49:

ınsallah canım,,ınsallah hepımız evlatlarımızı kucagımıza alıcaz ,,
ben gıdım malum temızlık edıp yıkanıyım ,,,
ınsallah gusel haberlerle gelırım:)

gunaydın kızlar,,

Günaydın canım. Hadi bakalım öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz. Hiç kafana takma, miniğinin kalp atışlarını duyacaksın Allahın izniyle :16::16:

hayirli sabahlar canlarr:16:
gunaydın kızlar,,

bende sana bakmak icin geldim bugun ayin 19 su misali ne zaman gelir acaba diyodum hadi guzel haberlerle gel insallah:16:

yağmuru merak ettim nerde acaba???

Yağmur dünde gelmedi sanki ya, midem bulanıyor falan demişti en son.
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Eslem de yok kaç gündür?
Bi toparlanamadık ne zamandır ya? Taze anneler bebişlerden vakit bulamıyorda diğerleri nerelerde?

Back