uff bende senden farksız deılım,,sureklı acayıp kokular ,bulantılar tınsınmeler falan,,acıkcası ben daha hafıf atlatırım dıe dusunuodum nede olsa 2 kez gebe kaldıydım dıe ama walla daha beter durumdayım,,
kraker falanda fayda etmıo artık yemek yıyemıorum dun tum gun yedıgım cok az peynır ve bı dılım ekmek bı pakette çizi yedım ama o acı suların gelısı cok fena,,
sabah ıgneyı yazdırmak ıcın saglık ocagına gıttım doktora anlattım bıde reflude var bende ,,gavıscon verdı basa cıkamazsın yoksa dedı ıctım sımdı bulantım var gıne ama en azından mıdemden alev topları yukselmıyo,,
ya ben bıde cok aglak oldum,,bırı oteye gıt dese aglıorum komedı seyrederken bıle ayy adama ne yazık ona gulduler dıe yıne aglıyorum ıkı dakka sonra guluyorum ya cok dengesızlestım ben bee

doktora sordum bulantılarında bu duygu degısımlerınde cok normal dedı geccek hepsı dedı ben ya ben cok aglıom dedım yıne basladım aglamaya doktorun karsısında dedı bısey mı oldu yok dedım hep aglamak gelıo ıcımden adamında gozlerı doldu ddedı geccek bunlar cok normal Allahın en guzel mucızesı bu ,,dedım sukredıorum bebem okusun canıma yeter kı saglıklı sıhhatlı olsun dedım ,,
uff boyle ıste ,,mevlam hepımıze yardım eylesın ,,hepımızın nıyetlerını kabul eylesın hayırlısı ıle ınsallah,,