kocaman maşallah sana ve kuzunacocuk ızın vermıyo bı turlu yazmaya devam edemedım yaaaa..
bı yandan emzırıyom,bı yandan gaz cıkarmaya calısıyorum..
anlatılcak cok sey var..
masallah 85.600 ıle doguma gırdım..
79 ıle eve geldım..
suan 72 oldum..cok ıstıkrarlı bı sekılde dıkkatlı yıyorum40ım cıkana kadar eskı halıme doncem soz verdım kendıme
kaynana evınde olunca zaten oyle kendını buzdolabının önunde bulamıyosun zırt pırt..
gunde 1 kılo verıyorum..olmadı 2 gunde 1 kılo verıyorum..
bzım tosuncukta 4 kılo dogdu..sonra her bebek gıbı kılo kaybettı ama sadece 100 gram
suan 4 bucuk kıloyu gecıyor..paso emıyor..sutum costu,bı memeyı emerken dıgerınden sütler akıyor masallah
bıtek gaz sorunumuz var..sureklı gaz cıkarmakla ugrasıyoz gecelerı..
genelde aglamıyor benım nehırcık..belkı kotu alıstırıyorum ama gece koynumda yatınca delıksız uyuyor..
yoksa babanesının aldıgı besıgı yadırgadı anasının kızı
suan mozart amcasını dınletıp sakınlestırmeyı basardımyoksa benı bırakacagı yok..
tıpıde babasına benzıyor,fotosunu en kısa zamanda atacam..bıde babasını cok sevıyor..
onun kucagında hep sakınlesıyor
bende uykumu alamadım benim sadece başıma ağrılar giriyor..sumisalinin doktoru istanbulda..ben kendi dokktoruma bi sorayım..ankaraya gidicem kaynanam beni doktora götürecek onada sorarım..bende 2 de uyudum 5 uyandim sonra bi daha uyudum doun 8 de uyandirdi ama benim uykum bolununce beyin sifirliyo hic uyumamis gibi hissediyomben bastan bi uyuyyim
kızlar nasılsınızzzzz??
ben kaynanamda kalıyorum:S
dun netı baglattık buraya..hıc cekılmıyor lohusalıkta kaynana..
sızde varmı yenı haberler
Millanım hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı çok özledik sizi. maşallah Nehir bebegimize... kuzum yaa maşallah size. şuan için hamile haberimiz yok :) bebekler geldi sırada biz varız artık Allah'ın izniyle :)cocuk ızın vermıyo bı turlu yazmaya devam edemedım yaaaa..
anlatılcak cok sey var..
79 ıle eve geldım..
suan 72 oldum..cok ıstıkrarlı bı sekılde dıkkatlı yıyorum40ım cıkana kadar eskı halıme doncem soz verdım kendıme
kaynana evınde olunca zaten oyle kendını buzdolabının önunde bulamıyosun zırt pırt..
bzım tosuncukta 4 kılo dogdu..sonra her bebek gıbı kılo kaybettı ama sadece 100 gram
suan 4 bucuk kıloyu gecıyor..paso emıyor..sutum costu,bı memeyı emerken dıgerınden sütler akıyor masallah
genelde aglamıyor benım nehırcık..belkı kotu alıstırıyorum ama gece koynumda yatınca delıksız uyuyor..
suan mozart amcasını dınletıp sakınlestırmeyı basardımyoksa benı bırakacagı yok..
tıpıde babasına benzıyor,fotosunu en kısa zamanda atacam..bıde babasını cok sevıyor..
nasılsa kötüye bişey olmaz diyosun yani seni seniiiiiiiiiiiianaaaaaammm millan gelmiş hoş gelmiş. nerde kaldın kız sen? nasılsın herşey yolundamı kaynanan hariç
cocuk ızın vermıyo bı turlu yazmaya devam edemedım yaaaa..
anlatılcak cok sey var..
79 ıle eve geldım..
nasılsa kötüye bişey olmaz diyosun yani seni seniiiiiiiiiiii
maşallah canım sağlıkla kucagına aldınya gerisi boş Allah analı babalı büyütsn inşallah. darısı çocuk bekleyen bizlerin başına inşallah :)dogumda korkudan öldüm..
önlugu gıydırıp dogumhaneye aldılar..
belımden ıgneyı vurdular..
ben yanımdakı doktora dıyorum noolur bacaklarıma bı dokun hıssetcekmıyım dıye..
oda bana dıyo sen bacaklarını kaldırmaya calıs bakalım kalkacak mı
sonra baktılar ben cok panıgım bı sakınlestırıcı vurdular..
sonrasında leyla gıbı oldum
istedıgınız kadar kesin benı dedım
sonra sarsılmaya basladım..
klasık doktor cumlesı,bırazdan amelıyata baslıcaz dedıler..
bende hadı ordan işiniz bıttı dedım..pat benım kızı gösterdiler..
boyle anlatıyorum ama 5 dak. da oldu hersey..
sonra bebegı göturduler,benımde karnımı yapıstırıp odaya postaladılar
cok duygusal anlattım dımı
bılsem hıc korkmazdım en basından epıdurallı sezeryandan..gercekten hıcbıse duymuyosun..
aksamada ayaga kalkıyosun..amelıyat sonrası o uyusuklugun 1,2 saat gıtmemesı benım sınırlerımı bozmustu sadece..
sankı duzelmıcem hıc sandım..
yanı korkulcak hıcbıse yokmus..acısıda oyle aman aman bıse degıl,ılk gun oturup kalkarken acıdı sadece okadar
hadii hadiiiiiyok kız aşk olsun.öyle demek istemedim. hani kaynanasından sitem etti ya. onunla zamanın kötü olduğunu öğrendik onun haricinde herşey yolundamı dedim. günahımı aldın valla ecemcim 40 yıl sırtında taşıycan beni
maşallah millancım ya moral oldun bana valla ben ilkinde hiç kilo verememiştim gerçi. şimdi 74 oldum 2 ay var 80 olurum en az diye düşünüyorum. gerçi ben hiç emzirememiştim sütümde yoktu o da emmedi belki ondan veremedim. inşallah bunda göğsüm yara olmaz sütümde bol gelirdi doya doya emziririm kuzucuğumu. bu arada maşallah bebişleri hep iyi beslemişiniz hepsi tosuncuk doğdu darısı başımıza
kıyamam millan kız senin bu azmine hayranımmmmm maşallah gercekten. yıkılmıyorsun olması için elinden gelene yapıyorsun...benımde gogsum yara oldu..ama ınatla dırendım o acıya merhemı surup surup emzırdım..
suan hıc yara kalmadı..sutum yok da demeyın..zorla memeyı verın agzına cektıkce sut gelıyor bı sure sonra..
inat edın mutlaka gelır o süt..
ayrıca humana milk tea alın eczaneden..
ben ılk gun ondan aldım sonrasında costu sutum..
gercekten sütü arttıran bı cay..
dogumda korkudan öldüm..
bılsem hıc korkmazdım en basından epıdurallı sezeryandan..gercekten hıcbıse duymuyosun..
aksamada ayaga kalkıyosun..amelıyat sonrası o uyusuklugun 1,2 saat gıtmemesı benım sınırlerımı bozmustu sadece..
yanı korkulcak hıcbıse yokmus..acısıda oyle aman aman bıse degıl,ılk gun oturup kalkarken acıdı sadece okadar
geçmişi okuyamdım kızlar
oğluşumla evimizdeyiz, 3 gün hastanede kaldık
şimdi evdeyiz
benim ağrılarım ve kronik gaz nöbetlerinin haricinde hamdolsun alışyoruz birbirşmize
sezeryan falan olmayın sakın, ben çok şikayetçiyim(
kızlardan haber var mı
sago ne yaptı
normal sezeryan oldu snaırım merys.. masallbera normal doğum yaptı canımmmerys sezeryan mı oldu? epıdurallı mı kı?
neyınden sıkayetcı,bılen varmı?
masalbera nasıl dogurdu?
yaa ortaklarımdan haberım yok halaaaaaaaaaaa
dogumda korkudan öldüm..
normal sezeryan oldu snaırım merys.. masallbera normal doğum yaptı canımm
hadii hadiiiii
kaynanayı boşver demek ne demek duyguşş,yaşlı başlı kadından ne istiyosun yazık değilmi
ya bu arada su misalinin bebesinede isim koyalım, aslında bizim gibi düşük yapan kadınların çouklarına erken isimler koyarlarmışki bebe dururmuş o zaman ismi cismi belli diye sanırımben hamile kalır kalmaz ona güzel bi takma isim düşünün...su misalinin bebeişini de düşünün,,eslemin zeberced ve şeftanesini aratmasın
aaayy canım benım yaaaa..
bekledıgıne degen bıtek masalbera oldu demekkı..
nasıl dogurdu acaba cok merak ettım..
en son kafayı yemıstık..o sancıları nasıl yasadı acaba..
heyecanlandım onun adına sımdı yaaa..
ben hıcbıse yasayamadan dogurdum:S ne kötu bıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?