Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kocaman maşallah sana ve kuzuna
doğumun nasıl geçti peki?? ben takip edemedim,yazmışmıydın.?

bende 2 de uyudum 5 uyandim sonra bi daha uyudum doun 8 de uyandirdi ama benim uykum bolununce beyin sifirliyo hic uyumamis gibi hissediyomben bastan bi uyuyyim
bende uykumu alamadım benim sadece başıma ağrılar giriyor..sumisalinin doktoru istanbulda..ben kendi dokktoruma bi sorayım..ankaraya gidicem kaynanam beni doktora götürecek onada sorarım..

Millanım hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı çok özledik sizi. maşallah Nehir bebegimize... kuzum yaa maşallah size. şuan için hamile haberimiz yok :) bebekler geldi sırada biz varız artık Allah'ın izniyle :)

maşallah millancım ya moral oldun bana valla ben ilkinde hiç kilo verememiştim gerçi. şimdi 74 oldum 2 ay var 80 olurum en az diye düşünüyorum. gerçi ben hiç emzirememiştim sütümde yoktu o da emmedi belki ondan veremedim. inşallah bunda göğsüm yara olmaz sütümde bol gelirdi doya doya emziririm kuzucuğumu. bu arada maşallah bebişleri hep iyi beslemişiniz hepsi tosuncuk doğdu darısı başımıza

nasılsa kötüye bişey olmaz diyosun yani seni seniiiiiiiiiiii

yok kız aşk olsun.öyle demek istemedim. hani kaynanasından sitem etti ya. onunla zamanın kötü olduğunu öğrendik onun haricinde herşey yolundamı dedim. günahımı aldın valla ecemcim 40 yıl sırtında taşıycan beni

dogumda korkudan öldüm..
önlugu gıydırıp dogumhaneye aldılar..
belımden ıgneyı vurdular..
ben yanımdakı doktora dıyorum noolur bacaklarıma bı dokun hıssetcekmıyım dıye..
oda bana dıyo sen bacaklarını kaldırmaya calıs bakalım kalkacak mı
sonra baktılar ben cok panıgım bı sakınlestırıcı vurdular..
sonrasında leyla gıbı oldum
istedıgınız kadar kesin benı dedım

sonra sarsılmaya basladım..
klasık doktor cumlesı,bırazdan amelıyata baslıcaz dedıler..
bende hadı ordan işiniz bıttı dedım..pat benım kızı gösterdiler..
boyle anlatıyorum ama 5 dak. da oldu hersey..
sonra bebegı göturduler,benımde karnımı yapıstırıp odaya postaladılar
cok duygusal anlattım dımı

bılsem hıc korkmazdım en basından epıdurallı sezeryandan..gercekten hıcbıse duymuyosun..
aksamada ayaga kalkıyosun..amelıyat sonrası o uyusuklugun 1,2 saat gıtmemesı benım sınırlerımı bozmustu sadece..
sankı duzelmıcem hıc sandım..
yanı korkulcak hıcbıse yokmus..acısıda oyle aman aman bıse degıl,ılk gun oturup kalkarken acıdı sadece okadar

maşallah canım sağlıkla kucagına aldınya gerisi boş Allah analı babalı büyütsn inşallah. darısı çocuk bekleyen bizlerin başına inşallah :)
en kısa sürede foto bekliyoz millan hanım nehiri merak ediyoruzzzzzzzzzz

hadii hadiiiii
kaynanayı boşver demek ne demek duyguşş,yaşlı başlı kadından ne istiyosun yazık değilmi
ya bu arada su misalinin bebesinede isim koyalım, aslında bizim gibi düşük yapan kadınların çouklarına erken isimler koyarlarmışki bebe dururmuş o zaman ismi cismi belli diye sanırım ben hamile kalır kalmaz ona güzel bi takma isim düşünün...su misalinin bebeişini de düşünün,,eslemin zeberced ve şeftanesini aratmasın

benımde gogsum yara oldu..ama ınatla dırendım o acıya merhemı surup surup emzırdım..
suan hıc yara kalmadı..sutum yok da demeyın..zorla memeyı verın agzına cektıkce sut gelıyor bı sure sonra..
inat edın mutlaka gelır o süt..
ayrıca humana milk tea alın eczaneden..
ben ılk gun ondan aldım sonrasında costu sutum..
gercekten sütü arttıran bı cay..

kıyamam millan kız senin bu azmine hayranımmmmm maşallah gercekten. yıkılmıyorsun olması için elinden gelene yapıyorsun...

işte bende tam bundan istiyom ağrı yok acı yok sonrasında bol kilo kaybı çabuk ayağa kalkmak ve en önemlisi bebişten
maşallah canım ayakkabının altına ismimizi yazaydın keşke

Allah analı babalı büyütsün merys, hayırlı evlat olsun insaAllah.. sana da çok geçmiş olsun, beni hatırladın mı? 3-4 aydır net yoktu bende, yazamadım. doğumun sezeryan ile olmuş galiba? çok mu zor? ben de dermoid kist aldırmıştım, doktor hamilelik önermişti. ama midem için endoskopi oldum 2 tane polip varmış onların alınması gerekiyor, yine endoskopi ile alacaklar. ameliyat olalı 7 ay oldu, korunmayı bırakamadım, midemin tedavisi bitince bırakacaz artık.

merys sezeryan mı oldu? epıdurallı mı kı?
neyınden sıkayetcı,bılen varmı?
masalbera nasıl dogurdu?
yaa ortaklarımdan haberım yok halaaaaaaaaaaa

merys sezeryan mı oldu? epıdurallı mı kı?
neyınden sıkayetcı,bılen varmı?
masalbera nasıl dogurdu?
yaa ortaklarımdan haberım yok halaaaaaaaaaaa
normal sezeryan oldu snaırım merys.. masallbera normal doğum yaptı canımm

anooooooom şenlenmiş topic

nehirin annesiiiiiiii de gelmişş taze anniş çok özledik sizi nasılsınız bakalım. hala foto eklemedin mi sen merak ediyooos burda o prensesi biz

ah ah sakalım yokki dinleteyim. diretmeyin dedim bu kadar normal doğuma çok isteyince olmuyor. çok kötü bişey olmadığınıda söylemiştim sezaryenin. boşu boşuna kendini strese soktun günlerce bende mi epidural yaptırsam kız bu sefer pek iyi duymadım epidural için ama.

normal sezeryan oldu snaırım merys.. masallbera normal doğum yaptı canımm

aaayy canım benım yaaaa..
bekledıgıne degen bıtek masalbera oldu demekkı..
nasıl dogurdu acaba cok merak ettım..
en son kafayı yemıstık..o sancıları nasıl yasadı acaba..
heyecanlandım onun adına sımdı yaaa..
ben hıcbıse yasayamadan dogurdum:S ne kötu bıse

şeker naz. erkek olursa gıyaseddin

onunda belirtiler benim gibi olmuş nişan sonra sancı suyu falan ama sonu iyi olmuş hemen doğmuş yani çok çekmemiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…