kocaman maşallah sana ve kuzunacocuk ızın vermıyo bı turlu yazmaya devam edemedım yaaaa..
bı yandan emzırıyom,bı yandan gaz cıkarmaya calısıyorum..
anlatılcak cok sey var..
masallah 85.600 ıle doguma gırdım..
79 ıle eve geldım..
suan 72 oldum..cok ıstıkrarlı bı sekılde dıkkatlı yıyorum40ım cıkana kadar eskı halıme doncem soz verdım kendıme
kaynana evınde olunca zaten oyle kendını buzdolabının önunde bulamıyosun zırt pırt..
gunde 1 kılo verıyorum..olmadı 2 gunde 1 kılo verıyorum..
bzım tosuncukta 4 kılo dogdu..sonra her bebek gıbı kılo kaybettı ama sadece 100 gram
suan 4 bucuk kıloyu gecıyor..paso emıyor..sutum costu,bı memeyı emerken dıgerınden sütler akıyor masallah
bıtek gaz sorunumuz var..sureklı gaz cıkarmakla ugrasıyoz gecelerı..
genelde aglamıyor benım nehırcık..belkı kotu alıstırıyorum ama gece koynumda yatınca delıksız uyuyor..
yoksa babanesının aldıgı besıgı yadırgadı anasının kızı
suan mozart amcasını dınletıp sakınlestırmeyı basardımyoksa benı bırakacagı yok..
tıpıde babasına benzıyor,fotosunu en kısa zamanda atacam..bıde babasını cok sevıyor..
onun kucagında hep sakınlesıyor![]()

doğumun nasıl geçti peki?? ben takip edemedim,yazmışmıydın.?
bende uykumu alamadım benim sadece başıma ağrılar giriyor..sumisalinin doktoru istanbulda..ben kendi dokktoruma bi sorayım..ankaraya gidicem kaynanam beni doktora götürecek onada sorarım..bende 2 de uyudum 5 uyandim sonra bi daha uyudum doun 8 de uyandirdi ama benim uykum bolununce beyin sifirliyo hic uyumamis gibi hissediyomben bastan bi uyuyyim
![]()