Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben hala neye takığım bilionuzmu arkadaşlar....şu kaza ile sevgililerinden hamile kalanlara....acaip feci halde takığım...

yumurta takibine göre bile hamile kalamıoz arkadaş...hay böle işe...
aynen aynen korunarakta hamiş kalan var :) ben yumoş takibiyle bile beceremedim ):)

ilahi duygu
ben her gün öğlen yuvaya yemeğe gdiyordum izne ayrılmadan önce
kurum personeli olunca doğal ortamlarını da görmüş oluyorsun
ben çok duygusal biriyimdir, hatta ben bu kurumu yazınca babam çok duygusalsın çocuklara dayanamazsın yazma orayı demişti
o yıllar önceki çocukların iç acıtan hallerinden gerçekten eser kalmamış
her yerde bakıcı anneler var
öyle bi annemmmmmmm diyorlarki benim içim gidiyor bana mı diyorlar diye
her anlattıklarını önemli önemsiz falan demeden dinliyorlar
cıvıl cıvıl dolanıyorlar yuvada
ama bebeklerin olduğu kata hiç çıkamadım o konuda bi yalan söylemeyeyim
hamilelikten midir nedir yukarda bebeklerin olduğunu bilmek bile gözlerimin dolmasına neden oluyordu
ama bakımları ve ilgi konusunda gerçekten için rahat olsun
çoğu çocuk ailesinde göremediği ilgi ve sevgiyi orda buluyor buna emin olabilirsin
gidip gör tabiki, böyle hassas düşünen insanlara ihtiyaçları var
koruyucu ailelikle ilgili kurumla görüşürsen daha çok bilgi verirler sana
temelli almak gibi bi zorunluluk yok ama öncelik çocuğun psikolojisi olduğu için,
çocuğun durumu göz önüne alınarak koruyucu aileye veriliyor
yoksa vicdanlarını rahatlatmak için gelip koruyucu aile olarak çocuğu alıp
2 gün sonra bunla mı uğraşacam deyip kapıya bırakanlar o kadar çoookkk ki
en sağlıklı bilgiyi kurumdan alabilirsin canım

merys ne güzel yaaa ne iş yapıyorsun sen orda görevin ne bende çok isterdim öyle bi yerde çalışmayı yaaa

evet haklsın eskiden çok kötü durumdaydı bu kurumlar arenalarda falan izlerdik belki onların etkisindeyim hala. oğlanda hiç beni aramazdı şimdiye kadar 1 haftadır hergün tutturuyormuş annem yok annem nerde diye önceden babam gitmesin annem işe gitsin derdi şimdide akşam geliyor anne sen çok yoruluyosun dimi. dedemle babam işe gitsin sen gitme diyor o zamanda hep aklıma onlar geliyor onların hiç akşamda olsa eve gelen anneleri yok diye aslında biliyorum çok kötü insanlar var anneler bile diyemiyorum karşılaşsam boğazını sıkacağım çok anne baba var ama ne bilim işte sulu göz oldum hem annelik hem hamilelik. neyse içim rahatladı biraz olsun senin sayende tabi gidip görünce daha iyi olacak inşallah en yakın zamanda gerçekleştirebilirim.

uyku saatine denk gelmişsin lilyum
yanında çikolata olsaydı keşke
görürdün o zaman kuduruk u

merys ne güzel yaaa ne iş yapıyorsun sen orda görevin ne bende çok isterdim öyle bi yerde çalışmayı yaaa
ben memurum canım orda

git gör canım diyorum ya böyle duyarlı insanlara ihtiyaçları var
hem sana da değişiklik olur
ben üni deyken sınıfla toplanıp gitmiştik yuvaya
o zaman bi bebek getirmişlerdi yeni
içimin sızısını hala hissederim
zamanla ne kadar alıştım desemde hala bebeklerin olduğu kata çıkamıorum
seni çok ii anlıyorum yani

sorma cnm yaa ne ettiysek uyandıramadık hemişere alkış yapıo karnımı sallıo yok anam ne tekme ne kıpırtı aynen bidahakine dayıcam çikolatayı bakalım tırmanır herhalde bu seferde

eslem kocam spermiogram testini yeniledi. 64milyon çıktı spermi bide hızı %36 cıktı doktor normal dedi. ama iltihap varmış hızını etkilermiş ilaç verdi 7 gün boyunca sabah akşam içecekmiş inşallah faydası olur ...

evet tekrarlıcaktı bi ara geldi gitti sanki ben mi öle hatırlıyorum acaba??

Gelseydi yazardı heralde bilmem..geçmişi öle üstten okudum görürdüm heralde..

Bu arada sipermiyogram sonucunuz da güzel çıkmış çok sevindimm cnm..İnan o değerler düşük çıktığında yükselmesi çok zor yani yükselse bile çok zaman alıyor : (

İltihap olayınada takılma ne kadar etki edebilir sanki..ilaçla hemen geçer o..

Prolaktin değerlerinde güzel..hadi bakalım yumurtlama tedavinide yaptırdktan sonra bi engel kalmıyor inş

Canım ne güzel işte, bi sıkıntınız yokmuş. İltihap içinde ilaç vermiş. Sende bu sırada toparlanırsın, ilacını kullanırsın, tamam işte. Takılacak bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…