• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kizlar ben geldimmmm....:)
Kuzenim gelsi agda yaptırdım ona kendime yarın doktora gidicez ne olur ne olmaz diye.
:-)

Merys bende ameliyat oldum o yuzden biliorum narkozun atılma evresini hersey geliyor aklıma en ince ayrıntısına kadar.
Belkide ilk emzirirken onu bile hatırlamayacaz. Off offf tek umudum catı muayenesi:):):)

kızlar aklıma gelmisken soyleyeyim doguma giderken ne kadar az kisi bilirsw dogum okadar kolay oluyormus.
Ben biliordumda unuttuydum bugun annem hatırlatınca aklıma geldi sizlerede soyleyeyim dedim.

anaaaa hayatımda ılk kez gögus pompası gördum:1:

ne cahılım ben yaaa:1: ama cok hosuma gıttı bu makıne..
bu belkı pahalıdır ama en son kadın elıne manuel olanını alıyor
o ucuzdur onu alırım:27:

Anne sütü pompa ile nasıl sağılır? - UZMANTV

evet cok güzel yengem kullanmıştı :) biraz can acıtıyormuş. ama çok pahalı bişey degil canım 100-150 tl falan :)

http://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/lansinoh/lansinoh_affinity_elektrikli_gogus_pompasi/LSI-93781

Son düzenleme:
anaaaa hayatımda ılk kez gögus pompası gördum:1:

ne cahılım ben yaaa:1: ama cok hosuma gıttı bu makıne..
bu belkı pahalıdır ama en son kadın elıne manuel olanını alıyor
o ucuzdur onu alırım:27:

Anne sütü pompa ile nasıl sağılır? - UZMANTV

Goguslerinin ucu yara olursa onu kullanamazsın canim. Cok fena can yakıo cunku kremini kullanmayı unutma doktorum bana taaa ne zaman once dedi kullanmaya basla kremini senin kızın agzı durmuyor diye.
Halamın kızımın gogsu cok kotu oldu pompa aldik onuda kullanamamıstı. Elektrikli yada manuel cok fark etmez

kızlar aklıma gelmisken soyleyeyim doguma giderken ne kadar az kisi bilirsw dogum okadar kolay oluyormus.
Ben biliordumda unuttuydum bugun annem hatırlatınca aklıma geldi sizlerede soyleyeyim dedim.

bende zaten kımseye haber vermıcem..
kocamla gıtcem sadece..belkı uzun sure beklemem gerekcek
kımsenın benımle bekleyıp stres olmasını ıstemem..
zaten onlar varken ben daha cok stres olurum..
en son dogrumaya basladıgım anda kocam haber vercek herkese gelın dıye:1:
yoksa benım kafam kaldırmaz zaten o kadar ınsanı:S

Goguslerinin ucu yara olursa onu kullanamazsın canim. Cok fena can yakıo cunku kremini kullanmayı unutma doktorum bana taaa ne zaman once dedi kullanmaya basla kremini senin kızın agzı durmuyor diye.
Halamın kızımın gogsu cok kotu oldu pompa aldik onuda kullanamamıstı. Elektrikli yada manuel cok fark etmez

olay kremde yaniiii..yoksa pompayıda kullanamıcaz desene..
ınsallah sutum bol olur..ucuda yara olmaz..bol bol emzırırım..

Canımmm iyi napsın yıkadık onu bugün tırnaklarını kestim masaj yaptım 2.5 saat oldu uyuyor. bi ara telefondan girdim yazamadım ordan şimdi pc yi açtım :) sizde ne var ne yok bakalım? su misali hamile mi? geçmişe bakamadım henüz ama.
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?
Bizde iyiyiz iste canım sukurler olsun 37. Haftaya girdik yarın kontrolumuz war baqalim ne dicek doktor bu sefer. Isır annesi onun totosunu benim yerime. Resmini gordukce mıncıklayasım gelio onu :):)

bende zaten kımseye haber vermıcem..
kocamla gıtcem sadece..belkı uzun sure beklemem gerekcek
kımsenın benımle bekleyıp stres olmasını ıstemem..
zaten onlar varken ben daha cok stres olurum..
en son dogrumaya basladıgım anda kocam haber vercek herkese gelın dıye:1:
yoksa benım kafam kaldırmaz zaten o kadar ınsanı:S

Bende hastanede bekleme derdi olur diye kimseye soylemek istemiordum annem haric tabi.
Ona haber vermezsem oldurur beni yuzume bakmaz walla;) zaten sezeryan olursam herkesler duyar :) ben ameliyathaneden cıkana kadar odam insan dolar. Suit oda isticem o yuzden dogumda iki tane oda oluyor biri misafirler icin biri hastanın yatması icin.

bu lansınoh marka gögus ucu kremını surdukten sonra bebek emerken gögsu temızlemeye gerek yokmuymus?
yanı bebek kremlı gögsu emsede sorun olmazmıymıs??

bende lansınoh varda

Bende hastanede bekleme derdi olur diye kimseye soylemek istemiordum annem haric tabi.
Ona haber vermezsem oldurur beni yuzume bakmaz walla;) zaten sezeryan olursam herkesler duyar :) ben ameliyathaneden cıkana kadar odam insan dolar. Suit oda isticem o yuzden dogumda iki tane oda oluyor biri misafirler icin biri hastanın yatması icin.
ayy maşallah bende görecekmiyim bu günleri acaba?
doktor doğum kontrol hapını verdi delircem ya! öbür ayda zaten öle geccek :) napak kısmet :( bende görmek istiyorum hamile oldugum günleri ya!!!

bu lansınoh marka gögus ucu kremını surdukten sonra bebek emerken gögsu temızlemeye gerek yokmuymus?
yanı bebek kremlı gögsu emsede sorun olmazmıymıs??

bende lansınoh varda
Canım bende lansinoh kullaniorum silmene gerek yok hic bir zararı yok bebise doktorum oyle dedi bana. Birde egitimde de anlatmıslardı bebege zararı yok diye.

ben olayın sezeryan yanını hıc dusunmuyorum hala nıyeyse:S
ozaman nasıl gızlı gızlı dogurcamkı:S
gecen hastaneye gıttıgımde sezeryan olacak kadınlar hep 5-6 kısıyle bırlıkte gelmıs..
kendımı o pozısynda dusundukce sınırlerım bozuldu..
bıde onlarla vedalasıp amelıyata gırme kısmı var..herkes aglar,bende aglarım..
hepten cekılmez bı durum olur:S
pppoooff dusundukce daraldım,asker ugurlaması gıbı..
benım normal dogurmam lazııııım

doktor doğum kontrol hapını verdi delircem ya! öbür ayda zaten öle geccek :) napak kısmet :( bende görmek istiyorum hamile oldugum günleri ya!!!

Kız sen oyle bosa gececek diye dusunme hic o ilacı kullanmazsan kiste donusse daha mı iyi.
Hem ikinizde dinlenmis olacaksiniz bence bebegin tutma ihtimali daha yuksek olur.
Sıkıntı yapma kendine durduk yere....

Canım bende lansinoh kullaniorum silmene gerek yok hic bir zararı yok bebise doktorum oyle dedi bana. Birde egitimde de anlatmıslardı bebege zararı yok diye.

hee tamam ozaman..
aklımda oyle kalmıstı zaten,demek dogru bılıyomusum..
göguslerım cok sızlıyor kac gundur..ınsallah sutum bol olcak dıyedır:1::1:
ınsan kendı kendıne nazar edermı acaba yaaaa:1:
olmayan sutum kesılmese barı:1:

ben olayın sezeryan yanını hıc dusunmuyorum hala nıyeyse:S
ozaman nasıl gızlı gızlı dogurcamkı:S
gecen hastaneye gıttıgımde sezeryan olacak kadınlar hep 5-6 kısıyle bırlıkte gelmıs..
kendımı o pozısynda dusundukce sınırlerım bozuldu..
bıde onlarla vedalasıp amelıyata gırme kısmı var..herkes aglar,bende aglarım..
hepten cekılmez bı durum olur:S
pppoooff dusundukce daraldım,asker ugurlaması gıbı..
benım normal dogurmam lazııııım
Aglama olayı garanti zaten canım kacinilmaz kesin aglayacaz her turlu.

hee tamam ozaman..
aklımda oyle kalmıstı zaten,demek dogru bılıyomusum..
göguslerım cok sızlıyor kac gundur..ınsallah sutum bol olcak dıyedır:1::1:
ınsan kendı kendıne nazar edermı acaba yaaaa:1:
olmayan sutum kesılmese barı:1:
hahaha millan alemsin bacım :)))))

sende görcen tabıkı bu gunlerı..
cok ozenırsen belkı doguramadıgın gunlerı bıle görcen:27:
hıııc delırme doktorun dedıklerını yap!! o bebek yaza gelcek karnınaaaa..
seneye bu zamanlarda bızım gıbı gun sayacan

Back
X