Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayır olsun walla bende tam hatırlamıorum ki nasıl gordugumu. Sadece sen wardın onu biliorum okadar.hayırdır ınsallah kız..
benım kocam da ruya görmez..o da bu gece benı görmus..
doguma gıdıyormusum,normal dogurmak uzereyken,hayıııır ben sezeryan olcam dıye tutturuyomusum
hatta kendı doktorumuzu bıle aramamısız,sezeryan olmasın dıye,baska bı doktor varmıs,cok ılgılıymıs..
ben senı normal dogurturum dıyormus bana..
bense yırtılıyormusum ben sezeryan olcam dıye
kafayı yemısım herhalde![]()
O hap neler yapıo neler bir bilsen ben cok kullandım kistlerim icin cok icmistim.ömrümde ilk defa doğum kontrol hapı içcem yaaaa!!! eczane getirdiiii şimdi. 21 tane hap. yumurtalarımı düzenlicekmiş ay nasıl yapacak bunu gücücük hap :))
bende yumurtalarım gerginmiş oyüzden verdi. düzene sokuyormuş :) inşallah hadi bakalımmmO hap neler yapıo neler bir bilsen ben cok kullandım kistlerim icin cok icmistim.
hahahahha :) kız adamın kafasının etini nasıl yediysen bilinç altına işlemiş :)hayırdır ınsallah kız..
benım kocam da ruya görmez..o da bu gece benı görmus..
doguma gıdıyormusum,normal dogurmak uzereyken,hayıııır ben sezeryan olcam dıye tutturuyomusum
hatta kendı doktorumuzu bıle aramamısız,sezeryan olmasın dıye,baska bı doktor varmıs,cok ılgılıymıs..
ben senı normal dogurturum dıyormus bana..
bense yırtılıyormusum ben sezeryan olcam dıye
kafayı yemısım herhalde![]()
SERAYyyyyy ne yapıo bnm maviş gözlüm....:):)
Napiosunuz bakalım ne var ne yok buralarda? Ben girmeye vakit bulamıyorum yaa. Oğlan uyuyunca bende yatıp dinleniyorum. Gece uykusu kalmadı valla. Gündüz uyuyor gece açıyor gözleri bakınıyor fıldır fıldır. Zaten karnımdaykende gece kuduruyordu. Çok özledim burdaki sohpetleri :)
Milan sen daha doğurmadın mı yaa? Ne diyor dr.un?
ha kızlar bu arada aldığınız kiloları dert etmeyin. ben toplamda 14 kg. almıştım. hastaneden gelince evde tartıldım 8 kg. ı gitmişti. oğluşum hemen hemen 4 kg. desek suyu ıvırı zıvırı 8 öyle gitmişti. 6 kg. kaldı o da çabuk gitcek sanıyorum. her cuma tartılıyorum bakalım bu cumada tartılınca yazarım 1 haftada vermişmiyim kilo diye :)
tokat gıbı o lafı soylemesen olmuyo mu kızzz
doguramadık ıste hala..muhtesem üçlü hala beklemede..merys,masalberra ve ben..
persembe gıtcem doktora..
kesın benımde sonum sezeryan olcak,dogmuyoo bu cocuk ınatla:S
keske benımde bebısım olsada yaglasam,gecelerı ayakta beklesem
haa bu arada sumısalı hamıle eveeeettt![]()
hehe herkes soruyor dimi aynı soruyu :) sağ salim hayırlısıyla gelsin inşallah canım benim. hepinizinki yani :) seninde benim gibi olcak en sonunda dr. sezeryan dicek. bebiş kaç kg. oldu ki? seninkide iri gidiyordu dimi?
canım bilmiyorum kullanıyormusun ama göğüs ucu kremine başla hemen yara olmasın. benim hiç olmadı şükür. bi de göğüs pompası al sezeryan olursa özellikle süt hemen inmiyor benim oğlum hastanelik oldu bu yüzden. yazık boş memeyi emiyormuş. hastanede sütün var demişlerdi ama inmemiş tam olarak. şekeri düşmüş uyanmıyordu. allahtan eşim fark etti hastaneye götürdü hemen. ne annem ne kayınvalidem ne ben fark edemedik. aman diyim tedarikli olun.
merhaba bayanlar yarın dr a gştcem akibetimiz belli olur mu ki oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
millan cnm bence sen yarın dogurursun içime öyle doguyo
eninde sonunda dogacak cnm keyfini cıkar cantanı falan kontrol et düşünme o cıkacagı zamanı bilir
hee inş sen merys ve masalberra da dogumlarınızda bizlere dua etmeyi unutmayın kızlar![]()