Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet sanırım kırdık seytanın bacagını :)))) ınsallah gulguzelım,eylulum muzmutum ecemım bızım pesımızden gelcekler
yok ben hemsıreyı aradım dedım deger dusukmu falan dıe o da dedı normal cunku daha adetın 2 gun gecmıs ve 21 gunde bır oluyosan cok artmıs olmaz dedı gec dollenmede olabılır dedı ama kafanı rahatlatmak adına 2 gun sonra testı yenıleyelım dedı tmm dedım:))))
ınsallahh doguranların yerını doldurcazzzzzzzzzzz

evet cıdden bu ay o kadar karamasardım kı yanı sankı gelen gecen bana bı yumruk sallıodu yere dusup duruodum sankı:)
ama mevlam nasıp ettı :)) ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza almamızı da nasıp eder:))))
walla o ogurmeler aklıma geldıkce mıdem kalkıo suan
bakalım benı kım takıp etcek :)))))))))))))))))))

Doğuranlarında doğuramayanlarında

ayy kıslar çoook sevincek yaaa..şansa bugünde pazar : )) bi ben olurum bugün bi de muzmut o da gelmedi bugün o da mı hamile yoksam : ))

Hadi takviminide koy bakim nasıl durcak

Ewt ben hemen peşimden birini sürükledim : )) gözüm seni ısırıyordu zaten

Valla hamilelerin duaları kabul olurmuş yaa doğruymuş yaaa..hep dua ediyorum hepimize..

HAdi bakalım gülgüzeli,eylül,öske,muzmut,yağmurk..sırasıyla inş gelecek onlarda..ecemcimde tedavisini olacak inş..

Ay pazar pazar çok mutlu oldum ya

dur bakem 2 gun sonra testı yenılım ıyıce bı arttıgını gorım koycam takvımı:))))))
efet ya muzmut nerde:))))))

tam ısırmısın benı :)))))))))))))))))))))))
hayırlısıylada kucagımızdakı gunlerıde goruruz ınsallah:)))))))))))))))))))

Eee ailelere söylediniz mi ?

Ay eşinde ne sevinmiştir..testen morali bozulduydu onunda..

Anlatsana be o anı

Ağlaştınızmı bizim gibi yoksa hala şokdamısınz

ben sımdık cıkıom yarın bol bol kaynatırız
abıme gıtcez,mutfakda masa duruo toplamadan sıze haber vermeye geldım,
esım ıner bırazdan abısınden ,,,
ıyıkı varsınız kızlar ya
esım dedı kımseye demek yok dıe ,,tmm dedım ,ılk uc ay denmıcek dedı,,,
bı esım bıde ben bılıom bıde sız kardeslerımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allaha emanet olun :))))

Eee ailelere söylediniz mi ?

Ay eşinde ne sevinmiştir..testen morali bozulduydu onunda..

Anlatsana be o anı

Ağlaştınızmı bizim gibi yoksa hala şokdamısınz

dur anlatım da oyle gıdım ,,
geldı eve kaynımda yanında bı pıs pıs sırıtıo ama ,,
odaya cagırdı dedım ne sonuc dedı bundan sonra herseye dıkkat et guzel anne dedı:))))))))))))))))))))))))
ben atladım boynuna agladık tabıı
sonra ıste hemsıreyı aradım konusduk falan ,,,sarıldı kocam bana
sonrada odunlugu tuttu ya tamamda bızım karnımız ac dedı kaynımda salonda oturuodu
dedı kımseye demek yok bebek kıpırdayana kadar dedı,,tmm dedım bende

Tamam hadi git bakalım bende seni bekliodum uyucam midem başladı yine : ))

Bencede saklayın ..yani inş saklayabilirsiniz : ) mide bulantn falan da olmaz inş : ) çünkü olursa saklamak biraz zorlaşıyor bnm gibi : )

HAdi sende Allaha emanet oL..dikkat et kendine taze hamişşş

Canim cok rahat bi doum olmus insallah bizlerinde bu kadar kolay olur doumumuz.
sey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
Iste bugunun bomba haberi. Bende dunlerde millanin yazdigi pasta tarifini bulmaya geldim daha guzelini buldum. Sumisali Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok sevindim ya. Cok mutlu oldum kimbilir sen nasil heyecanlisindir simdi.
Ayy cok guzel bi haber. Iyiki pasta tarifi bakmaya gelmisim.
Buarada biriniz yazsa ya tarifi

hahaha o da iyiymiş yeter bu kadar duygusallık karnımız aç

Ya ben size demedimmi topicdeki en umutsuz vaka benm ben hamile kaldysam Allahn izniyle hepiniz arkamdan geliceksiniz diye

Neyse hadi ben öğürmeye gidiom : )) grşz..

Tebrik ederim taze anne valla doğdu içime dün face den mesaj attim gormedin galiba :)allah sag salim dogurmayi nasip etsin canim iyi bak bebise :)

Gulguzeli eylul yagmur ozge muzmut rabbim sizlerede nasip etsin insallah.bak siralama boyle bakalim tutacak mi :) sirada gulguzeli var :)

bizinkiıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha Sarılıj gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))

Öyle bir cıglık attım ki bizimki ne oluyor dedi
Canım cok sevindim Rabbim size bagıslasin yavrusunuzu...
Bak esini n ısrarları bundanmıs icine dogmus demekki.
Rabbim diger kızlarada en yakın zamanda nasip etsin ins....

Yoncamel dogum hikayene bayıldım canım. Rabbim yavrusunu korusun. Sarılık oldu diye uzulme sakın bol emzirmeyle duzelir. Birde oglenleri camı ac bebegin gunea ısıgı almasını sagla. Florasan ısıgida sarılıgı alıo aklönca bulunsun.

sumisali tebrik ederim oh cok sukur topiğimiz senleniyor darısı diğer arkadaslarımıxın basına:)) hayırlı kolay ve saglıklı hamilelikler dilerim

Sumisaliiiiiiiiii masallahhh coook sevindimmmmmmmm saglikla kucagina alirsin insallahhhhhhhhhh nasil muyluyum bilenezsinnn. Kiz sago msj atmis yeni gordummmmmm. Masallah kuzum darisi bize insallahhhhhhhhh. Bu arada bende 8 gun onceden adet oldummm :)))

Bugun pazar kimse yok... ama sumisali yuzumuzu guldurdu cok sukurrrrrrrrr. Kizzzzz tekrar tebriklerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…