Ay çoooooooook mutluyummm şu anda yaaaaaaaa
Oh bee şeytanın bacağını kırdık yavaş yavaş herkes hamile kalıyor..
Benim hamileliğimde de ilk se tebrik etmiştin seninkide bana nasip olduuuuuuu
Canımmm hayırlı olsunnnnn..
Ayrıca 168 değerin neresi geç döllenme be gayet güzel değer...
Çok şükür yaaaa..Bu altın kızlar doğurana kadar topicde hamile olmayan kalmayacak hee
Oooh yerlerini dolduruyos yavaş yavaş
Benimde aklıma o geldii..Eşinin test sonucu..seninde umutların azalması..yengenin hamile kalması : ))
Herşey üst üste gelmişken Rabbim yetişti imdadına..
Ya tedaviye gerek kalmadan Rabbim nasip etti..Bu çok güzel bişey..
Allah tamamına erdirir inş ..
Oh be beraber ilerlicek bi arkadaş buldum sonunda
Hadi bakalım benle dalga geçerdin beraber öğürücez artıkk
evet sanırım kırdık seytanın bacagını :)))) ınsallah gulguzelım,eylulum muzmutum ecemım bızım pesımızden gelcekler
yok ben hemsıreyı aradım dedım deger dusukmu falan dıe o da dedı normal cunku daha adetın 2 gun gecmıs ve 21 gunde bır oluyosan cok artmıs olmaz dedı gec dollenmede olabılır dedı ama kafanı rahatlatmak adına 2 gun sonra testı yenıleyelım dedı tmm dedım:))))
ınsallahh doguranların yerını doldurcazzzzzzzzzzz
evet cıdden bu ay o kadar karamasardım kı yanı sankı gelen gecen bana bı yumruk sallıodu yere dusup duruodum sankı:)
ama mevlam nasıp ettı :)) ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza almamızı da nasıp eder:))))
walla o ogurmeler aklıma geldıkce mıdem kalkıo suan
bakalım benı kım takıp etcek :)))))))))))))))))))
Doğuranlarında doğuramayanlarında
ayy kıslar çoook sevincek yaaa..şansa bugünde pazar : )) bi ben olurum bugün bi de muzmut o da gelmedi bugün o da mı hamile yoksam : ))
Hadi takviminide koy bakim nasıl durcak
Ewt ben hemen peşimden birini sürükledim : )) gözüm seni ısırıyordu zaten
Valla hamilelerin duaları kabul olurmuş yaa doğruymuş yaaa..hep dua ediyorum hepimize..
HAdi bakalım gülgüzeli,eylül,öske,muzmut,yağmurk..sırasıyla inş gelecek onlarda..ecemcimde tedavisini olacak inş..
Ay pazar pazar çok mutlu oldum ya
Eee ailelere söylediniz mi ?
Ay eşinde ne sevinmiştir..testen morali bozulduydu onunda..
Anlatsana be o anı
Ağlaştınızmı bizim gibi yoksa hala şokdamısınz
ben sımdık cıkıom yarın bol bol kaynatırız
abıme gıtcez,mutfakda masa duruo toplamadan sıze haber vermeye geldım,
esım ıner bırazdan abısınden ,,,
ıyıkı varsınız kızlar ya
esım dedı kımseye demek yok dıe ,,tmm dedım ,ılk uc ay denmıcek dedı,,,
bı esım bıde ben bılıom bıde sız kardeslerımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allaha emanet olun :))))
Canim cok rahat bi doum olmus insallah bizlerinde bu kadar kolay olur doumumuz.kızlar hepinizi çok merak ettimm doğurna varmı bakım :)
bu arada bebeğim s
sarılık oldu şu an onunla uğraşıyorumm gelen giden derken baya yoğun herşey
dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin
normal doğumu kesinlikle tavsiye ederimmm eğer bi engel yoksa haydin normale :)
benim gece suyum geldi bi anda tutamadımm dedim bu su gelmesi ve doktr izindeydi 28 ine kadar ben hep yavruma ne olur 29 ocak ve sonrası gel dedim ve yeğenimde 29 ocak doğumlu oda 29 olsun diye dua etmiş ve tuttu duası :)
su gelince doğru hastaneye gittik ve hastanede doktora haber verdiler doktorumda salonda cebinde unutmuş teli ve yatağında yatarken bu gece çok sakin hayırdır inşallah diyomuşhalbuki kardeşim doktor oda verileri yoladı mesajla ona doktorda senmi yazdın dedi yok dedim kardeşim doktor benim adıma o yazdı doktor gelene kadar benim sancılar arttı ve ilk su gelince açılma iki cm miş sonra doktor gelinceye 5 oldu ama bende acı yok sadcee tey tey diyip güle oynaya sancıları yaşadık acısız :) sadece baskı hissi vardı o kadar kardeşimde benle doğuma girdi oda doktor diye bie ben doğum hanede sancıları çekerken yanda bi hamil daha çekiyodu açılması 7 cm di oda çığlık atıyor bende tık yok sonra ebe geldi seninde 7 cm olmuş dedi ben anlamadım bile sonra benim hızlı bi şekilde artt bi yandan o hamişi çatala alıyorlar bi yandan beni hangimiz önce diye kardeşimde ıkın diyor tutma bende dedim ama ya o erken doğurursa o zaman ben ıkınmayım tutıyım dedim sancılar 10 cm olunca açılmam fazla baskılı oldu ama acı yok inanın istemsiz ıkınma hissi geliyor zatenn :) sonrasında doktor bide ameliyatı varmış anestezşe demiş anestezi yapma iki normal doğum var bizimkide anesteziyi ver doktor apar topar amelyatı 5 dk da halladip geldi bende doktor yok diye ıkınmamaya çalıştım ama kardeşim ben ve beler var doğuttururz ıkın sen deyince bastımm ıkınmaları :) sonrasında doktor gelince ilk öteki yaptı doğumu sonrada ben ama tabi ben çatala çıktım sonda lagman hepsi yapıldı hiçbiri acı lı değiller inanınn ben çatala çıkınca ıkınmaya devamm son anda ebe karnıma bastıraya başladı ve ben de bi yandan ebeee benden özür dilerken bastır ebee bastır diyorummm ama tam bebiş çıkarken bi anda çatalın bacağı sen kırıl doktor çabuk yapın dedi dengesiz yaptılar doktorda kızın bacağına kramp girer dedi bende olsun doktor bey koyayım ayağımı dedim ve koydum ve tabi kramp girdi sonra doktor düzeltti ve kesi atarken bu sefrede bıçak kesmedi :)) yavrumson anda yoluna girerken ben doktora sanki aşağı tarafımm garip dedimm doktor da e işte omuz çıkıyor geldi dedi ben o sıra ebenin ve hemşirenin ayak ve bacaklarını cimcikliyodumm ıkınırken güçlü ıkınmak için destek alıyodumm ve sonraaa benim güzel meleğimmm geldii :) canımm oğlum sağlık sıhatle hayırlı ömürlerle yaşa bitanemmm babamızda dışarda dokuz doğuruyormuş ve ağlamış canımmm kocammmm bide şu sarılığı atlatsakk ne güzel olucak :)
demem oki kızlar normla doğummm gerçekten sadece baskılı ama acılı değil
Iste bugunun bomba haberi. Bende dunlerde millanin yazdigi pasta tarifini bulmaya geldim daha guzelini buldum. Sumisali Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok sevindim ya. Cok mutlu oldum kimbilir sen nasil heyecanlisindir simdi.sey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
dur anlatım da oyle gıdım ,,
geldı eve kaynımda yanında bı pıs pıs sırıtıo ama ,,
odaya cagırdı dedım ne sonuc dedı bundan sonra herseye dıkkat et guzel anne dedı:))))))))))))))))))))))))
ben atladım boynuna agladık tabıı
sonra ıste hemsıreyı aradım konusduk falan ,,,sarıldı kocam bana
sonrada odunlugu tuttu ya tamamda bızım karnımız ac dedıkaynımda salonda oturuodu
dedı kımseye demek yok bebek kıpırdayana kadar dedı,,tmm dedım bende
Sumisaliiiiiiiiiiii nerde kaldın yaaaaa meraktan öldüm burda ????
evet sanırım kırdık seytanın bacagını :)))) ınsallah gulguzelım,eylulum muzmutum ecemım bızım pesımızden gelcekler
yok ben hemsıreyı aradım dedım deger dusukmu falan dıe o da dedı normal cunku daha adetın 2 gun gecmıs ve 21 gunde bır oluyosan cok artmıs olmaz dedı gec dollenmede olabılır dedı ama kafanı rahatlatmak adına 2 gun sonra testı yenıleyelım dedı tmm dedım:))))
ınsallahh doguranların yerını doldurcazzzzzzzzzzz
bizinkiıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha Sarılıj gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?