• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bebişini öp bizim yerimize mimoza :16:
arada gel özletme kendini :34:

Canım bende sizleri özledim.bu topik benim için çok özel ve uğurlu.özge eylül yağmur inşallah sizede uğurlu gelir.esleme çoook sevindim valla
.tebrik ederim hiç umudunu yitirmedi ve çok sabırlıydı rabbim hayırlı doğum nadip etsin inşallah

dün birden balsadı anlayamadım iki kez hapsurma derken gribe dpnustu hiçbişeyim yoktuu ya dua edin bana, dune gore daha iyiyim cok sukur ama burnum agrıyor portakal suyu ıhlamur filan içiyorum ya napcam ben nası gecicek:(((

slm
verdım kanı geldım,esım o kadar ısrar ettıkı dıo o zaman doktora gıderız negatıfse bıle neden adet olmadın ona bakar dıo,,,
sımdık 1.30 olmasını bekle,,
uff uffffffffffffff:14::14::14::14::14:

kızlar bugun gelemıcem kocam evde..dogurdum sanmayın:27:

sumısalı umarım yarın guzel bı haber alırım senden..bugun takıp edemem belkı..

mımozaa arada gel yaaw,özletme kendını..bız kafayı yedık doguramıyoz dıye:27:

evet cnm 2 defa klomen tedavisi yaptırdım sonra bi aşılama denemiştim olmadı ..onun haricinde adetler düzenli.. sayı iyi gerci bazen düşebiliyor ama bakalım bende nisan gibi tüp bebek yaptıracagım o zamana olmazsa belki mart sonu bile olabilir hayırlısı olsun :16:inş benimde ikizlerim olur :16::16:

Hiç bi sorununuz yok neden olmasn ki..

Bence sizde tüpün tutma olasılığı daha fazla..

İkizlerin olacak inş bak görürsün :16:

Yalnz fazla uzatmayn martta başlayın işte ..beraber ilerleriz ne güzel :16:

Canım bende sizleri özledim.bu topik benim için çok özel ve uğurlu.özge eylül yağmur inşallah sizede uğurlu gelir.esleme çoook sevindim valla
.tebrik ederim hiç umudunu yitirmedi ve çok sabırlıydı rabbim hayırlı doğum nadip etsin inşallah

Allah razı olsun cnm..amin inşaALLah..

Gazlı bebiş zordur Allah yardımcın olsun ..Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin..

Fırsatın olmuyodur büyük ihtimal ama yinede arada gelmeye çalış...merak ediyos özlüyos valla..

slm
verdım kanı geldım,esım o kadar ısrar ettıkı dıo o zaman doktora gıderız negatıfse bıle neden adet olmadın ona bakar dıo,,,
sımdık 1.30 olmasını bekle,,
uff uffffffffffffff:14::14::14::14::14:

Off yine sabredemediniz dimi : )

Neyse inş olumlu sonuç alırız..

Hadi bakalım bekliyos :18:

dün birden balsadı anlayamadım iki kez hapsurma derken gribe dpnustu hiçbişeyim yoktuu ya dua edin bana, dune gore daha iyiyim cok sukur ama burnum agrıyor portakal suyu ıhlamur filan içiyorum ya napcam ben nası gecicek:(((
Kiz ben sana nane-limon dısında bisey icme demedim miii...
Doktoruma ben hasta olunca ıhlamur iciyorum demistim nane-limon disında bisey icme dedi.
Zaten hamilelere bitki cayı icmeyin diyorlar.

Sagocum benim epidural oldu hiç sıkıntı çekmedim ağrım acımda yok hatta nazar değmesin sanki ameliyat olmadım gibi.ilk gün kötü oldu yataktan kalkma anı berbattı hiç yürüyemicem sandım hatta doğum yaptığıma pişman oldum ama gece 12 de bitti hepsi :) darısı başınıza inşallah

Bana epidural yapamiolar canım bel fıtıgım oldugu icin artmasına neden oluyormus.
Bakalım bende madem sezeryan olucam 4 kiloyu gecse bari diorum :) hakkımızda hayırlısı artik....

kızlar hepinizi çok merak ettimm doğurna varmı bakım :)
bu arada bebeğim s
sarılık oldu şu an onunla uğraşıyorumm gelen giden derken baya yoğun herşey

dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin
normal doğumu kesinlikle tavsiye ederimmm eğer bi engel yoksa haydin normale :)
benim gece suyum geldi bi anda tutamadımm dedim bu su gelmesi ve doktr izindeydi 28 ine kadar ben hep yavruma ne olur 29 ocak ve sonrası gel dedim ve yeğenimde 29 ocak doğumlu oda 29 olsun diye dua etmiş ve tuttu duası :)
su gelince doğru hastaneye gittik ve hastanede doktora haber verdiler doktorumda salonda cebinde unutmuş teli ve yatağında yatarken bu gece çok sakin hayırdır inşallah diyomuş :D halbuki kardeşim doktor oda verileri yoladı mesajla ona doktorda senmi yazdın dedi yok dedim kardeşim doktor benim adıma o yazdı doktor gelene kadar benim sancılar arttı ve ilk su gelince açılma iki cm miş sonra doktor gelinceye 5 oldu ama bende acı yok sadcee tey tey diyip güle oynaya sancıları yaşadık acısız :) sadece baskı hissi vardı o kadar kardeşimde benle doğuma girdi oda doktor diye bie ben doğum hanede sancıları çekerken yanda bi hamil daha çekiyodu açılması 7 cm di oda çığlık atıyor bende tık yok sonra ebe geldi seninde 7 cm olmuş dedi ben anlamadım bile sonra benim hızlı bi şekilde artt bi yandan o hamişi çatala alıyorlar bi yandan beni hangimiz önce diye kardeşimde ıkın diyor tutma bende dedim ama ya o erken doğurursa o zaman ben ıkınmayım tutıyım dedim sancılar 10 cm olunca açılmam fazla baskılı oldu ama acı yok inanın istemsiz ıkınma hissi geliyor zatenn :) sonrasında doktor bide ameliyatı varmış anestezşe demiş anestezi yapma iki normal doğum var bizimkide anesteziyi ver doktor apar topar amelyatı 5 dk da halladip geldi bende doktor yok diye ıkınmamaya çalıştım ama kardeşim ben ve beler var doğuttururz ıkın sen deyince bastımm ıkınmaları :) sonrasında doktor gelince ilk öteki yaptı doğumu sonrada ben ama tabi ben çatala çıktım sonda lagman hepsi yapıldı hiçbiri acı lı değiller inanınn ;) ben çatala çıkınca ıkınmaya devamm son anda ebe karnıma bastıraya başladı ve ben de bi yandan ebeee benden özür dilerken bastır ebee bastır diyorummm ama tam bebiş çıkarken bi anda çatalın bacağı sen kırıl doktor çabuk yapın dedi dengesiz yaptılar doktorda kızın bacağına kramp girer dedi bende olsun doktor bey koyayım ayağımı dedim ve koydum ve tabi kramp girdi :D sonra doktor düzeltti ve kesi atarken bu sefrede bıçak kesmedi :)) yavrumson anda yoluna girerken ben doktora sanki aşağı tarafımm garip dedimm doktor da e işte omuz çıkıyor geldi dedi ben o sıra ebenin ve hemşirenin ayak ve bacaklarını cimcikliyodumm ıkınırken güçlü ıkınmak için destek alıyodumm ve sonraaa benim güzel meleğimmm geldii :) canımm oğlum sağlık sıhatle hayırlı ömürlerle yaşa bitanemmm babamızda dışarda dokuz doğuruyormuş ve ağlamış canımmm kocammmm bide şu sarılığı atlatsakk ne güzel olucak :)
demem oki kızlar normla doğummm gerçekten sadece baskılı ama acılı değil ;)

kızlar bugun gelemıcem kocam evde..dogurdum sanmayın:27:

sumısalı umarım yarın guzel bı haber alırım senden..bugun takıp edemem belkı..

mımozaa arada gel yaaw,özletme kendını..bız kafayı yedık doguramıyoz dıye:27:
takipteyim canim tut bakalim icinde ne kadar duracak :)

Allah razı olsun cnm..amin inşaALLah..

Gazlı bebiş zordur Allah yardımcın olsun ..Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin..

Fırsatın olmuyodur büyük ihtimal ama yinede arada gelmeye çalış...merak ediyos özlüyos valla..

Oglusum uyuyo ama hep tetikte uyanmaya hazir :) vakit buldukca girerim.

kızlar hepinizi çok merak ettimm doğurna varmı bakım :)
bu arada bebeğim s
sarılık oldu şu an onunla uğraşıyorumm gelen giden derken baya yoğun herşey

dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin
normal doğumu kesinlikle tavsiye ederimmm eğer bi engel yoksa haydin normale :)
benim gece suyum geldi bi anda tutamadımm dedim bu su gelmesi ve doktr izindeydi 28 ine kadar ben hep yavruma ne olur 29 ocak ve sonrası gel dedim ve yeğenimde 29 ocak doğumlu oda 29 olsun diye dua etmiş ve tuttu duası :)
su gelince doğru hastaneye gittik ve hastanede doktora haber verdiler doktorumda salonda cebinde unutmuş teli ve yatağında yatarken bu gece çok sakin hayırdır inşallah diyomuş :D halbuki kardeşim doktor oda verileri yoladı mesajla ona doktorda senmi yazdın dedi yok dedim kardeşim doktor benim adıma o yazdı doktor gelene kadar benim sancılar arttı ve ilk su gelince açılma iki cm miş sonra doktor gelinceye 5 oldu ama bende acı yok sadcee tey tey diyip güle oynaya sancıları yaşadık acısız :) sadece baskı hissi vardı o kadar kardeşimde benle doğuma girdi oda doktor diye bie ben doğum hanede sancıları çekerken yanda bi hamil daha çekiyodu açılması 7 cm di oda çığlık atıyor bende tık yok sonra ebe geldi seninde 7 cm olmuş dedi ben anlamadım bile sonra benim hızlı bi şekilde artt bi yandan o hamişi çatala alıyorlar bi yandan beni hangimiz önce diye kardeşimde ıkın diyor tutma bende dedim ama ya o erken doğurursa o zaman ben ıkınmayım tutıyım dedim sancılar 10 cm olunca açılmam fazla baskılı oldu ama acı yok inanın istemsiz ıkınma hissi geliyor zatenn :) sonrasında doktor bide ameliyatı varmış anestezşe demiş anestezi yapma iki normal doğum var bizimkide anesteziyi ver doktor apar topar amelyatı 5 dk da halladip geldi bende doktor yok diye ıkınmamaya çalıştım ama kardeşim ben ve beler var doğuttururz ıkın sen deyince bastımm ıkınmaları :) sonrasında doktor gelince ilk öteki yaptı doğumu sonrada ben ama tabi ben çatala çıktım sonda lagman hepsi yapıldı hiçbiri acı lı değiller inanınn ;) ben çatala çıkınca ıkınmaya devamm son anda ebe karnıma bastıraya başladı ve ben de bi yandan ebeee benden özür dilerken bastır ebee bastır diyorummm ama tam bebiş çıkarken bi anda çatalın bacağı sen kırıl doktor çabuk yapın dedi dengesiz yaptılar doktorda kızın bacağına kramp girer dedi bende olsun doktor bey koyayım ayağımı dedim ve koydum ve tabi kramp girdi :D sonra doktor düzeltti ve kesi atarken bu sefrede bıçak kesmedi :)) yavrumson anda yoluna girerken ben doktora sanki aşağı tarafımm garip dedimm doktor da e işte omuz çıkıyor geldi dedi ben o sıra ebenin ve hemşirenin ayak ve bacaklarını cimcikliyodumm ıkınırken güçlü ıkınmak için destek alıyodumm ve sonraaa benim güzel meleğimmm geldii :) canımm oğlum sağlık sıhatle hayırlı ömürlerle yaşa bitanemmm babamızda dışarda dokuz doğuruyormuş ve ağlamış canımmm kocammmm bide şu sarılığı atlatsakk ne güzel olucak :)
demem oki kızlar normla doğummm gerçekten sadece baskılı ama acılı değil ;)

Canim hayirli ugurlu olsunn
n.bizde sariliktan iki gun kuvezfe yattik gecti sukur bol bol emzir ve doktor su verme desede verin az da seker karistir

sey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :52: :52: :52:

Ay dualarım kabul olduuuuuuu......

Çoooooook sevindimmmmmmmmm yaaaaa :52: :52: :52:

Niye bu zmaan kadar haber vermedin kızımmmmm içime doğdu heralde olumlu sonuçla geleceğinnnn çatladm burdaaa :52: :52:

Niye bu zmaan kadar haber vermedin kızımmmmm içime doğdu heralde olumlu sonuçla geleceğinnnn çatladm burdaaa :52: :52:

ya sonucu almaya esım gıttı dısardaydı ,,kaynımda yanındaydı ,,sonra geldı eve karnımız ac dedı yemek yedıler cıkdılar sımdı abısıyle bırlıkde bende geldım tekrar:)))))))))))))
cok saool eslemım ya mevlam bu kadar zaman sonra hıc umudumun olmadıgı bı anda karsıma cıkardı bebemı:)) yanı ben adet olmak ıcın kac gundur beklıom doktora gıdıp asılama olcaz dıe :))) ve eksında bu ay o kadar az dı kı topu topu 4 sefer ,,ve esımın hareketsızlıgı yuksek spermde ,,yanı ben cok mutluyum:14::14::14:
mevlam ınsallah tum ısteyen arkadaslarımıza aratmadan verır:14::14:

Ay çoooooooook mutluyummm şu anda yaaaaaaaa :52: :52: :52:

Oh bee şeytanın bacağını kırdık yavaş yavaş herkes hamile kalıyor..

Benim hamileliğimde de ilk se tebrik etmiştin seninkide bana nasip olduuuuuuu :49:

Canımmm hayırlı olsunnnnn..

Ayrıca 168 değerin neresi geç döllenme be gayet güzel değer...

Çok şükür yaaaa..Bu altın kızlar doğurana kadar topicde hamile olmayan kalmayacak hee :52: :52:

Oooh yerlerini dolduruyos yavaş yavaş :52:

sen ılk haberı verırken ben vardım topıcde dedıydın benım haberımı aldın senınde haberını alırız ınsallah dedın :16::16: sanırım dedıgın oldu senden sonra ben gelıom:9::9::9:

ya sonucu almaya esım gıttı dısardaydı ,,kaynımda yanındaydı ,,sonra geldı eve karnımız ac dedı yemek yedıler cıkdılar sımdı abısıyle bırlıkde bende geldım tekrar:)))))))))))))
cok saool eslemım ya mevlam bu kadar zaman sonra hıc umudumun olmadıgı bı anda karsıma cıkardı bebemı:)) yanı ben adet olmak ıcın kac gundur beklıom doktora gıdıp asılama olcaz dıe :))) ve eksında bu ay o kadar az dı kı topu topu 4 sefer ,,ve esımın hareketsızlıgı yuksek spermde ,,yanı ben cok mutluyum:14::14::14:
mevlam ınsallah tum ısteyen arkadaslarımıza aratmadan verır:14::14:

Benimde aklıma o geldii..Eşinin test sonucu..seninde umutların azalması..yengenin hamile kalması : ))

Herşey üst üste gelmişken Rabbim yetişti imdadına..

Ya tedaviye gerek kalmadan Rabbim nasip etti..Bu çok güzel bişey..

Allah tamamına erdirir inş ..

Oh be beraber ilerlicek bi arkadaş buldum sonunda :52:

Hadi bakalım benle dalga geçerdin beraber öğürücez artıkk :52: :52: :52:

Back
X