Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ama senin dönemlerinde hepimiz geçirdik o evreleri..yani bana göre daha yeni evlisin : )

Bakma bizimki iyidir hoştur ama başta onunda oldu o tarz baskıları,toz kondurmamaları..

Ama benim kaynana kayınperde de sorun vardı ..bütün sinir olduğum huylar bunun sülalesinde toplanmış sanki : ) dedikoduculuk,herşeyin altında bişey arama,art niyetlilik,kibirlilik ..ne ararsan..

Sonra sonra Rabbim çok şkür gösterdi gerçek yüzlerini eşimede o da bana hak verdi artık girmez aramıza..hatta o da rest çekti bi aralar baya tartışmalar oldu..görüşmeyi kestik falan ama yakın olduğun sürece mecbur yine başladık görüşmeye napcan

Ya ben kaynananları senin üst katında oturuyor biliyodum ?

slm
esım ıcerde sıgara ıcmeye gıttı bende haber verım dedım
hala gelen kırmızı yok ,,
yarın kan testı yaptıralım dıo esım ,,,
uff tırsıom ben ya ya negatıf cıkarsa

slm
esım ıcerde sıgara ıcmeye gıttı bende haCo verım dedım

Canım esinde heveslenmis demekki ne guzek benim odun hic onemsemezdi. Cok ısrar ederse yaptır sonuc negatif cıkarsada dert etme bazen gex goeunebilio biliyorsun sende.

[=masalberra;28873332]gripppppppppp oluyorummmmmmmmm dua edin banaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

Canım dikkat et kendine nane limon dısında bitki cayı icemiosun unutma. Bana doktor icme baska bisey demisti

slm
esım ıcerde sıgara ıcmeye gıttı bende haber verım dedım

Güzel düşün güzel olsun inşallah
geç döllenme falansa çıkmama ihtimali yüksek bunu da aklından çıkarma sumisali
yada direkt kan tahlili ver
inşallah hamilesindir ondan gecikmiştir
gripppppppppp oluyorummmmmmmmm dua edin banaaaaaaaaaaaa
ayyy Allah yardımcın olsun
vücut direncin iyice düştü demekki
limon sık iç bol bol, bi de dinlen devamlı
arada yaz merak ederim seni
selam kızalr ne var ne yok yaa

bnim hala aynı degişen bişey yok gelse su bebem cok yanlızım onsuz ya
gelecek canım inşallah kuzucuğun
gülgüzeli sen dr a gitmiş miydin canım
takip için falan
kaçırmış olabilirim de kusura bakma :26:

Kızlar ben geldim :) bebişten fırsat olmuyo hiç ama sizi cok özledim sürekli okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamiyom simdide esimin telefondan girdim.bebegim cok gazli simdilerde o problemimiz var millan ve diger dogum bekleyen kizlar ister normal ister sezeryan olsun hayirlisi olsun yeterki sezeryandan da korkmayin benim gayet iyi gecti allaha sükürler olsun

Benim sezeryan olacak buyuk ihtimalle cok moralim bozuluyor o yuzden. Aslinda sezeryan olmak degilde o ayılma meselesi warya o cok sıkıntılı yaaaa...
Ameliyat oldugum zamandan biliorum. Yinede herseyin hayırlısı.
Bebeklere ilk dogdugunda bisey veriyorlarmıs hic gazı olmuyormus ama neydi onu hatırlamıorum yaaaa

bebişini öp bizim yerimize mimoza
arada gel özletme kendini

evet cnm 2 defa klomen tedavisi yaptırdım sonra bi aşılama denemiştim olmadı ..onun haricinde adetler düzenli.. sayı iyi gerci bazen düşebiliyor ama bakalım bende nisan gibi tüp bebek yaptıracagım o zamana olmazsa belki mart sonu bile olabilir hayırlısı olsun inş benimde ikizlerim olur

Rabbim sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin canım
e madem tüp bebek yapacaksınız senin moral depolamaya başlaman lazım
oyle umutsuz hüzünlü mesaj yazmak yok
güzel seyler düşünelim güzel olsun inşallah

Sagocum benim epidural oldu hiç sıkıntı çekmedim ağrım acımda yok hatta nazar değmesin sanki ameliyat olmadım gibi.ilk gün kötü oldu yataktan kalkma anı berbattı hiç yürüyemicem sandım hatta doğum yaptığıma pişman oldum ama gece 12 de bitti hepsi :) darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…