Ya bakma ben sikayet ediyom ama cok sikayet edilecek insanlar deiller. Sadece alismadi, kendi ailemde ormediim huylar var. Benim asil sikinti kocoamin dengeyi saglayamamasi. Bana cok baski yapiyor ailesi konusunda, hep bnm idare etmemi bekliyor, cok sikintim oldu ama Allah var kaynanamdan kpederimden deilde kocamin tavirlari yuzunden zorlandim.
kocam biraz daha anlayisli olsaydi bazi konularda ben bu kadar sinirlenmezdim davranislarina
Ayr
Bizimkilerde belki bisey demezler ama ben kendimi rahat hissetmem.
Kaynanam gidelim dio kayınpederim oturuyor.
Dizisi baslayacakmıs siz onu izlemezsinizndedi bende yok izlemiyoruz dedim.
İzlesek gitmeyecek demekki bilerek izlemioruz dedim zatı kıh kıh kıh.....
Kizlar ben kaciyorum iyi geceler optum hepinizi
Yok canım sut katımda degiller caddenin bir basında biz bir basında onlar oturuyor. Kalkacaklarmıs simdi bende yatip dinleneyim. Hadin gorurusuz.Ya ben kaynananları senin üst katında oturuyor biliyodum ?
slm
esım ıcerde sıgara ıcmeye gıttı bende haCo verım dedım
hala gelen kırmızı yok ,,
yarın kan testı yaptıralım dıo esım ,,,
uff tırsıom ben ya ya negatıf cıkarsa
selam kızalr ne var ne yok yaa
bnim hala aynı degişen bişey yok gelse su bebem cok yanlızım onsuz ya
inş cnm en kısa zamanda gelir benmde bebegimCanım moralini bozma.
Senin de melegin gelecek zamanı gelince.
slm
esım ıcerde sıgara ıcmeye gıttı bende haber verım dedım
hala gelen kırmızı yok ,,
yarın kan testı yaptıralım dıo esım ,,,
uff tırsıom ben ya ya negatıf cıkarsa
ayyy Allah yardımcın olsungripppppppppp oluyorummmmmmmmm dua edin banaaaaaaaaaaaa
gelecek canım inşallah kuzucuğunselam kızalr ne var ne yok yaa
bnim hala aynı degişen bişey yok gelse su bebem cok yanlızım onsuz ya
Kızlar ben geldim :) bebişten fırsat olmuyo hiç ama sizi cok özledim sürekli okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamiyom simdide esimin telefondan girdim.bebegim cok gazli simdilerde o problemimiz varmillan ve diger dogum bekleyen kizlar ister normal ister sezeryan olsun hayirlisi olsun yeterki sezeryandan da korkmayin benim gayet iyi gecti allaha sükürler olsun
Kızlar ben geldim :) bebişten fırsat olmuyo hiç ama sizi cok özledim sürekli okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamiyom simdide esimin telefondan girdim.bebegim cok gazli simdilerde o problemimiz varmillan ve diger dogum bekleyen kizlar ister normal ister sezeryan olsun hayirlisi olsun yeterki sezeryandan da korkmayin benim gayet iyi gecti allaha sükürler olsun
Güzel düşün güzel olsun inşallah
geç döllenme falansa çıkmama ihtimali yüksek bunu da aklından çıkarma sumisali
yada direkt kan tahlili ver
inşallah hamilesindir ondan gecikmiştir
ayyy Allah yardımcın olsun
vücut direncin iyice düştü demekki
limon sık iç bol bol, bi de dinlen devamlı
arada yaz merak ederim seni
gelecek canım inşallah kuzucuğun
gülgüzeli sen dr a gitmiş miydin canım
takip için falan
kaçırmış olabilirim de kusura bakma :26:
Rabbim sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin canımevet cnm 2 defa klomen tedavisi yaptırdım sonra bi aşılama denemiştim olmadı ..onun haricinde adetler düzenli.. sayı iyi gerci bazen düşebiliyor ama bakalım bende nisan gibi tüp bebek yaptıracagım o zamana olmazsa belki mart sonu bile olabilir hayırlısı olsuninş benimde ikizlerim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?