He ya millan bende senin gibi dusunuyom, biraz saygisizca oluyodur belki ama rahatsiz hissedersem ya iceri gecer yatarim yada yanlarinda kusura bakmayin rahatsizim ayaklarim uzaticam der uzatirim. Ben o haldeyken gelenler dusunsun valla. Allah var bnmkiler yat uzan derler
belırtısızlıkten artık bende oyle bı bomba beklıyorum..
bugun 39. cu haftayı bıtırdık..40 a gırdık..
bu hafta bu bebegın dogması lazım yaaaa artık son yaniiiiiiiiiiiiiii
İceri gecip yatsam bizimki bu sefer annemler geldi girdin iceri yattın dicek... ay iki ucu pisli degnek anlayacagınız.
Kadında hic dusuncede yok yaaaa gidekim demio bile. Kuzenimde yok bu aksam burda kalmazlar ins.
ohoo ben ılk ayımda alıstırdım herkesı..kaynanama da gıtsem,baskasına da gıtsem..He ya millan bende senin gibi dusunuyom, biraz saygisizca oluyodur belki ama rahatsiz hissedersem ya iceri gecer yatarim yada yanlarinda kusura bakmayin rahatsizim ayaklarim uzaticam der uzatirim. Ben o haldeyken gelenler dusunsun valla. Allah var bnmkiler yat uzan derler
Sen ordayken gıcık oldun birde beni dusun canım. Sinirden olancası kasıldı karnım ara ara sancıda gelio.
Saat birden beri ne konusması bitti ne baska biseyi cıldırıcam walla. Utanmasalar ben bu haldeyken benden hizmet bekleyecekler.
Benim yatmam gerekirken kayınpederim yatıo.
Sinirimden aglayacam o derece oldum magnezyumumu ictim ins yumusar karnım biraz.
Kocişim karnımı doyurdu çıktı yine..gelir yarım saate ..
Kız sago sen kaynananların yanında nasıl yazışıon ?
Ya insallah hemen bisi olup kalkar giderler bi ara neydi ayakkabilara tuzmu serpiyoduk gitinler hmn diyeİceri gecip yatsam bizimki bu sefer annemler geldi girdin iceri yattın dicek... ay iki ucu pisli degnek anlayacagınız.
Kadında hic dusuncede yok yaaaa gidekim demio bile. Kuzenimde yok bu aksam burda kalmazlar ins.
aaaaaa ne gıcık kaynanavalla ben evde kım olursa olsun yan gelıp yatıyorum..
ne demek ne olcak yatsın oraya koltuga:S sen sankı normal bı hamılelık gecırıyon da
gıcık oldum heeee
sende 15 gunde bır mı adet olmaya baslıcan yoksa kız,bazı kadınlar oyle olurmus ya
Ya insallah hemen bisi olup kalkar giderler bi ara neydi ayakkabilara tuzmu serpiyoduk gitinler hmn diye
Ya dusunmuyorlarsa biraz dusundurtsenmi ne bacim ya. İnsanda bunlara saygi duyasi gelmiyor uzat ayaklarini yaw
Kocişim karnımı doyurdu çıktı yine..gelir yarım saate ..
Kız sago sen kaynananların yanında nasıl yazışıon ?
eylul280710 .!.:Senin ksynana tam ksynar kazanlikkkkk
Bencede bencede... Ben zaten yoruluyorum falan diye yat uzan derler kvalidemler. Kpederimde takilmaz bu tur seylere.ohoo ben ılk ayımda alıstırdım herkesı..kaynanama da gıtsem,baskasına da gıtsem..
banada gelseler dırek devrılır yatarım..zaten onlar hemen der ayaklarını uzat yat dıye..
bende ooohh kebap!! serılırım
dıcen kızım,hıc olmadı ayaklarımı uzatıyorum kusura bakmayın dıcen..
zaten yavas yavas kayarsın asagıya dogru
kımse senı dusunmuyorsa,sende saygısızlık falan demıcen..
sen hamılesın yanı sonucta..kımsenın bıse demeye hakkı yok
Bende yanlarında yatmasam bile gider içeri uzanırım valla
Ee yemek yaptımı sana kaynanacın : )
Bencede bencede... Ben zaten yoruluyorum falan diye yat uzan derler kvalidemler. Kpederimde takilmaz bu tur seylere.
Yaaa ne demezsin kazan kazan yemek yaptı... kuzenim yaptı yemekleride senin gibi bir kızda bizim eve lazım dio.
İyi bak geri kafalılar falan diyon ama böyle şeylere müsade ediyolar..
Bizimkilerin yanında asla uzanamam ben hoş karşılamazlar..
Aman onlardan kurtuldum bi süre çok şükür..midem düzelene kadar gitmicem ne de olsa
Düzelse bile uzatırım o süreyi ben
İyi bak geri kafalılar falan diyon ama böyle şeylere müsade ediyolar..
Bizimkilerin yanında asla uzanamam ben hoş karşılamazlar..
Aman onlardan kurtuldum bi süre çok şükür..midem düzelene kadar gitmicem ne de olsa
Düzelse bile uzatırım o süreyi ben
Kız benim kaynana ona gittiğimde bile yemek yapmaz ..düşün sinir olur gelirim..üşenir eli bişeye gitmez..daha bnm için sofra hazırladığını hazırlık yaptığını bilmem..
Bakalım hamile olduğumu öğrendikten sonra bi değişiklik olcak mı hiç sanmıyorum ama neyse
Kız benim kaynana ona gittiğimde bile yemek yapmaz ..düşün sinir olur gelirim..üşenir eli bişeye gitmez..daha bnm için sofra hazırladığını hazırlık yaptığını bilmem..
Bakalım hamile olduğumu öğrendikten sonra bi değişiklik olcak mı hiç sanmıyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?