Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

İceri gecip yatsam bizimki bu sefer annemler geldi girdin iceri yattın dicek... ay iki ucu pisli degnek anlayacagınız.
Kadında hic dusuncede yok yaaaa gidekim demio bile. Kuzenimde yok bu aksam burda kalmazlar ins.

belırtısızlıkten artık bende oyle bı bomba beklıyorum..
bugun 39. cu haftayı bıtırdık..40 a gırdık..
bu hafta bu bebegın dogması lazım yaaaa artık son yaniiiiiiiiiiiiiii

Siz 3 silahsorlerden bu aralar dogum bekliyoruz. Saglikli hayirli dogumlar yapacaksiniz bu hafta insallahhh. Anammm heycanlandimmmmmm

Kocişim karnımı doyurdu çıktı yine..gelir yarım saate ..

Kız sago sen kaynananların yanında nasıl yazışıon ?

İceri gecip yatsam bizimki bu sefer annemler geldi girdin iceri yattın dicek... ay iki ucu pisli degnek anlayacagınız.
Kadında hic dusuncede yok yaaaa gidekim demio bile. Kuzenimde yok bu aksam burda kalmazlar ins.

Senin ksynana tam ksynar kazanlikkkkk

ohoo ben ılk ayımda alıstırdım herkesı..kaynanama da gıtsem,baskasına da gıtsem..
banada gelseler dırek devrılır yatarım..zaten onlar hemen der ayaklarını uzat yat dıye..
bende ooohh kebap!! serılırım

dıcen kızım,hıc olmadı ayaklarımı uzatıyorum kusura bakmayın dıcen..
zaten yavas yavas kayarsın asagıya dogru
kımse senı dusunmuyorsa,sende saygısızlık falan demıcen..
sen hamılesın yanı sonucta..kımsenın bıse demeye hakkı yok

Kocişim karnımı doyurdu çıktı yine..gelir yarım saate ..

Kız sago sen kaynananların yanında nasıl yazışıon ?

Canım ipad war canım elimde biseye bakıcam dedim istedim ipadi sabahtan beri giremedim zaten onlar war diye. En catlayacak duruma gelince azıcık kafamı dagitayım dedim kendi kendime.

Ya insallah hemen bisi olup kalkar giderler bi ara neydi ayakkabilara tuzmu serpiyoduk gitinler hmn diye
Ya dusunmuyorlarsa biraz dusundurtsenmi ne bacim ya. İnsanda bunlara saygi duyasi gelmiyor uzat ayaklarini yaw

Bilmiom millanimmmm ama kullandigim ilactan 2 hap 8 igne yedim bu ayyyyy... neyse erken adet oldum Allah bilio ya uzulmedim. Eksinda yasakti bu ay. Pazartesi doktora gitcem yeni tedavi baslicak yeni tedavi yeni umutt insallahhhh dua edin bana hamislerrr

eylul280710 .!.:
Senin ksynana tam ksynar kazanlikkkkk

Hemde ne kazanlık sorma walla. Helede odunumu gorunce iyice hastalık hastası oluyor. Ayyy şuyum war buyum war.
Evimiz soguk donuyorum aksam olunca ısınamıorum...

Deliricem walla sonunda hala biseyler anlatıo.

Bencede bencede... Ben zaten yoruluyorum falan diye yat uzan derler kvalidemler. Kpederimde takilmaz bu tur seylere.

Bencede bencede... Ben zaten yoruluyorum falan diye yat uzan derler kvalidemler. Kpederimde takilmaz bu tur seylere.

İyi bak geri kafalılar falan diyon ama böyle şeylere müsade ediyolar..

Bizimkilerin yanında asla uzanamam ben hoş karşılamazlar..

Aman onlardan kurtuldum bi süre çok şükür..midem düzelene kadar gitmicem ne de olsa

Düzelse bile uzatırım o süreyi ben

Yaaa ne demezsin kazan kazan yemek yaptı... kuzenim yaptı yemekleride senin gibi bir kızda bizim eve lazım dio.

Kız benim kaynana ona gittiğimde bile yemek yapmaz ..düşün sinir olur gelirim..üşenir eli bişeye gitmez..daha bnm için sofra hazırladığını hazırlık yaptığını bilmem..

Bakalım hamile olduğumu öğrendikten sonra bi değişiklik olcak mı hiç sanmıyorum ama neyse

Ya bakma ben sikayet ediyom ama cok sikayet edilecek insanlar deiller. Sadece alismadi, kendi ailemde ormediim huylar var. Benim asil sikinti kocoamin dengeyi saglayamamasi. Bana cok baski yapiyor ailesi konusunda, hep bnm idare etmemi bekliyor, cok sikintim oldu ama Allah var kaynanamdan kpederimden deilde kocamin tavirlari yuzunden zorlandim.
kocam biraz daha anlayisli olsaydi bazi konularda ben bu kadar sinirlenmezdim davranislarina

Ayr
Bizimkilerde belki bisey demezler ama ben kendimi rahat hissetmem.
Kaynanam gidelim dio kayınpederim oturuyor.
Dizisi baslayacakmıs siz onu izlemezsinizndedi bende yok izlemiyoruz dedim.
İzlesek gitmeyecek demekki bilerek izlemioruz dedim zatı kıh kıh kıh.....

Seninki kotu niyetli belli. Babaannemde boleydi soradan annem yemek yapip gouruyoduda ac kalmiyoduk. Yoksa yicek biside bulamiyoduk. Onlar zaten yemis oluyodu

Hiz bekleme canım walla benimkiler benden is bekliordu hamileyken.
Sabahları gel kahvaltı hazırla falan.
Kız esimin babaannesi geldi gecen ay bir ay kaldı kaynanamda ona bile dedilerki zeynep gelsin verain kahvaltısını.
Beter olasıcalar.
Beni ezemezler ama ezdirmem kendimi o konularda gelemem dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…