Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sıkıcı bı gun yaaa..
gırdım battanıyenın altına pc kucagımda yatıyoz..
bobregımde agrıyor bı yandan..
ne yvde bıse var,ne burda bı konu bulabıldım:S
lan gul gul oldum burdahamıle kalmak ıcın dua ederken,bu kadar hamıle kalacagım hıc aklıma gelmemıstı
ben hala hamıleyım![]()
canim insallah daha fazla artmaz bulantilarin ama o bulantilari yasamak da guzel geliyor insana.Sumisali nerdesin kııııs gelmedi dimi kırmızıların hala ?
Anam hadi inş dolduralım şu karıların yerlerini yaaaw
Bu arada benm mide bulantıları git gide ilerliyor ..sabah uyanır uyanmaz lavaboya koşuyorum..
Eşim de garibim bana yemek mi yapsııın..evimi temizlesiiiin..ders mi çalışsın..
Sanırım kalp atışlarını nasipse dinledikten sonra artık ailelere söylicez..annem biraz gelir kalır bizde..hemde hiçbiyere çıkamıyorum bilsinler de beklentileri olmasın kimse benden..özellikle kaynanamlar..
Dedemler de memleketten geldiler arayıp arayıp duruyolar niye gelmiyon falan filan..arkadaşlarda terslik gibi habire plan yapıp duruyolar..
Eğer halim iyi olsaydı heryere gidip gelir hiç belli etmezdim ama yok kalkamiom hiç biyere gidesim yok ..bi yemeğe bi wc ye bi namaza kalkiom..
Neyse en azından 2.ayı da doldurmuş olcaz 3.aya gircez..kalp atışlarınıda dinlemiş olcaz söyleriz artık napalım..tabi gönül isterdiki daha çok saklamak..
Kocacım garibim çubuk kraker taşıyor habire bana ...ben öğürünce o korkuyor![]()
Çildımama az kaldı doktorummmmm nirdeeeee....kaynanamın cenesinden basım agrıdı hala burdalar. kayınpederimde var yatamıomda kasıklarım mahvolsu yaaaaa......
Kız bende duymadım oyle bir test de burda yazınca merak ettim sizede yaptılar mı diye. Lüzumlu birsey degil demekki sizede yapmadıklarına gore.
Canım sancilar belden baslıo yaa senin kızda artık yavas yavas hazırlanmaya basladı herhalde.
O enerji bollugu dogumun son zamanlarında olmuyor mu sadece dogumun gerceklesecegi gun mu cok enerjik oluyormus insan.
kocan geldımı yoksa onlarla bas basamı duruyon..
oof hıc cekılmez..sen hamılesın bacaklarını uzat demesı lazım kaynananın
Tabi dogumda cok enerji harcanacak yaaa ondan enerjik olunuyor herhalde.yok yok benımkı yastıktaixinıyor..
son zamanlar degıl,dogum yapacagı gun ınsana bı enerjı gelırmıs..
yok yok benımkı yastıktan agrıyor..
son zamanlar degıl,dogum yapacagı gun ınsana bı enerjı gelırmıs..
aaaaaa ne gıcık kaynanaKocam geldide oturdu laptopun basina mac izlio.
Kız der mi o oyle hic uyuz sey. Kayınpederime diyo yat yat diye oda uzatti bacaklaarıni oturuyor koltukta.
Gecen kayınpederim dioki kaynanama gidekim kız yatamadı aman ne olacak yatsın oraya koltuga diyo.
Ellerinden gelse hic gitmeyecekler bizden...
A
yyy gıcık oldum iyice heee...
Ooooof adetime 8 gun varken kirmizilar geldi... benimki kafayi yedi. Pazartesi doktor yolu duz gider :))) yeni dongum bana bebek getirsin insallahhhhh)))
Benim bi arkadasim temmuzda dogum yapti kocasiyla gezmeye gitmis bu cocugun gelecegi yok diodu. Yas pasta yemis fotoyu faceye bile atmis 1 saat sonra hooop sanci aniden hastaneye gitmis dogurmus :))) yolda yakalamis bebek
Sen ordayken gıcık oldun birde beni dusun canım. Sinirden olancası kasıldı karnım ara ara sancıda gelio.aaaaaa ne gıcık kaynanavalla ben evde kım olursa olsun yan gelıp yatıyorum..
ne demek ne olcak yatsın oraya koltuga:S sen sankı normal bı hamılelık gecırıyon da
gıcık oldum heeee
sende 15 gunde bır mı adet olmaya baslıcan yoksa kız,bazı kadınlar oyle olurmus ya![]()
aaaaaa ne gıcık kaynanavalla ben evde kım olursa olsun yan gelıp yatıyorum..
ne demek ne olcak yatsın oraya koltuga:S sen sankı normal bı hamılelık gecırıyon da
gıcık oldum heeee
sende 15 gunde bır mı adet olmaya baslıcan yoksa kız,bazı kadınlar oyle olurmus ya![]()
Kocam yok bende takilim dedim. Sizde olunca iyi oldumıyopıı bu saatte senın burda ne ışın var kız??
alısık olmadıgımız hareketler bunlar