Ya bakma ben sikayet ediyom ama cok sikayet edilecek insanlar deiller. Sadece alismadi, kendi ailemde ormediim huylar var. Benim asil sikinti kocoamin dengeyi saglayamamasi. Bana cok baski yapiyor ailesi konusunda, hep bnm idare etmemi bekliyor, cok sikintim oldu ama Allah var kaynanamdan kpederimden deilde kocamin tavirlari yuzunden zorlandim.
kocam biraz daha anlayisli olsaydi bazi konularda ben bu kadar sinirlenmezdim davranislarina
Ama senin dönemlerinde hepimiz geçirdik o evreleri..yani bana göre daha yeni evlisin : )
Bakma bizimki iyidir hoştur ama başta onunda oldu o tarz baskıları,toz kondurmamaları..
Ama benim kaynana kayınperde de sorun vardı ..bütün sinir olduğum huylar bunun sülalesinde toplanmış sanki : ) dedikoduculuk,herşeyin altında bişey arama,art niyetlilik,kibirlilik ..ne ararsan..
Sonra sonra Rabbim çok şkür gösterdi gerçek yüzlerini eşimede o da bana hak verdi artık girmez aramıza..hatta o da rest çekti bi aralar baya tartışmalar oldu..görüşmeyi kestik falan ama yakın olduğun sürece mecbur yine başladık görüşmeye napcan