Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benim rahmimde hafif geriye dönükmüş ne olacak yani :) kız doktor dedi ilişkiye girdiğinde hafif acıdan başka yan etkisi yokmuş çocukla onun bi alakası yok bence sen de anan alini eteğini çeksin 3-4 ay o zman bak nasıl oluyo bebiş :)

inşallah iyi geçer canım bak şimdiden 10 haftalık olmuşlar bile maşalllahhh :)

ewet cok sukur ama merak ediyoz karikoca dunden beri cok sacim oldu sbah esim gidelim dedi de ben yarin zaten kontrol yarin gideriz dedim burdaki doktorlar birkac hastanede calisiyolar her gun biyerdeler doktoru bulup gitmek mesele yarin direk grusuruz. ama zor sabrediyom valla evde bi ultrason xihazi oolaydi iyidii

zaten panik bozukluğum var ...ellerimi sıkmış buluyorum durduk yere...omuzlarımdaki kulunçları hiç demiyim ve onlar hala ne yaptılar sana diyorya eşim...beyin bedava ama nasipsiz olunca napsın insan diyorum...

yani sende haklısn ama tatlım bence kocanla arandaki sorunları çözmeden çocuk düşünmeyin derim bu bana düşmez ama kaynan sevecek diye çocuk düşünmesin kocan. ilk önce şu aranızdaki sorunu çözün bence sana davranış şeklini değiştirmeli bence kocan!

cnm çok zor anneye düşkün erkek bnm bi ablam vardı evlenmeden önce beni çekti kenara dedi ki, cnm eşin nasıl bilmiorum ama olurda annesine düşkün falan olursa bütün olay sende ve yatak odanda bitio dedi erkekler çocuk gibidir sakın olaki onu ihmal etme herşeyinle ilgilenmeye çalış ki seni annesiyle karşılaştırmaya çalışmasın onu iyi ce bağla kendine binbirtürlü cilveyle işveyle dedi bende tamam dedim deyiş o deyiş patladı gittii Allahıma bin şükür üstüme acayip titrio

Benim k.valide yok. K.peder baska sehirde evlendi zaten. Simdi bana olmus gibi gicik oldum. Ablamin k.validesi de ogluna karasevdali. Buyu yapip duruyo valla ayirmak icin. Onunki hepten umutsuz vaka.

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı

yandım gelin dedikçe altına odun atmalı

kaynanam ne anlasın o kadar biyolojik bilgiden...anlatamazsında...o bende sorun var diye üstüme geliyordu...dedim oğlunda sorun var ...ondan dolayı olmuyor...ben sapasağlamım diye gıcıklığına dedim..ki normalde hiç böyle emin konuşmam...sırf o ezilsin sussun diye yaptım...zaten o anası olmayaydı şimdiye 2. ye hamileydim

nasıl bi kaynana kız bu benimki yanında melek kaldı yaaa :)

benim k.valide yok. K.peder baska sehirde evlendi zaten. Simdi bana olmus gibi gicik oldum. Ablamin k.validesi de ogluna karasevdali. Buyu yapip duruyo valla ayirmak icin. Onunki hepten umutsuz vaka.

aynen canım bende bana yapılmış gibi gıcık oldum walla.

Ablanın kayınvalidesine gelince rabbim ıslah etsin onu. Bu insanları anlamıyorum yaaa cehheneme odun olacak kadın neden yapar ki böyle birşeyi

heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi... sonra kocası dötünü dönüp yattımı...

[sub][ı][sıze=3]bu arada kızlar 200. Sayfaya gelmişiz vatana millete hayırlı olsunnnn................[/sıze][/ı][/sub]

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tescillenen annecigimiz

ayyyyyyyyyy benimde cok pis tescillenme istegim var icimde haaaaaaaaaaaaaa, dilber hala cikiyor icimden herhalde

hafta sonu bol bol avrupa yakasini izledikte

Sevgiliyken anasina duskunlugunu belli etmedi mi seninki?
yok yaaa....sakladı valla...nişanlıyken bile annesiyle 2 kere görüştük...onun dışında telefonla 4 en fazla görüşmüşümdür...evlenince hayvani bir şekilde çullandılar...beni deli eden bu çullanma onlarda normal benim ailem haftada 1 gelse gözlerine batar...biz gitsek evlendin bizi unuttun oğlum der...bizimkiler ailesinin kusurunu kapattırır...ama benim ailem en ufak bir laf dese altından bin mana çıkartır...küser...soğuk davranır...bunların hepsinin hakkını alacağım ondan ve onlardan...

heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi... sonra kocası dötünü dönüp yattımı...
canımmmmmmmmmmmmm Allah yardımcın olsun tatlımmm............ artık dicek bişey bulamıyorum

heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi... Sonra kocası dötünü dönüp yattımı...

ayy benimki bayılır öyle şeylere canım süslenip püsleneyim ona. Güzel güzel masalar hazırlayayım hergün ister yapsam ama yemezler yapamam öyle hergün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…