Canim ya bak olan senin sagligina olur,ayyyyyyyyyyyy ya sihirli deynegim olsa keske
Selam francescacim nasilsiniz canim?
birde torun istiyem diyip duruyor...dedim en sonunda onun içinde vakit lazım...burdamı yapacam çocuğu dedim...oğlunun çocuğu olmuyor dedim ...benim rahmim ters diye bana doktora git tedavi ol diyip duruyordu...bir bozdum oh iyi ettim...eşimde diyor tüp bebek ...dedim yok ya...çocuk olmuyormu yani dedim...denedin ve olmuyor dimi dedim leylekler getirmiyor farkındamısın dedim...sustu...tüp bebek ve aşılama yaptırmıyorum dedim olmıuyorsa olmuyor...dedim..sustu...ben başkalarının ihtiyaçlarını gidermek içinmi kendimi tüp bebek moduna sokucam...ha deneriz zamanına bakarız...3-4 ay bu şekilde denememize rağmen olmuyorsa aşılama tamam...ama mahalle baskısı yüzünden tüp müp istemiyorum...kaynanamın bir bu isteğini yapamıyor herhalde içinde kaldı
inşallah iyi geçer canım bak şimdiden 10 haftalık olmuşlar bile maşalllahhh :)
yani sende haklısn ama tatlım bence kocanla arandaki sorunları çözmeden çocuk düşünmeyin derimbirde torun istiyem diyip duruyor...dedim en sonunda onun içinde vakit lazım...burdamı yapacam çocuğu dedim...oğlunun çocuğu olmuyor dedim ...benim rahmim ters diye bana doktora git tedavi ol diyip duruyordu...bir bozdum oh iyi ettim...eşimde diyor tüp bebek ...dedim yok ya...çocuk olmuyormu yani dedim...denedin ve olmuyor dimi dedim leylekler getirmiyor farkındamısın dedim...sustu...tüp bebek ve aşılama yaptırmıyorum dedim olmıuyorsa olmuyor...dedim..sustu...ben başkalarının ihtiyaçlarını gidermek içinmi kendimi tüp bebek moduna sokucam...ha deneriz zamanına bakarız...3-4 ay bu şekilde denememize rağmen olmuyorsa aşılama tamam...ama mahalle baskısı yüzünden tüp müp istemiyorum...kaynanamın bir bu isteğini yapamıyor herhalde içinde kaldı
birde torun istiyem diyip duruyor...dedim en sonunda onun içinde vakit lazım...burdamı yapacam çocuğu dedim...oğlunun çocuğu olmuyor dedim ...benim rahmim ters diye bana doktora git tedavi ol diyip duruyordu...bir bozdum oh iyi ettim...eşimde diyor tüp bebek ...dedim yok ya...çocuk olmuyormu yani dedim...denedin ve olmuyor dimi dedim leylekler getirmiyor farkındamısın dedim...sustu...tüp bebek ve aşılama yaptırmıyorum dedim olmıuyorsa olmuyor...dedim..sustu...ben başkalarının ihtiyaçlarını gidermek içinmi kendimi tüp bebek moduna sokucam...ha deneriz zamanına bakarız...3-4 ay bu şekilde denememize rağmen olmuyorsa aşılama tamam...ama mahalle baskısı yüzünden tüp müp istemiyorum...kaynanamın bir bu isteğini yapamıyor herhalde içinde kaldı
ben resmen içimi kustum sen ne diyonhauahua....dün benden dua istiyor hastalandı baya...etmem...etmicemde...nur yüzlüymüşüm hacıymışım...eşim annesiyle haca gidecekti...beni götürmüceklerdi...öyle bir olduki...ben eşimle yazıldım ...kaynanam kardeşleriyle onlara çıkmadı bize çıktı...
benim rahmimde hafif geriye dönükmüş ne olacak yani :) kız doktor dedi ilişkiye girdiğinde hafif acıdan başka yan etkisi yokmuş çocukla onun bi alakası yok bence sen de anan alini eteğini çeksin 3-4 ay o zman bak nasıl oluyo bebiş :)
aynen aynenn yansınnnn cadı :)kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
nasıl bi kaynana kız bu benimki yanında melek kaldı yaaa :)kaynanam ne anlasın o kadar biyolojik bilgiden...anlatamazsında...o bende sorun var diye üstüme geliyordu...dedim oğlunda sorun var ...ondan dolayı olmuyor...ben sapasağlamım diye gıcıklığına dedim..ki normalde hiç böyle emin konuşmam...sırf o ezilsin sussun diye yaptım...zaten o anası olmayaydı şimdiye 2. ye hamileydim
benim k.valide yok. K.peder baska sehirde evlendi zaten. Simdi bana olmus gibi gicik oldum. Ablamin k.validesi de ogluna karasevdali. Buyu yapip duruyo valla ayirmak icin. Onunki hepten umutsuz vaka.
zaten panik bozukluğum var ...ellerimi sıkmış buluyorum durduk yere...omuzlarımdaki kulunçları hiç demiyimve onlar hala ne yaptılar sana diyorya eşim...beyin bedava ama nasipsiz olunca napsın insan diyorum...
heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi...cnm çok zor anneye düşkün erkek bnm bi ablam vardı evlenmeden önce beni çekti kenara dedi ki, cnm eşin nasıl bilmiorum ama olurda annesine düşkün falan olursa bütün olay sende ve yatak odanda bitio dedi erkekler çocuk gibidir sakın olaki onu ihmal etme herşeyinle ilgilenmeye çalış ki seni annesiyle karşılaştırmaya çalışmasın onu iyi ce bağla kendine binbirtürlü cilveyle işveyle dedi bende tamam dedim deyiş o deyiş patladı gittiiAllahıma bin şükür üstüme acayip titrio
üzme tatlı canını angel. herkesin eşiyle sıkıntı yaşadığı dönemler oluyor haliyle. eşinle iyi olursun akrabayla kötü olursun. akrabayla iyi olursun komşuyla kötü olursun. dünyanın sıkıntısı bitmiyor.muhakkak bi sıkıntı bitiyor dibinden. Rabbim eşinle aranıza bolllllllllllllllllllllllllllllll muhabbet versin. sen ve ailen hakkında kötü düşünen hiç kimseye fırsat vermesin
evet evet maşallahhh :)[SUB][ı][sıze=3]bu arada kızlar 200. Sayfaya gelmişiz vatana millete hayırlı olsunnnn................[/sıze][/ı][/SUB]
yok yaaa....sakladı valla...nişanlıyken bile annesiyle 2 kere görüştük...onun dışında telefonla 4 en fazla görüşmüşümdür...evlenince hayvani bir şekilde çullandılar...beni deli eden bu çullanma onlarda normal benim ailem haftada 1 gelse gözlerine batar...biz gitsek evlendin bizi unuttun oğlum der...bizimkiler ailesinin kusurunu kapattırır...ama benim ailem en ufak bir laf dese altından bin mana çıkartır...küser...soğuk davranır...bunların hepsinin hakkını alacağım ondan ve onlardan...Sevgiliyken anasina duskunlugunu belli etmedi mi seninki?
canımmmmmmmmmmmmm Allah yardımcın olsun tatlımmm............ artık dicek bişey bulamıyorumheee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi...sonra kocası dötünü dönüp yattımı...
heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi...Sonra kocası dötünü dönüp yattımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?