aynen canım bende bana yapılmış gibi gıcık oldum walla.
Ablanın kayınvalidesine gelince rabbim ıslah etsin onu. Bu insanları anlamıyorum yaaa cehheneme odun olacak kadın neden yapar ki böyle birşeyi
Allah islah etsinnnnnn ne diyimyok yaaa....sakladı valla...nişanlıyken bile annesiyle 2 kere görüştük...onun dışında telefonla 4 en fazla görüşmüşümdür...evlenince hayvani bir şekilde çullandılar...beni deli eden bu çullanma onlarda normal benim ailem haftada 1 gelse gözlerine batar...biz gitsek evlendin bizi unuttun oğlum der...bizimkiler ailesinin kusurunu kapattırır...ama benim ailem en ufak bir laf dese altından bin mana çıkartır...küser...soğuk davranır...bunların hepsinin hakkını alacağım ondan ve onlardan...
cnm çok zor anneye düşkün erkek bnm bi ablam vardı evlenmeden önce beni çekti kenara dedi ki, cnm eşin nasıl bilmiorum ama olurda annesine düşkün falan olursa bütün olay sende ve yatak odanda bitio dedi erkekler çocuk gibidir sakın olaki onu ihmal etme herşeyinle ilgilenmeye çalış ki seni annesiyle karşılaştırmaya çalışmasın onu iyi ce bağla kendine binbirtürlü cilveyle işveyle dedi bende tamam dedim deyiş o deyiş patladı gittiiAllahıma bin şükür üstüme acayip titrio
yok yaaa....sakladı valla...nişanlıyken bile annesiyle 2 kere görüştük...onun dışında telefonla 4 en fazla görüşmüşümdür...evlenince hayvani bir şekilde çullandılar...beni deli eden bu çullanma onlarda normal benim ailem haftada 1 gelse gözlerine batar...biz gitsek evlendin bizi unuttun oğlum der...bizimkiler ailesinin kusurunu kapattırır...ama benim ailem en ufak bir laf dese altından bin mana çıkartır...küser...soğuk davranır...bunların hepsinin hakkını alacağım ondan ve onlardan...
yok yaaa....sakladı valla...nişanlıyken bile annesiyle 2 kere görüştük...onun dışında telefonla 4 en fazla görüşmüşümdür...evlenince hayvani bir şekilde çullandılar...beni deli eden bu çullanma onlarda normal benim ailem haftada 1 gelse gözlerine batar...biz gitsek evlendin bizi unuttun oğlum der...bizimkiler ailesinin kusurunu kapattırır...ama benim ailem en ufak bir laf dese altından bin mana çıkartır...küser...soğuk davranır...bunların hepsinin hakkını alacağım ondan ve onlardan...
Valla ablam alisti artik dolap arkasindan muska cikartmaya. Enistem ablama duskundur. Kadin kendini yiyo bu yuzden. Yanyana uyumak falan istiyo. Ensest durumlar mi nedir tovbe tovbe.
heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi...sonra kocası dötünü dönüp yattımı...
canım walla allah ablana yardım etsin bizimkiler öyle bişey yapsa ben kıyamet kopartırım walla yine başa vermesin rabbim zor yanivalla ablam alisti artik dolap arkasindan muska cikartmaya. Enistem ablama duskundur. Kadin kendini yiyo bu yuzden. Yanyana uyumak falan istiyo. Ensest durumlar mi nedir tovbe tovbe.
benimki annesi yatıyorken gitti yanına yattı...eltmde dediki inşallah anasının memesine eli gelirde görür yanında yatmayı...Eltimde ayrı bir manyak...
Merys amin canım valla dua edin edelim....inanın haftaya tatile gidicekmişiz ama ben hiç mutlu değilim...
benimki annesi yatıyorken gitti yanına yattı...eltmde dediki inşallah anasının memesine eli gelirde görür yanında yatmayı...eltimde ayrı bir manyak...
merys amin canım valla dua edin edelim....inanın haftaya tatile gidicekmişiz ama ben hiç mutlu değilim...
Ayyyy meme olayina koptummmmmm :)))))
Ablamin k.validesi demis ki yakin bir tarihte, dusundum de oglum dogdugu sirada benim seyime degdi. Ne guzel dimi? Demis. Valla kalp krizi geciriyodum. Sevismeyi mi hayal ediyo ya?
canım walla allah ablana yardım etsin bizimkiler öyle bişey yapsa ben kıyamet kopartırım walla yine başa vermesin rabbim zor yani
bencede tatilde iyice konuş kocanla tabi tatlı dille :)canım belki tatil iyi gelir hee eşin annesinden ayrı kalınca belki anlar durumu
ayyyy meme olayina koptummmmmm :)))))
ablamin k.validesi demis ki yakin bir tarihte, dusundum de oglum dogdugu sirada benim seyime degdi. Ne guzel dimi? Demis. Valla kalp krizi geciriyodum. Sevismeyi mi hayal ediyo ya?
Iyi canimm sen nasilsin bakalim ?
zaten panik bozukluğum var ...ellerimi sıkmış buluyorum durduk yere...omuzlarımdaki kulunçları hiç demiyimve onlar hala ne yaptılar sana diyorya eşim...beyin bedava ama nasipsiz olunca napsın insan diyorum...
Ayyyy meme olayina koptummmmmm :)))))
Ablamin k.validesi demis ki yakin bir tarihte, dusundum de oglum dogdugu sirada benim seyime degdi. Ne guzel dimi? Demis. Valla kalp krizi geciriyodum. Sevismeyi mi hayal ediyo ya?
hauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumAyyyy meme olayina koptummmmmm :)))))
hauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumbüyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
o acıdan uyuşukluktan nasıl anlamış dokandığınıbence bir geec rüyasında görmüş gerçek olduğuna inanmış...fantezilerini gelinine aktarıyor...aslında ablanda dicektiki ozaman...anne bende geçen gece uyuyordum bir baktım aynı senin durumdayım...ahuahuahauha
hauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumbüyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
o acıdan uyuşukluktan nasıl anlamış dokandığınıbence bir geec rüyasında görmüş gerçek olduğuna inanmış...fantezilerini gelinine aktarıyor...aslında ablanda dicektiki ozaman...anne bende geçen gece uyuyordum bir baktım aynı senin durumdayım...ahuahuahauha
amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öfhauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumbüyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?