Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen canım bende bana yapılmış gibi gıcık oldum walla.

Ablanın kayınvalidesine gelince rabbim ıslah etsin onu. Bu insanları anlamıyorum yaaa cehheneme odun olacak kadın neden yapar ki böyle birşeyi

Valla ablam alisti artik dolap arkasindan muska cikartmaya. Enistem ablama duskundur. Kadin kendini yiyo bu yuzden. Yanyana uyumak falan istiyo. Ensest durumlar mi nedir tovbe tovbe.

Allah islah etsinnnnnn ne diyim

deyiş o deyiş patladı gittiiilahi kiz catladim gulmekten

canım allah yardımcın olsun walla zor bir durum.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kaynanayı ortadan kaldırsak düzelir mi kocan :)

Yuhhh yani! Kac yasinda diye sordum ama cevap vermedin canim.

Valla ablam alisti artik dolap arkasindan muska cikartmaya. Enistem ablama duskundur. Kadin kendini yiyo bu yuzden. Yanyana uyumak falan istiyo. Ensest durumlar mi nedir tovbe tovbe.

benimki annesi yatıyorken gitti yanına yattı...eltmde dediki inşallah anasının memesine eli gelirde görür yanında yatmayı... eltimde ayrı bir manyak...
merys amin canım valla dua edin edelim....inanın haftaya tatile gidicekmişiz ama ben hiç mutlu değilim...

heee aranızda özel giyinipte eşinden böyle giyinme kapak kızları gibi diye bir tabirle rezil edildimi... sonra kocası dötünü dönüp yattımı...

cnm bende bidünya sexi çamaşır neyin aldım ama hepsi duruo 1er kere giydim sevmio, tek sevdiği beyaz olsun ona masum melek gibi tertemiz olsun istio napıyım seviorum bende onun hoşuna giden bişiyi yapmayı hep beyaz gecelik giyiorum ondan

valla ablam alisti artik dolap arkasindan muska cikartmaya. Enistem ablama duskundur. Kadin kendini yiyo bu yuzden. Yanyana uyumak falan istiyo. Ensest durumlar mi nedir tovbe tovbe.
canım walla allah ablana yardım etsin bizimkiler öyle bişey yapsa ben kıyamet kopartırım walla yine başa vermesin rabbim zor yani

canım belki tatil iyi gelir hee eşin annesinden ayrı kalınca belki anlar durumu

Ayyyy meme olayina koptummmmmm :)))))

Ablamin k.validesi demis ki yakin bir tarihte, dusundum de oglum dogdugu sirada benim seyime degdi. Ne guzel dimi? Demis. Valla kalp krizi geciriyodum. Sevismeyi mi hayal ediyo ya?

canım walla allah ablana yardım etsin bizimkiler öyle bişey yapsa ben kıyamet kopartırım walla yine başa vermesin rabbim zor yani

Ablam ilk seneler cok uzuldu. Sonra aldi sazi eline. Tum aile ablamdan cok cekiniyo. Kadin cok tirsiyo cunku ablam guzel guzel konusarak laflari oturtuyo. Sosyete gelinden hic beklentim yok diyomus herkese. Sosyete gelin bu arada ee 15 senedir evli artik borusu otsun dimi. Hasta canim resmen.

Iyi canimm sen nasilsin bakalim ?

Sagol canim benim bende cok sükür iyiyim,Allah cümlemize iyilik versin

zaten panik bozukluğum var ...ellerimi sıkmış buluyorum durduk yere...omuzlarımdaki kulunçları hiç demiyim ve onlar hala ne yaptılar sana diyorya eşim...beyin bedava ama nasipsiz olunca napsın insan diyorum...

bak kiz gelip döverim seni haaa,yahu yazik günah ediyon kendine canim benim,,s....... et onlari tövbe tövbe

Ablamin k.validesi demis ki yakin bir tarihte, dusundum de oglum dogdugu sirada benim seyime degdi. Ne guzel dimi? Demis. Valla kalp krizi geciriyodum. Sevismeyi mi hayal ediyo ya?

ohaaaaaaaaaaa nasil yaaaaaa

hauhauaha onun farklı bir türünü biliyorum büyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
o acıdan uyuşukluktan nasıl anlamış dokandığını bence bir geec rüyasında görmüş gerçek olduğuna inanmış...fantezilerini gelinine aktarıyor...aslında ablanda dicektiki ozaman...anne bende geçen gece uyuyordum bir baktım aynı senin durumdayım...ahuahuahauha

ayyyy ölecem içten içten gülmekten süper cvp vallahiii ya

ayyyy ölecem içten içten gülmekten süper cvp vallahiii ya

amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öf :78::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…