Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım benim kaynanam da aynısı eşimi yanımda öpüyor okşuyor aman oğlum canım oğlum falan. Ama ben umursamıorum walla tabiki sevecek annesi sonuçta ama senin anlatmana bakılırsa biraz durum farklı annesi senden kıskanıyor gibi görünüyor eşine anlatsan abartıyor olursun durumun çok zor tatlım Allah yardımcın olsun. Bence kaynana söyle evliliğimize neden olacaksın de sonuçta yuva yıkmayı kimse istemez

sen bizi kıskanniiiisiiiiin dedi...birde oğlunu öperdi gelin bizi böyle görsün derdi...çatlatalım anne derdi bizimkide....salak bunlar ya...bak sinirlendim yine...

evlendim 1 ay sonra sorunlar başladı...annesine acaip hastalıklı düşkün...anam diyor yanımda el ele tutşuyorlar...kaynanam diyor benle bu kadar ilgilenme oğlum karınla ilgilen...( imalı ) kocam anlamıyor...o ayrı...banada iyi olduğu zamanlarda nisbet yapıyordu...işte oğlum ben ne dersem yapar eder...pazar günü inadına bize gelirdi bize program bulurlardı...kaç kere uyardım inadına yaptı ...ben hacca giderken bile hakkımı helal etmedim...varsın gerisini siz düşünün...aile hayatı diye birşey bırakmadılar insanda...hasta olunca biz onla uğraştık...iyileşince demediki bunlar yeni evli birbirlerine alışamadılar...annemi yeni evliyken çağırmıştım geldi diye bunlar nasıl birbirlerine alışacak dediler...allahın laneti üzerlerine olsun...hiç sevmiyorum onları...bana bunca yapılanı kocamda görmüyor ya...onada diyecek lafım yok...şimdi ikiside hasta oldular kendi dertleriyle uğraşıyorlar ama kaynanam halaaaa eşimin elini tutar sevgili gibi...benimkide beni bırakır elini annesinin omzuna atar...öper sarılır...ben bunları kıskanmıyorum ama tiksindiriyor artık beni...ha ben annemi sevmiyormuyum seviyorum anne sevilir...ama sevgili gibide öpüşüp fısırdaşıp durulmazki...

Elele tutusmak, sevgili halleri falan pardon uzerlerine kusabilir miyim?

valla çok uğraştım...ama karşı taraf istemeyincede olmuyor...bende bıraktım...kendide diyor tahammülsüz oldun diye...en ufak şeyde sesini yükseltiyorsun diyor...ben ilk evlendiğimde size böylemi geldim dedim...adamı deli ettiniz...valla beni parmakla gösterirlerdi ahlakımı terbiyemi...bunlara gelince terbiyesiz ...ailem bana öğretmemişmiş...yiyesiniz ailemin tötünü...:33:
hay allahım yaaaa allaha havale et canım boşver sen. rabbim yaşadığını görüyor. sende poliyana ol yanlarında boş ver! anam kaynananın saçını başını yolasım geldi bak alalalallal!!!!!!!!!! zaten çocuk yapamıyorum die stresliyim alalalla yaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

anacım senin kocan uçmuş! siz severek evlendiniz dimi???:26:

evet...ama gittiği sohbetteki abileri...bunlara bir erkek için anne ....bir kadın için koca en önemlidir demiş...aile hayatından ailenin tememmlerinden herhalde bahsetmemiş...bizimkiler aklı sıra sünnet yaşıyor...sünnetten anladıkları 4 kadın almak olsa gerek...şefaat etmesin peygamberimiz böylelerine...böyle beyin yıkayanlara...

sen bizi kıskanniiiisiiiiin dedi...birde oğlunu öperdi gelin bizi böyle görsün derdi...çatlatalım anne derdi bizimkide....salak bunlar ya...bak sinirlendim yine...

ay canım walla ben bile sinir oldum kaynana şimdi nerdeydi evi bir saçını başını yolalım onun görsün gününü gıcık şeyyy :47::47::47:

yuva bozanın ahirette yeri yoktur. bu kaynanan olacak kadın ne yapmaya çalışıo yaaa mal mıdır nedir!

ona kendimi bırakacakmışım onun istediklerini yapacakmışım...bu ne ya esir kampımı anasını satıyım...belki bu dünyada rahat bir hayatım olmazmış ama ahirette derecem yükselirmiş...bilmiyorki anasının danasının neresine sövdüğümü...sevapmı kalır be ...hem dünyam hem ahiretim gidiyor....ama bunun hesabını allaha verecekler...yani adam beni gözden çıkarmış hani yıprandığımı mutsuz olduğumu görüyor...ama hiççç...resmen kaderin bu yaşa diyor..

Canim ne kadar sacma yahu,sonucta sende insansin ve imkansiz seyler istemiyorsun ki adamdan,ne demek mis o öyle dediklerimi yapacaksin,herseye evet evet diyip duracaksin öyle mi?

Canim konus kendisiyle ciddi bir sekilde de benim hayattan evlilikten beklentilerim farkli,karsilikli saygi ve paylasim.

kiz bak sinir yapmayasin bunlardan dolayi,cünkü degmez kendine yaparsin,sagligina yaparsin canim benim:5:

evet...ama gittiği sohbetteki abileri...bunlara bir erkek için anne ....bir kadın için koca en önemlidir demiş...aile hayatından ailenin tememmlerinden herhalde bahsetmemiş...bizimkiler aklı sıra sünnet yaşıyor...sünnetten anladıkları 4 kadın almak olsa gerek...şefaat etmesin peygamberimiz böylelerine...böyle beyin yıkayanlara...

Bir kere kuran, esiniz benim sizlere emanetimdir diyor. Anne ayri es ayri. Sohbetteki kisiler resmen atiyo.

tatlım senin kaynana el birliği ile bir komplo mu kursak ne yapsak bilemedim ki. dur ben biraz düşüneyim belkim çıkar bişiler içime şeytan mı kaçtı ne :) :47:

hay allahım yaaaa allaha havale et canım boşver sen. rabbim yaşadığını görüyor. sende poliyana ol yanlarında boş ver! anam kaynananın saçını başını yolasım geldi bak alalalallal!!!!!!!!!! zaten çocuk yapamıyorum die stresliyim alalalla yaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

birde torun istiyem diyip duruyor...dedim en sonunda onun içinde vakit lazım...burdamı yapacam çocuğu dedim...oğlunun çocuğu olmuyor dedim ...benim rahmim ters diye bana doktora git tedavi ol diyip duruyordu...bir bozdum oh iyi ettim...eşimde diyor tüp bebek ...dedim yok ya...çocuk olmuyormu yani dedim...denedin ve olmuyor dimi dedim leylekler getirmiyor farkındamısın dedim...sustu...tüp bebek ve aşılama yaptırmıyorum dedim olmıuyorsa olmuyor...dedim..sustu...ben başkalarının ihtiyaçlarını gidermek içinmi kendimi tüp bebek moduna sokucam...ha deneriz zamanına bakarız...3-4 ay bu şekilde denememize rağmen olmuyorsa aşılama tamam...ama mahalle baskısı yüzünden tüp müp istemiyorum...kaynanamın bir bu isteğini yapamıyor herhalde içinde kaldı :52::52::52:

evet canım beyinini yıkamışlar resmen. bence kocan alsın kuranın türkçe mealini okusun! her abiyim diyeninde sohbetine gitmesin!

kız angel çok costum kusura bakma :( :47:

ben resmen içimi kustum sen ne diyon :D hauahua....dün benden dua istiyor hastalandı baya...etmem...etmicemde...nur yüzlüymüşüm hacıymışım...eşim annesiyle haca gidecekti...beni götürmüceklerdi...öyle bir olduki...ben eşimle yazıldım ...kaynanam kardeşleriyle onlara çıkmadı bize çıktı...

Back
X