amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öfhauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumbüyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
o acıdan uyuşukluktan nasıl anlamış dokandığınıbence bir geec rüyasında görmüş gerçek olduğuna inanmış...fantezilerini gelinine aktarıyor...aslında ablanda dicektiki ozaman...anne bende geçen gece uyuyordum bir baktım aynı senin durumdayım...ahuahuahauha
amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öfhauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumbüyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
o acıdan uyuşukluktan nasıl anlamış dokandığınıbence bir geec rüyasında görmüş gerçek olduğuna inanmış...fantezilerini gelinine aktarıyor...aslında ablanda dicektiki ozaman...anne bende geçen gece uyuyordum bir baktım aynı senin durumdayım...ahuahuahauha
amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öf:78::26:
Ablam ilk seneler cok uzuldu. Sonra aldi sazi eline. Tum aile ablamdan cok cekiniyo. Kadin cok tirsiyo cunku ablam guzel guzel konusarak laflari oturtuyo. Sosyete gelinden hic beklentim yok diyomus herkese. Sosyete gelin bu aradaee 15 senedir evli artik borusu otsun dimi. Hasta canim resmen.
ben gecen ay adetim bittiği gün yaptım soğan kürünü. başladığım ay adetim 3 gün sürmüştü korkmuştum normalde 5-6gün sürerdi. soğan kürü yaptım bu ay 2 gün önce adet oldum ve normal geldi adetim :) faydası oldumu bilmem bakalım bu ay ne olcak :) bende 15 gün denemem gerekirken 11 gün içmiştim :)Femoloveeeeeeeeeeeee anam yazmisin ya sogan kürü,ben onu 3 ay önce yaptim ama 4-5 gün sadece ayyy ya bilmem ki adetimde tam bitiyor yaaaa yapsam mi ki
aslinda demistim olsun bisey yapmiyacam otla motla ama....
ya canim adetin bitiminden 7 gün sonra yapiliyordu degil mi?
aynen tatlım katılıyorum sanaeylül evet öyle ama yaşını başını almış kadın bunu bir gurur durumu olarak dile getiriyorsa alacağı cevap bundan aşağı olmamalıdır diye düşünüyorum...ne münasebet ya doğarken eli değmişmiş...
amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öf:78::26:
valla yazık ablana haa.ne kayınvalideler var nazar değmesin benim kayınvalidem toz kondurmaz tartışırken görse oğluna kızar iyi davran kıza ağzından güzel sözleri düşürme ismiyle hitap etme ağzınız güzel alışsın der hep.canım annem benim :)
resmen sok gecirdim alahim sen koru yarabbi :26:
valla yazık ablana haa.ne kayınvalideler var nazar değmesin benim kayınvalidem toz kondurmaz tartışırken görse oğluna kızar iyi davran kıza ağzından güzel sözleri düşürme ismiyle hitap etme ağzınız güzel alışsın der hep.canım annem benim :)
hauhauaha onun farklı bir türünü biliyorumbüyük eltim bunlar çıakrken yalamış diyordu...töbe yrabbi
Femoloveeeeeeeeeeeee anam yazmisin ya sogan kürü,ben onu 3 ay önce yaptim ama 4-5 gün sadece ayyy ya bilmem ki adetimde tam bitiyor yaaaa yapsam mi ki
aslinda demistim olsun bisey yapmiyacam otla motla ama....
ya canim adetin bitiminden 7 gün sonra yapiliyordu degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?