Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Femoloveeeeeeeeeeeee anam yazmisin ya sogan kürü,ben onu 3 ay önce yaptim ama 4-5 gün sadece ayyy ya bilmem ki adetimde tam bitiyor yaaaa yapsam mi ki

aslinda demistim olsun bisey yapmiyacam otla motla ama....

ya canim adetin bitiminden 7 gün sonra yapiliyordu degil mi?

amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öf :78::26:

amann yarabbiii dicek kelime bulamıyorum çok ayıp gereksiz şeyler bence öf :78::26:

eylül evet öyle ama yaşını başını almış kadın bunu bir gurur durumu olarak dile getiriyorsa alacağı cevap bundan aşağı olmamalıdır diye düşünüyorum...ne münasebet ya doğarken eli değmişmiş...

valla yazık ablana haa.ne kayınvalideler var nazar değmesin benim kayınvalidem toz kondurmaz tartışırken görse oğluna kızar iyi davran kıza ağzından güzel sözleri düşürme ismiyle hitap etme ağzınız güzel alışsın der hep.canım annem benim :)

ben gecen ay adetim bittiği gün yaptım soğan kürünü. başladığım ay adetim 3 gün sürmüştü korkmuştum normalde 5-6gün sürerdi. soğan kürü yaptım bu ay 2 gün önce adet oldum ve normal geldi adetim :) faydası oldumu bilmem bakalım bu ay ne olcak :) bende 15 gün denemem gerekirken 11 gün içmiştim :)

aynen tatlım katılıyorum sana kız millet kafayı peynir ekmekle yemiş haaa :)

Evet ya ne pis muhabetler ediyolar yaslarina baslarina bakmadan yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh be kardesim lan insan gelinini kiskanir mi??????????????????????????

hadi kiskandin tamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dedim ona,amaaaaaaaaa sen nasil böyle terbiyesiz seyler anlatirsin beeeee

Allahim sen koru coluk cocugumuzu bizleri kötü düsünenlerden

aynen bnmkide öle sağolsun kadıncağız çok şükür... bende eşime hiç ismiyle hitap etmedim oda bana sanki kötü bişi diyomuşum gibi gelio diyemiorum hep cnm,guzum,balım,tostik vs.

resmen sok gecirdim alahim sen koru yarabbi :26:

aminn canım :) inşallah kimse böyle şeyler yaşamak zorunda kalmaz herkesin derdi yetiyo zaten bi evliliğe alışmak kolaymı ki sanki bide bu dertlerle başa çıkmaya çalış üstüne kocan da seni anlamasın al işte tam bunalım

masallah masallah allah nazardan saklasin benimkide oyle hele bebislerden sonra iyice duskun oldular gecen dana kesmisler cocuklarin sadakasi olsun diye allaha sukur benimkinin annesineen cok soyledigi sey babami yerime op oda kadini utandirmak icin birde diyo bana desen sende karini op hemen operim yok demem piskinoylede beni utandiriyo

Bu kadin ablama dememis onu. Diyemez cunku korkuyo onun sivri dilinden. Cevap harbi iyiymis ama

65 cok da genc bir yas degil. Allah islah etsin diyelim. Ablam ne zaman cocuk yapti. O zaman sesini cikardi zaten bu aileye. 2.cocuktan sonra artik iyice tirstilar. Ben oyle bir aileye gitsem kesin ezilirdim ama. Allah dagina gore kar veriyo bence.

ben yaptim faydasi oldu zarari olmadievet adet bittikten sonra basliyosun 15 gun suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…