Okudum canım yarın eşimin memleketine gidiyorum haftasonu orda olucağım için geriden gelebilirim internet çekmiyor maalesef köyde doğru düzgün. Gelince toplu okurum inşallah3 gün sıratatlicincap NİYETİNE (YA FETTAH ) kişi başı toplam 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun (yarın bildirim yapmış olalım kızlar) tatlicincap DUASI
“Rabbim rizana talibiz. Dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eyle. Bizi sagliktan ayirma. Yuvamizin bereketini ve ilmimizi artir. Okuyan dillerin dualarini kabul eyle. Amin.”) 1 sıra @Harlofia 2 sıraagustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco
Bende katilabilir miyimEkledim kuzum
Canım şuan listeyi kapattım 3 sıraya okuyoruz bitirelim tekrar başlarsak ekliyeyim seniBende katilabilir miyim
Tamam canim. Allah razı olsunCanım şuan listeyi kapattım 3 sıraya okuyoruz bitirelim tekrar başlarsak ekliyeyim seni
Okudum canım rabbim dualarını kabul etsin
Okudum canım
okudum canım benim Allah kabul etsin en kısa zamanda inşaallah4 gün sıraM Morlale8 (NİYETİNE) Esmasi ( YA MUCİB ) kişi başı 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun M Morlale8 ) duası) her şeyimizi bilen gören işiten yüceler yücesi çok merhametli rabbim sıkıntılarımi biliyorsun sıkıntılarımdan en kısa zamanda kurtar kalbime ferahlık ver bana katından hayırlısıyla bir evlat ihsan et bu niyetimi kabul et önündeki engelleri yok et YA MUCİB Esman ile dualarımı geri çevirme oldu sevincini yaşat bana bulunmuş olduğum tedavi yolunda bana yardımcı ol o dönemi en rahat biçimde geçirmemi nasip et üzerimdeki olacak olan stresi yok et bu yolda tedavi gören bütün kardeşlerimede yardım et Salih evlatlar nasip et burda duama amin diyen dua kardeşleriminde niyetlerini kabul et amin.el Fatiha salâvat... 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco ) bildirim saati (20.00)
ımm4 gün sıraM Morlale8 (NİYETİNE) Esmasi ( YA MUCİB ) kişi başı 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun M Morlale8 ) duası) her şeyimizi bilen gören işiten yüceler yücesi çok merhametli rabbim sıkıntılarımi biliyorsun sıkıntılarımdan en kısa zamanda kurtar kalbime ferahlık ver bana katından hayırlısıyla bir evlat ihsan et bu niyetimi kabul et önündeki engelleri yok et YA MUCİB Esman ile dualarımı geri çevirme oldu sevincini yaşat bana bulunmuş olduğum tedavi yolunda bana yardımcı ol o dönemi en rahat biçimde geçirmemi nasip et üzerimdeki olacak olan stresi yok et bu yolda tedavi gören bütün kardeşlerimede yardım et Salih evlatlar nasip et burda duama amin diyen dua kardeşleriminde niyetlerini kabul et amin.el Fatiha salâvat... 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco ) bildirim saati (20.00)
Sağolun kızlar dilinize sağlıkOkudum can
ımm
Okudum canım Allah niyetini kabul etsin inşallah4 gün sıraM Morlale8 (NİYETİNE) Esmasi ( YA MUCİB ) kişi başı 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun M Morlale8 ) duası) her şeyimizi bilen gören işiten yüceler yücesi çok merhametli rabbim sıkıntılarımi biliyorsun sıkıntılarımdan en kısa zamanda kurtar kalbime ferahlık ver bana katından hayırlısıyla bir evlat ihsan et bu niyetimi kabul et önündeki engelleri yok et YA MUCİB Esman ile dualarımı geri çevirme oldu sevincini yaşat bana bulunmuş olduğum tedavi yolunda bana yardımcı ol o dönemi en rahat biçimde geçirmemi nasip et üzerimdeki olacak olan stresi yok et bu yolda tedavi gören bütün kardeşlerimede yardım et Salih evlatlar nasip et burda duama amin diyen dua kardeşleriminde niyetlerini kabul et amin.el Fatiha salâvat... 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco ) bildirim saati (20.00)
M Morlale8 senin niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah canım4 gün sıraM Morlale8 (NİYETİNE) Esmasi ( YA MUCİB ) kişi başı 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun M Morlale8 ) duası) her şeyimizi bilen gören işiten yüceler yücesi çok merhametli rabbim sıkıntılarımi biliyorsun sıkıntılarımdan en kısa zamanda kurtar kalbime ferahlık ver bana katından hayırlısıyla bir evlat ihsan et bu niyetimi kabul et önündeki engelleri yok et YA MUCİB Esman ile dualarımı geri çevirme oldu sevincini yaşat bana bulunmuş olduğum tedavi yolunda bana yardımcı ol o dönemi en rahat biçimde geçirmemi nasip et üzerimdeki olacak olan stresi yok et bu yolda tedavi gören bütün kardeşlerimede yardım et Salih evlatlar nasip et burda duama amin diyen dua kardeşleriminde niyetlerini kabul et amin.el Fatiha salâvat... 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco ) bildirim saati (20.00)