Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bildirim yapmaya geliyordum okudum canım
M Morlale8 canım okudum Rabbim kabul etsin inşallah3 gün sıra tatlicincap NİYETİNE (YA FETTAH ) kişi başı toplam 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun (yarın bildirim yapmış olalım kızlar) tatlicincap DUASI
“Rabbim rizana talibiz. Dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eyle. Bizi sagliktan ayirma. Yuvamizin bereketini ve ilmimizi artir. Okuyan dillerin dualarini kabul eyle. Amin.”) 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco
Canım @Harlofia okumamismiydin 3 arkadaşa geçtik yoksa karıştırdın mı
Evet canım. Daha yeni gördüm etiketiumarım geç kalmadım.
Kuzum başladık 3 arkadaştayiz 2 tura dönersek eklim seniEvet canım. Daha yeni gördüm etiketiumarım geç kalmadım.
Tamam kuzum eklerim seniCanım şimdi mesajlara baktım. Başlamışsınız kimsenin hakkına girmeyeyim. Eğer devam ederseniz. Diğer turda katılırım.
3 gün sıra tatlicincap NİYETİNE (YA FETTAH ) kişi başı toplam 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun (yarın bildirim yapmış olalım kızlar) tatlicincap DUASI
“Rabbim rizana talibiz. Dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eyle. Bizi sagliktan ayirma. Yuvamizin bereketini ve ilmimizi artir. Okuyan dillerin dualarini kabul eyle. Amin.”) 1 sıra @Harlofia 2 sıra agustos72 3 sıra tatlicincap 4 sıra M Morlale8 5 sıra M Maviayyy 6 sıra Aktif Lora 7 sıra sev9 8 sıra mavikelebek34 9 sıra Ssevincli 10 sıra ohbb 11 sıra M MaviMabellee 12 sıra Passi0n 13 sıra SoLeiL12 14 sıra R rana20 15 sıra moco-coco
Okudum Allah kabul etsin3 gün sıra tatlicincap NİYETİNE (YA FETTAH ) kişi başı toplam 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun (yarın bildirim yapmış olalım kızlar) tatlicincap DUASI
tatlicincap icin okudum canım Allah kabul etsin3 gün sıra tatlicincap NİYETİNE (YA FETTAH ) kişi başı toplam 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun (yarın bildirim yapmış olalım kızlar) tatlicincap DUASI
3 gün sıra tatlicincap NİYETİNE (YA FETTAH ) kişi başı toplam 100 dua sahibi başlamadan önce 10 estağfurullah okusun (yarın bildirim yapmış olalım kızlar) tatlicincap DUASI
Okudum Rabbim kabul etsin amin
Okudum Allah kabul etsin
Anne olmak zor gerçekten ben uykusuzluğa dayanamam mesela
tatlicincap icin okudum canım Allah kabul etsin
tatlicincap bende okudum canım rabbim kabul etsin inşallah