Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım , teşekkür ederimHerkes kendi esmasini seçecek onu okuyacaz canım
Herkesin kendine özel olucak esmasi cnm, sayi da azGelirim canim , teşekkür ederim..Zikir ne olacak ..
Evet güzelmiş kişiye özel Esma olmasi ,sayı da önemli tabiHerkesin kendine özel olucak esmasi cnm, sayi da az
500 cnmEvet güzelmiş kişiye özel Esma olmasi ,sayı da önemli tabi
Canım diğer Esma bitseydide başlasaydı keşke. 2000 tane okuyoruz ya o esmadan bahsediyorum.
Güncel liste
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Kızlar akşam ilk arkadaşin duası ve esmasiyla başlıyacaz
TM öyle yapalım olmadıCanım diğer Esma bitseydide başlasaydı keşke. 2000 tane okuyoruz ya o esmadan bahsediyorum.
Teşekkür ederim, bencede daha rahat olur sankiTM öyle yapalım olmadı
Okunur tabi okunmasına da burdan ayrı tesbihlerimde var mesela benim, diğer arkadaşlarında varsa çok zor oluyor açıkçası. Yine başlamak isterseniz başlayalım ama okuyamamaktansa 3 gün geç başlamak bana mantıklı geliyor. Dediğim gibi yine siz bilirsinizSayı fazla değil o yüzden okuruz diye düşündüm
Ya varis bitirelim başlıyalim o zaman 2 kişi kaldı zaten.Okunur tabi okunmasına da burdan ayrı tesbihlerimde var mesela benim, diğer arkadaşlarında varsa çok zor oluyor açıkçası. Yine başlamak isterseniz başlayalım ama okuyamamaktansa 3 gün geç başlamak bana mantıklı geliyor. Dediğim gibi yine siz bilirsiniz
Şimdi ne zaman başlıyoruz arkadaşlarYa varis bitirelim başlıyalim o zaman 2 kişi kaldı zaten.
Tamamdır teşekkür ederimYa varis bitirelim başlıyalim o zaman 2 kişi kaldı zaten.
Pazar günü listeyi başlayacam canımŞimdi ne zaman başlıyoruz arkadaşlar
Hemen başlıyorum
tatlicincap NİYETİNE okuduğumuz Esma ( ZUL CELALİ VEL İKRAM ) Kişi başı 500 toplam bi kişiye günlük okuduğumuz Esma Sayısı 6000
tatlicincap duası
Rabbim rizana talibiz. Dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eyle. Bizi sagliktan ayirma. Yuvamizin bereketini ve ilmimizi artir. Okuyan dillerin dualarini kabul eyle. Amin”
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Yarın başlıyor değil mi
tatlicincap NİYETİNE okuduğumuz Esma ( ZUL CELALİ VEL İKRAM ) Kişi başı 500 toplam bi kişiye günlük okuduğumuz Esma Sayısı 6000
tatlicincap duası
Rabbim rizana talibiz. Dualarimizi, ibadetlerimizi kabul eyle. Bizi sagliktan ayirma. Yuvamizin bereketini ve ilmimizi artir. Okuyan dillerin dualarini kabul eyle. Amin”
tatlicincap
Nefes0858
M Morlale8
Pembeyuvam
burcusami
Purpplee
coconatt
mavikelebek34
Boncobo
R rana20
SoLeiL12
goah
Bildirim saati her akşam 21.00
Bugün başladık yarın akşam 21.00 kadar bitirmiş olacağız canımYarın başlıyor değil mi