Esma gurubu ikinci tura döneceğiz kızlar katılmak isteyen. Bildirsin.
agustos72
mavikelebek34
ohbb
Aktif Lora
SoLeiL12
R rana20
4melek1anne
Ssevincli
Nefes0858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah razı olsun eger hemen baslamicaksa katılayım bi kac grup daha var zor olur diger esmamız bitene kadar başlamazsanız eklemeni isterim
agustos72
mavikelebek34
ohbb
Aktif Lora
SoLeiL12
R rana20
4melek1anne
Ssevincli
Nefes0858
Yarın listeyi yapıp birgüne başlamayı düşünüyorum senin için uygunsa ekliyeyim canım kişi başı 500 okuyacaz olmadı başka turda beraber oluruz yetistiremiyecek olacaksanCanım Allah razı olsun eger hemen baslamicaksa katılayım bi kac grup daha var zor olur diger esmamız bitene kadar başlamazsanız eklemeni isterim
Tamam bacım günlük 500 okucaksak uyar bana Allah razı olsun canım emeklerine sağlıkYarın listeyi yapıp birgüne başlamayı düşünüyorum senin için uygunsa ekliyeyim canım kişi başı 500 okuyacaz olmadı başka turda beraber oluruz yetistiremiyecek olacaksan
Bana uyar tabiki seve seveYarın listeyi yapıp birgüne başlamayı düşünüyorum senin için uygunsa ekliyeyim canım kişi başı 500 okuyacaz olmadı başka turda beraber oluruz yetistiremiyecek olacaksan
Katılmak isterim, teşekkürlerPurpplee canım Esma gurubunu açıyorum katılmak istersen
Canım bu seferlik ben yokum listede insallah bidahaki grupta görüşmek üzere
agustos72
mavikelebek34
ohbb
Aktif Lora
SoLeiL12
R rana20
4melek1anne
Ssevincli
Nefes0858
Kuzum.herkes sıkıntısına göre yada isteğine göre istediği esmayi seçecek onun niyetine okuyacaz kişi başı 500 düşünüyorum sayıyı bence makul herkes okuyabileceği bi sayıKatılmak isterim, teşekkürler.Ne okuyacağız ilk kez katılıyorum cehaletimi mazur görün
TM kuzumCanım bu seferlik ben yokum listede insallah bidahaki grupta görüşmek üzere