Canım inanır mısın ben başkasından aldım.Kayinbabam ya kiralariz uygun fiyata yada öyle gelirsin dedi.Bende komşumuzun gelindiğini giymiştim.Madem öyle bari tanıdık olsun dedim. Birde utanmadan aldık demiş millete öyle bir gelin oldum.Hiçbir şeylerini görmedim eşimin ailesinin diğer 2 eltiminde her dediği oldu.Ama Allah şükür eşim her istediğimi yapıyor şimdi.alma kirala. 2. el de olur. 5 ci el de olur. gelin burun kıvırmaz ise hepi olur. sen kendi gelinligin duruyorsa o bile olur. beden tutarsa tabi.
ve nikah yapsınlar neden dugun yapıyorlar ki...
aynen karşı çıkabilir genelde biz kadınlarİkinci el gelinlik olur tabi de,gelin buna ne diyecek?
kermeslere bakacağınıza ya internetten ikinci el ya indrim sitelerinden alın, arkadaşım trendyoldan 250 tl ye gelinlik almıştı nikahı için ve muhteşemdi, düğününde giydiği bilmemkaç bin liralık gelinliğinden daha güzeldi.
not: şu anda da trendyolmilla butiğinde 180-250 civarına harika gelinlikler var, gelin kapalı değilse tabi.
Bu tam bana göre bir fikir ama hiç internetten alışveriş yapmadım aynısı gibi gelmez diye . Şimdi baktım hakikaten çok güzel modeller var. Acaba aynısı gelir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?