Kısıtlı Düğün

Düğüne ne gerek var bi nikah bi kına gecesi olsun bitsin
Düğüne harcanacak parayla eşya alınır
Allah sizden razı olsun inşallah mesut olurlar
Ailesinin baskısı işte yoksa kızcağız da razı herşeye

alma kirala. 2. el de olur. 5 ci el de olur. gelin burun kıvırmaz ise hepi olur. sen kendi gelinligin duruyorsa o bile olur. beden tutarsa tabi.
ve nikah yapsınlar neden dugun yapıyorlar ki...

alma kirala. 2. el de olur. 5 ci el de olur. gelin burun kıvırmaz ise hepi olur. sen kendi gelinligin duruyorsa o bile olur. beden tutarsa tabi.
ve nikah yapsınlar neden dugun yapıyorlar ki...
Kızın ailesi istiyor

Ailesi baskı yapıyorsa oğlanın durumu yok madem düğün istiyorlar kızın ailesi yapsın düğünü illaki erkek tarafı yapacak diye bi kural yok
İşte İnsan bencil olunca böyle oluyor.Israrla düğün istemesinden belli değil mi ne kadar yobaz oldukları.

Kızın ailesi de çok tuhaf geldi bana. Kızlarının beraber oturmasına ses çıkarmıyorlar ama düğün istiyorlar. Çocuğun ailesinin durumu nasıl? Sonuçta ev açmıyorlar, eşya da almayacaklar muhtemelen en azından düğün salonu tutup gelinlik alabilirler. Zaten masrafları olmayacak ki.

Sizin davranışınızı takdir ettim inşallah pişman olmazsınız.

İşte İnsan bencil olunca böyle oluyor.Israrla düğün istemesinden belli değil mi ne kadar yobaz oldukları.
valla yobazlar mı bilmem ama cok sinir bozucu oluyor böyle istekler.
dugun olunca kızlarının kıymeti artacak sanıyorlar ...kızda ailesine bir susun ben evleniyorum diyemiyor demek ki..ailede bunu bizi istemiyora baglar. halbuki alakası yok.
evlenmeseler ?? belki daha hayırlı olur...

Valla herşey kızla oglanda biter tamam biz düğün istemiyoruz diye anlasirlarsa aile tek kelime edemez
Bence kızda istiyor düğün olmasını ailesinin üzerine yıkıyor
Böylesine "Ayran bulamaz içmeye tahterevanla gider....etmeye" derler

Orası öyle canım hayırlısi olsun da biz yinede elimizden geleni yapalım diyoruz.Her kızda ailesine karşı çıkamıyor canım

Sizde doğru söylüyorsunuz da biraz böyle aileler var olmazsa olmaz diyen

Canım ailesinin durumu sıkışık biraz maddi durumu yetersiz, çocukda çocuk yaştan beri çalışıyor ama yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…