- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
para yoksa evlenmesin... aile yaninda oturmak bu zamands zor is... parasiz maledef evlilik olmuyor ne kadar iyi niyetli olsanizda gercekler böyleYok canım gelin değil ailesi düğün istiyor.Çocukda maddi sıkıntı yüzünden yapamıyor. Para yok diyor.
Hıc sorun deıl bırının ısı gorulsun yeterkı be zaman ıstersenenız kargolarım ankarada yasıyorumÇok teşekkür ederim.Yardımcı olduğun için.Emin ol ki sadece onu değil bir genç kızı sevindirdi.
bende sincandayimHıc sorun deıl bırının ısı gorulsun yeterkı be zaman ıstersenenız kargolarım ankarada yasıyorum
Konu sahibi özelden adres bilgilerini falan yaz B beyazmelek123 e, Allah razı olsun bu arada ikinizden de.Çok teşekkür ederim.Yardımcı olduğun için.Emin ol ki sadece onu değil bir genç kızı sevindirdi.
Ailesinin baskısı işte yoksa kızcağız da razı herşeyeDüğüne ne gerek var bi nikah bi kına gecesi olsun bitsin
Düğüne harcanacak parayla eşya alınır
Allah sizden razı olsun inşallah mesut olurlar
alma kirala. 2. el de olur. 5 ci el de olur. gelin burun kıvırmaz ise hepi olur. sen kendi gelinligin duruyorsa o bile olur. beden tutarsa tabi.Kızlar eşimin yanında çalışan kardeşim gibi sevdiğim bir çocuk var.Kardeşı bırak evladım gibi seviyorum yaşımız yakın ama annelik duygusundan olacak heralde.Neyse bu çocuk bu sene düğün yapacaktı bir takım maddi problemler yüzünden yapamıyormuş.Biraz önce konuştum.Canım sıkkın yenge bundan dolayı dedi sesi öyle kötü geliyoduki içim parçalandı.Sanki evladimin düğününü yapamıyorum gibi geldi. Eşimi aradım xin düğünü sıkıntıliymis dedim.Evet dedi.Bende tanıdığın düğün salonlarindan biriyle anlaşta düğünü biz yapalım dedim.Eşimde tamam dedi ama bizim de maddi durumumuz bu zamanda biraz dar zaten yaza ayarlarızda inşallah o zamana kadar düzeltiriz bizde durumumuzu diye dua ediyorum.Şimdi oturdum ağlıyorum çocuğa.Ama yapmaya kesin kararlıyım.Kızlar ikinci el gelinlik şu kermeste satılanlardan alsam olur mu diye düşünüyorum sizce nasıl olur.Çünkü baktım gelinlikler ateş pahası resmen.
Kızın ailesi istiyoralma kirala. 2. el de olur. 5 ci el de olur. gelin burun kıvırmaz ise hepi olur. sen kendi gelinligin duruyorsa o bile olur. beden tutarsa tabi.
ve nikah yapsınlar neden dugun yapıyorlar ki...
Ailesi baskı yapıyorsa oğlanın durumu yok madem düğün istiyorlar kızın ailesi yapsın düğünü illaki erkek tarafı yapacak diye bi kural yokAilesinin baskısı işte yoksa kızcağız da razı herşeye
istesin. benden de bu kadar desin. ay şu istemeler yok muuu beni bende alıyor....Kızın ailesi istiyor
İşte İnsan bencil olunca böyle oluyor.Israrla düğün istemesinden belli değil mi ne kadar yobaz oldukları.Ailesi baskı yapıyorsa oğlanın durumu yok madem düğün istiyorlar kızın ailesi yapsın düğünü illaki erkek tarafı yapacak diye bi kural yok
valla yobazlar mı bilmem ama cok sinir bozucu oluyor böyle istekler.İşte İnsan bencil olunca böyle oluyor.Israrla düğün istemesinden belli değil mi ne kadar yobaz oldukları.
Valla herşey kızla oglanda biter tamam biz düğün istemiyoruz diye anlasirlarsa aile tek kelime edemezİşte İnsan bencil olunca böyle oluyor.Israrla düğün istemesinden belli değil mi ne kadar yobaz oldukları.
Orası öyle canım hayırlısi olsun da biz yinede elimizden geleni yapalım diyoruz.Her kızda ailesine karşı çıkamıyor canımvalla yobazlar mı bilmem ama cok sinir bozucu oluyor böyle istekler.
dugun olunca kızlarının kıymeti artacak sanıyorlar ...kızda ailesine bir susun ben evleniyorum diyemiyor demek ki..ailede bunu bizi istemiyora baglar. halbuki alakası yok.
evlenmeseler ?? belki daha hayırlı olur...
Sizde doğru söylüyorsunuz da biraz böyle aileler var olmazsa olmaz diyenValla herşey kızla oglanda biter tamam biz düğün istemiyoruz diye anlasirlarsa aile tek kelime edemez
Bence kızda istiyor düğün olmasını ailesinin üzerine yıkıyor
Böylesine "Ayran bulamaz içmeye tahterevanla gider....etmeye" derler
Canım ailesinin durumu sıkışık biraz maddi durumu yetersiz, çocukda çocuk yaştan beri çalışıyor ama yetmiyor.Kızın ailesi de çok tuhaf geldi bana. Kızlarının beraber oturmasına ses çıkarmıyorlar ama düğün istiyorlar. Çocuğun ailesinin durumu nasıl? Sonuçta ev açmıyorlar, eşya da almayacaklar muhtemelen en azından düğün salonu tutup gelinlik alabilirler. Zaten masrafları olmayacak ki.
Sizin davranışınızı takdir ettim inşallah pişman olmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?