• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısıtlı Düğün

Kimi düğün sever kimine nikah yeter, kimi prenses model beğenirken öbürü ayyy ne banal çok kötü der.
İyilik yapacağız derken saygıyı bozmamak gerekir. Birine saçma gelen şey öbürünün hayali olabilir.

Gelinin boy kilo biliyo musunuz? Eğer uyarsa fotosunu ataeım beğenirse kız göndereyim. Boşu boşuna evde durmasın..

Sizin dusunceniz,duyarliliginiz takdire şayan ancak
Kizin ailesi gayet sinir.bozucu geldi.
Adam diyor seneye evleneyim,kendimi toparlayayim.
Kzin ailesi de bu sene evliligi istiyor.hem de dugun diye diretiyor.
Hal boyleyken dugun salonuna para verilirmi canim.

Ben hep ucuz gelinliklerin muhakkak bı tarafının kötü olduğunu modasının gecmis oldugunu düşünür bakmazdım bile. Bir gün bir yerde camda gelinlik 250den başlıyor yazısını gördüm ve eşimle girdim. Bir gelinlikler, inanamazsın. Yok böyle birşey hepsi 2015 yılının gelinlikleri resmen (o sene evlenmiştim) 750den 500e sağlam bir pazarlıkla prenses model gelinlik aldım Soran herkese de bi milyar ikiyuzelliye aldık dedim kimse demedi bunu mu aldınız o paraya diye. Oo ne kadar ucuz ya falan dediler şok oldular. Bindallımı da prenses model tam takım tepsileriyle sepetleriyle 250 liraya aldım ama o da pazarlıkla. Demem o ki izmirdeysen veya İzmir'e uğrayabilecek olursanız bu yerlerin adresini seve seve veririm. Gelinligimi de verirdim ama taşınırken düşürmüş adamlar :KK43: Eki Görüntüle 1982792
Çok güzelmiş ve çok güzel olmuşsun canım.O sorunu çözdük biz arkadaşımda veririm dedi.Kız bir de 34 bedenmis bir arkadaşımizda 38 beden verebilirim dedi sağolsun.şimdilik gelinlik sorunu ortadan kalktı

Kızlar eşimin yanında çalışan kardeşim gibi sevdiğim bir çocuk var.Kardeşı bırak evladım gibi seviyorum yaşımız yakın ama annelik duygusundan olacak heralde.Neyse bu çocuk bu sene düğün yapacaktı bir takım maddi problemler yüzünden yapamıyormuş.Biraz önce konuştum.Canım sıkkın yenge bundan dolayı dedi sesi öyle kötü geliyoduki içim parçalandı.Sanki evladimin düğününü yapamıyorum gibi geldi. Eşimi aradım xin düğünü sıkıntıliymis dedim.Evet dedi.Bende tanıdığın düğün salonlarindan biriyle anlaşta düğünü biz yapalım dedim.Eşimde tamam dedi ama bizim de maddi durumumuz bu zamanda biraz dar zaten yaza ayarlarızda inşallah o zamana kadar düzeltiriz bizde durumumuzu diye dua ediyorum.Şimdi oturdum ağlıyorum çocuğa.Ama yapmaya kesin kararlıyım.Kızlar ikinci el gelinlik şu kermeste satılanlardan alsam olur mu diye düşünüyorum sizce nasıl olur.Çünkü baktım gelinlikler ateş pahası resmen.
Canım çok güzel bir işe kalkışmışsın. Allah yardımcın olsun. Gelinliği kiralayabilirsiniz hem daha uygun olur hem de o parayla satın alabileceğinden daha güzel birşey giymiş olur.

Gelinlik seçimi önemli düğünde. Hayatında bir kere evleniyorsun. Bence düğünlerde artık profesyonel Düğün Organizasyon şirketlerinin tasarım ve organize etmesi daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X