36 38 beden zayifkız kaç beden ki
Gelin sevdiğinden başka bir şey istemiyor. Yeterki düğün olsun diyor ailesiİkinci el gelinlik olur tabi de,gelin buna ne diyecek?
Ailesinin yanında oturacak.Çocuk eşya derse onu bile bir şekilde ayarlarizGelinligimi satmasaydim seve seve veriridim.Peki cocugun maasi cok mu az.Durumu o kadar kotuyse bence salona gerek yok esyaya yardim daha iyi olur
Ya siz böyle heyecanlanmışsınız ama gelin kabul edecek mi bunları? Belki gelin pahalı şeyler istiyor diye gücü yok çocuğun.Kızlar eşimin yanında çalışan kardeşim gibi sevdiğim bir çocuk var.Kardeşı bırak evladım gibi seviyorum yaşımız yakın ama annelik duygusundan olacak heralde.Neyse bu çocuk bu sene düğün yapacaktı bir takım maddi problemler yüzünden yapamıyormuş.Biraz önce konuştum.Canım sıkkın yenge bundan dolayı dedi sesi öyle kötü geliyoduki içim parçalandı.Sanki evladimin düğününü yapamıyorum gibi geldi. Eşimi aradım xin düğünü sıkıntıliymis dedim.Evet dedi.Bende tanıdığın düğün salonlarindan biriyle anlaşta düğünü biz yapalım dedim.Eşimde tamam dedi ama bizim de maddi durumumuz bu zamanda biraz dar zaten yaza ayarlarızda inşallah o zamana kadar düzeltiriz bizde durumumuzu diye dua ediyorum.Şimdi oturdum ağlıyorum çocuğa.Ama yapmaya kesin kararlıyım.Kızlar ikinci el gelinlik şu kermeste satılanlardan alsam olur mu diye düşünüyorum sizce nasıl olur.Çünkü baktım gelinlikler ateş pahası resmen.
Açık canım çok da güzel bir kızBu arada gelin açıkmı kapalımı
Yok canım gelin değil ailesi düğün istiyor.Çocukda maddi sıkıntı yüzünden yapamıyor. Para yok diyor.Ya siz böyle heyecanlanmışsınız ama gelin kabul edecek mi bunları? Belki gelin pahalı şeyler istiyor diye gücü yok çocuğun.
Çok teşekkür ederim.Yardımcı olduğun için.Emin ol ki sadece onu değil bir genç kızı sevindirdi.Tamam straplez orenses model kargolar gonderırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?