• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısıtlı Düğün

alma kirala. 2. el de olur. 5 ci el de olur. gelin burun kıvırmaz ise hepi olur. sen kendi gelinligin duruyorsa o bile olur. beden tutarsa tabi.
ve nikah yapsınlar neden dugun yapıyorlar ki...
Canım inanır mısın ben başkasından aldım.Kayinbabam ya kiralariz uygun fiyata yada öyle gelirsin dedi.Bende komşumuzun gelindiğini giymiştim.Madem öyle bari tanıdık olsun dedim. Birde utanmadan aldık demiş millete öyle bir gelin oldum.Hiçbir şeylerini görmedim eşimin ailesinin diğer 2 eltiminde her dediği oldu.Ama Allah şükür eşim her istediğimi yapıyor şimdi.

Nikah yapsaniz olmaz mi? Düğün hem cok masraflı hem de kimse memnun olmaz. Gelinlik de bulundu zaten. Kız babasının evinden gelinligiyle çıkar, sınırsız da davetli olur nikahta, herkes görür muruvvetini konu komsu akraba. Bi nikah şekeri verip ugurlarsiniz

Kadinlar kulubunun en sevdigim ozelligi.
Oyle guzel yurekli insanlar goruyorumki bazen.
Hemen " adres ver yolluyum" diyorlar.
Allah sizden razi olsun kizlar.
Insallah bu guzel yurekler hic tukenmez dunyada. Bazen kk daki kotu niyetli uyeleri goruyorum " birisi bi konu acsada yerin dibine gomsek" diye. Hayattan soguyorum.
Ve sonra bu guzel yurekli mesajlar beni tekrar hayata bgliyor.
Iyiki varsiniz.

Ayrica konu sahibi senin guzel kalbinde hic solmasin insallah.

Bana ulaş bikaç bişey söylicem

çok büyük iyilik yapıyorsunuz. umarım işleriniz açılır. her şey gönlünüzce olsun..

Niyeti hayır olanın ameli de hayır olur derler. İyi niyetinizle gençleri mutlu etmeye çalışmanız ne güzel. Ben de bu iyiliğe katkıda bulunmak isterim . Lütfen ihtiyaçlar için bana da ulaşırmısınız.

Cok guzel bir seye vesile olmussunuz :)))
Ama anlamadigim sey su, durumun iyi degilse dugune vs harcicagin parayi ev esyana harcarsin. Dugun bu kadar gerekli mi? Nikahtan sonra kucuk bi kutlama vs daha mütevazi olmaz mi? Siz zaten yapmak istemissiniz cok guzel ama siz olmasaydiniz illa dugun diye kendini bir ton borca sokmanin ne anlami var? Elestirilere acigim:)

kermeslere bakacağınıza ya internetten ikinci el ya indrim sitelerinden alın, arkadaşım trendyoldan 250 tl ye gelinlik almıştı nikahı için ve muhteşemdi, düğününde giydiği bilmemkaç bin liralık gelinliğinden daha güzeldi.

not: şu anda da trendyolmilla butiğinde 180-250 civarına harika gelinlikler var, gelin kapalı değilse tabi.

kermeslere bakacağınıza ya internetten ikinci el ya indrim sitelerinden alın, arkadaşım trendyoldan 250 tl ye gelinlik almıştı nikahı için ve muhteşemdi, düğününde giydiği bilmemkaç bin liralık gelinliğinden daha güzeldi.

not: şu anda da trendyolmilla butiğinde 180-250 civarına harika gelinlikler var, gelin kapalı değilse tabi.

Bu tam bana göre bir fikir ama hiç internetten alışveriş yapmadım aynısı gibi gelmez diye . Şimdi baktım hakikaten çok güzel modeller var. Acaba aynısı gelir mi ?

Guzel yürekli arkadaşlarim düğünü herşeyi detaylı konusacaz.Daha dün haberimiz oldu olaydan.Çocuk normalde yapacaktı ama işleri aksi gitti yani bizim dükkanda sorun çıktı kapatmak zorunda kaldık.Biz yeni biryer açacağımiz için çocuk bizi bekliyor başka yere gitmek istemiyor.Normalde ekmeğini taştan çıkarır çalışkan çocuk.Ama eşimı abisi gördüğü için bırakmak istemiyor bizde önümüzdeki hafta yeniden bir yer düşünüyoruz.Çocuk ancak seneye kadar toparlanirim biraz bekleyin demiş onlarda bu sene olsun demişler.Yani maddi durumu iyi değil ama yapmam demiyor biraz bekleyin diyor çocukcagiz.Bende bundan dolayı biraz kendimi sorumlu biraz da kıyamadığım için düğünü yapmak istiyorum.Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.Düğün günü kesinleştigi zaman buraya yazarım mutlu haberi.

Bu tam bana göre bir fikir ama hiç internetten alışveriş yapmadım aynısı gibi gelmez diye . Şimdi baktım hakikaten çok güzel modeller var. Acaba aynısı gelir mi ?

arkadaşımın seçtiği çok sade bir modeldi, ama çoook güzel durmuştu üzerinde, zaten beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz.

Hangi şehirdesiniz ? Ucuz biyer bulup peşinat verilir kalanıda düğün günü toplanan paradan verilebilir.

Gelinlik nikah şekeri davetiyede siz halledersiniz.

Eşyalar neolucak peki ve sonrası?

Ya facede bi sayfa vardı
İnsanlar ihtiyacı olan şeyleri yazıyorlar yada elden cıkarmak istediklerini
Bir kafe vardı adını unuttum oraya bırakıyorlar ihtiyaç sahibi oradan alıyor
Bulursanız o sayfaya yazın bi

Back
X