- Konu Sahibi çikolataprenses
-
elmann yeşil yada kırmızı olması farkedermi peki arkadaşlar bende uygulamak istyrm bi gün denedm ama elma kırmızı ve tatlıydı.o yüzden devam etmedm birileri cvp verrse deneyenlerden çok memnun olucam.
diyetisyen selahattin dönmezin sitesinde kırmızı elmayı öneriyor. forumdada çoğunluk kırmızı elma diyor. ben başta yeşille yapıyordum şimdi kırmızıyla yapıyorum.
siz nezamandr yapıyosunz bunu faydasını gördünzmü gerçekten?bende ona göre uygulayım düz<enli bi şeiklde
yaklaşık 8-9 gündür bu kürü kullanıyorum. daha öncede yazdığım gibi 2 öğün special k kullanıyorum ayrıca günde yarım saat spor yapıyorum mekik çekiyorum ben 3 ünü birden uyguluyorum kısa bir sürede göbek kısmında düzleşme başladı. ben devam edicem. sizde bu kürü kullanırken yediklerinize dikkat ederseniz ve spor yaparsanız daha çabuk sonuç alırsınız. tek kürle tam sonuç alınacağını sanmıyorum ama isterseniz deneyin. kürün içindede sağlığa zarar veren bir besin yok. eğer sizde kürü kullanacak olursanız gelişmeleri burda paylaşalım.
benim 2-3 kilo fazlam var kilo vermekte çok zorlanıyrm fazla yemek yemm çok su tüktrm normal zamndada hep yeşil çay içerm abur cuburuda kestm bi ay olacak nerdyse veremyrm kilo aynı gibiyim hepspor yapmak çok zor geliyoo ama bugünden itibaren başlıyrm bende teşekkrr ederm cvp içinn
başka birşey yemiyormusunuz
tamam özür dilerim ama şunu belirteyim günde 3 bardak içiyodum ve bişey farketmemiştim ama 6 bardak falan içince kendimi tok hissetmeye başladım. ve 2 hafta önce 75 kiloydum şimdi 69 Bugün sağlık ocağında tartıldım.
canım nekadar diyet yaparsan yap hatta gün boyu aç gez yine kilo verilmiyor spor şart. spor yapmak zor geliyorsa müziğin sesini biraz açarak dans et, mekik çek bu bile çok etkili. bak bir dene bunu 2-3 gün içinde bile farkı göreceksin. sakın moralini bozma benimde fazla kilom yok sadece doğumdan sonra bel ve karın bölgesi kalınlaştı inceltmeye çalışıyorum.zamanla başaracağız moralini bozma, burada yazarak birbirimize destek olalım
başka birşey yemiyormusunuz
başladm bugün spor yapmayaa aynı zamandaa bide biberiye yağyla fındk yağını kullanyrmm çok faydalı bnce deneyinn moralim düzeldii bugün tartldm 2 kilo vermişim:)))
ya ben bu karışımı bugün yaptım inş faydası olur hiç su içemiyorum sadece bu karışımı içtim. sabah 9 dan beri içtim su şimdi bitti. uygulayan varmı faydasını gören elle tutulur bir sonuç alan varmı
arkadaşlar tarçın koymasam diye düşünüyorum sevmiyorum tarçını :S kararsız kaldım koyamsam sizce bir sorun olur mu :S yani eksisinde dğişiklik olur mu?
canım karışımın hepsinimi 1 günde bitirdin? eğer öyleyse yanlış yapmışsın, 3 gün içinde bitirmen gerekiyor. karışımı içerken yediklerinede dikkat etmen gerekiyor yoksa işe yaramaz
canım ilk sayfalarda ne kadar içilse okadar ii yazıyordu. dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime bugün 20 dk koşu bandında yürüdüm. ya 1.5 yıl önce doğum yaptım 6 fazlam var ve gitmiyor bide bunları deneyeyım dedim inş gider
herkes farklı bir yorumda bulunuyor sende haklısın. ben ilk seferde karışımı 3 günde bitirdim şimdi ise 1,5-2 günde bitiriyorum. karışımın içindekiler nekadar doğal besinler olsada fazla kullanmak vücuda zarar verebilir ve biz bunu farketmeyebiliriz. yinede sen bilirsin
ne zamandan beri yapıyorsun kilo verebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?