Aa ozaman aynen yarım saatte mıs gıbı biter ısın. Utanmasam aslında Kuaforede yaptırırım ama, kuaforumcocukluk arkadasim.Rahatlığa alışmışım artık alışmış kudurmuştan beterdireskiden vaktim vardı artık o da yok küçük bebeğim var bana en iyisi kuaför
aa ben böyle yapıyodum ağda yaptırdığım dönemlerde çok mu çirkin olmuş hareketimO bolgeme agda yaptırıp on dk sonra oturup kahve ıcemem onunls afagsjajaja sanki on dk once gormemıs gıbı
Saç dönmesi nasıl bir şey, maşalı gibi bukle bukle mi oluyor?Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum
Kuzum.eldiveni tavsiye etmissin senden once de biri tavsiye etmisti bu ne cesarettir analar neler doguruyor hissiyati veriyorSeni de"derken? Anlamadim sovdun mu kiz
Ar la ne ilgisi var yazdıgımın?aa ben böyle yapıyodum ağda yaptırdığım dönemlerde çok mu çirkin olmuş hareketim
lazere gidiyorum şimdi tüm vücut oradaki kızla da samimiyim... çok yüzsüzüm ben herhalde her ay neredeyse doktorum alttan muayene yapıyor eyvah ar kalmamış bende abov
Valla patir patir yolarim hic bakmamKuzum.eldiveni tavsiye etmissin senden once de biri tavsiye etmisti bu ne cesarettir analar neler doguruyor hissiyati veriyor
HaklısınAa ozaman aynen yarım saatte mıs gıbı biter ısın. Utanmasam aslında Kuaforede yaptırırım ama, kuaforumcocukluk arkadasim.
O bolgeme agda yaptırıp on dk sonra oturup kahve ıcemem onunls afagsjajaja sanki on dk once gormemıs gıbı
Yapiyla da alakalidir tabi ama ben basit ucuz jiletlerden kullandigimda sert cikiyordu, jilet killari cogaltiyor saniyordum ama hic oyle degilmisMarkayla alakasi yok. Ben heryerimi rahat 5-6 sene jiletle almişimdir ama tüylerim kalinlaşmadi, ince ayva tüyü şeklinde kendi yapisiyla alakali.
yok abla sen öyle diyince bir saniyede gözümün önüne geldi utandım çok mu kötü oldu diyeAr la ne ilgisi var yazdıgımın?
Ben arkadasımdan çekindiğimi yazdım epilasyona gidip tanıstıgım kadınla otuz senelik arkadasım arasında da bag kuramadım.
hayatımda en cok kadın doguma gittim doktorum da erkekti Bı gram utanmadım.
Ne alakası var benim yazdıgımla senın yazdıgının?
O maharetli ellerinle kahveyi de pek guzel yapmissın agagahahahahahahaHaklısınbi an düşündüm de konuşacak konu muhabbet oralara gelir bi süre sonra
Yapiyla da alakalidir tabi ama ben basit ucuz jiletlerden kullandigimda sert cikiyordu, jilet killari cogaltiyor saniyordum ama hic oyle degilmis
İnsan kullanmayınca anlamıyor aslında. Önemli olan ağdaya dayanmak değil onun rahatlığı. İstediğini istediğin zaman giyebiliyorsun hazırlıklı mıyım diye düşünmüyorsun hiç. Kafam çok rahat bi kere onu seviyorum.Merhaba bikini tamam ama daha ilerideki genital bölgede de kullanılabiliyor mu ? Bir de öncesinde bir sefer mi ağda tıraş yapmak gerekiyor, yoksa her kullanımdan önce mi? Bende almayı düşünüyorum tamamen pürüzsüz yapıyorsa ancak genital de kullanılamıyorsa tam da işime yaramaz. Bacak kol ağdaya da dayanırım.
Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Ben size çok dua ettim görür girmez denedim bende jilet kullanıyordum ama artık eldivenle alicam öyle ağrı falanda hissetmedim çok çok tesekkurler paylastiginiz icinHep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?