Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katiliyorumHep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
Yaaa sen ne olma emi Madem gidiyorsun oraya da yaptirsana. Bir iki alisirsin. Hem gunde kac kisiyi goruyorlardir kimse bununki de soyleymis demezDoktorlar gibi gore gore bikmislardir. Ilerde doğum falan yapinca da goren olacak zaten.Bana gülmeyin ama, ben vücuduma lazer yaptırıyorum. Bi paket halinde fiyatı. Özel bölgede içinde. Ama o bölgeyi hiç yaptırmadım utançtan. Yaptırsaydım kesin bi yarısı gitmiş olurdu. Ama cidden dorğu söylüyorsunuz. Cesaretlenip, utansamda yaptırıcam herkese teşekkürler
Ben sürekli aynı kuaföre gidiyordum. 1 ay pammık gibi geziyorsun. Bacak genital 50 TL veriyodum geçen sene.Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen ((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
bikini bolgenız SAÇ DÖNMESİ kıvamına geldıyse zaten kosa kosa bulundugunuz ılın en ıyı merkezıne gıdın cunku orda en fazla kıl donmesı olabılırBen epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum
Ben de utandığım için Philips Lumea aldım hem de ilk çıktığında. Yani bendeki en eski modeli ama inanılmaz memnunum kol ve bacaklarımda hiçbişi kalmadı. Koltuk altı ve genital bölgede de oldukça seyreldi çıksa bile rahatsız etmiyor ama bitmedi. Belki benim cilt rengim ve kıl yapımdandır bilmiyorum ama inanılmaz memnun kaldım. Alalı 6 yıl oldu hala çok iyi çalışıyor verdiğim her kuruşu hakediyor.Bunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormu
allah ıyılıgınızı versın :)Bana gülmeyin ama, ben vücuduma lazer yaptırıyorum. Bi paket halinde fiyatı. Özel bölgede içinde. Ama o bölgeyi hiç yaptırmadım utançtan. Yaptırsaydım kesin bi yarısı gitmiş olurdu. Ama cidden dorğu söylüyorsunuz. Cesaretlenip, utansamda yaptırıcam herkese teşekkürler
Merhaba bikini tamam ama daha ilerideki genital bölgede de kullanılabiliyor mu ? Bir de öncesinde bir sefer mi ağda tıraş yapmak gerekiyor, yoksa her kullanımdan önce mi? Bende almayı düşünüyorum tamamen pürüzsüz yapıyorsa ancak genital de kullanılamıyorsa tam da işime yaramaz. Bacak kol ağdaya da dayanırım.Ben de utandığım için Philips Lumea aldım hem de ilk çıktığında. Yani bendeki en eski modeli ama inanılmaz memnunum kol ve bacaklarımda hiçbişi kalmadı. Koltuk altı ve genital bölgede de oldukça seyreldi çıksa bile rahatsız etmiyor ama bitmedi. Belki benim cilt rengim ve kıl yapımdandır bilmiyorum ama inanılmaz memnun kaldım. Alalı 6 yıl oldu hala çok iyi çalışıyor verdiğim her kuruşu hakediyor.