• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel temizlik

saniyorum senden büyügüm, ben ergenlikte ilk agdayi denedim annem ile:) acıdi diye tüy dökücü kullandim genital bölge icin, diger yerler için agda yapabiliyordum kendim.. sonra braun epilasyon aleti de denedim:) ama genital bölge tüy dökücü ile tam gaz devam..
23 yasımda lazere basladim onda da canim yaniyor diye ve de araya baska seyler girdigi icin biraktim.. lazerden sonra kadin jiletle al demisti agdayi tamamen biraktim jilete döndüm.. suan biraktigim icin cok pismanim..
sana tavsiyem ise baslayınca ya da maddi durumun el verince git lazere.. valla hic acamam falan deme.. o ara o kadar azalmısti ki büyük rahatlık.. benim gibi canın tatliysa lazer de fln bir kac krem var, uyusturuyor bi süreligine..
yorumlarda dikkatimi cekti kızlar, agdacı cok acıtmıyor mu ya, benim kökler artık kalın olmanın ötesine de gecti😁 bir de onu mu denesem.. jilet cok lanet bir sey ya

Rahatlığa alışmışım artık alışmış kudurmuştan beterdir 😂 eskiden vaktim vardı artık o da yok küçük bebeğim var 🥰 bana en iyisi kuaför
Aa ozaman aynen yarım saatte mıs gıbı biter ısın. Utanmasam aslında Kuaforede yaptırırım ama, kuaforumcocukluk arkadasim.
O bolgeme agda yaptırıp on dk sonra oturup kahve ıcemem onunls afagsjajaja sanki on dk once gormemıs gıbı😂😂

O bolgeme agda yaptırıp on dk sonra oturup kahve ıcemem onunls afagsjajaja sanki on dk once gormemıs gıbı😂😂
aa ben böyle yapıyodum ağda yaptırdığım dönemlerde çok mu çirkin olmuş hareketim
lazere gidiyorum şimdi tüm vücut oradaki kızla da samimiyim... çok yüzsüzüm ben herhalde her ay neredeyse doktorum alttan muayene yapıyor eyvah ar kalmamış bende abov

Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum 😫😫
Saç dönmesi nasıl bir şey, maşalı gibi bukle bukle mi oluyor?

aa ben böyle yapıyodum ağda yaptırdığım dönemlerde çok mu çirkin olmuş hareketim
lazere gidiyorum şimdi tüm vücut oradaki kızla da samimiyim... çok yüzsüzüm ben herhalde her ay neredeyse doktorum alttan muayene yapıyor eyvah ar kalmamış bende abov
Ar la ne ilgisi var yazdıgımın?
Ben arkadasımdan çekindiğimi yazdım epilasyona gidip tanıstıgım kadınla otuz senelik arkadasım arasında da bag kuramadım.
hayatımda en cok kadın doguma gittim doktorum da erkekti Bı gram utanmadım.
Ne alakası var benim yazdıgımla senın yazdıgının?

Bende 23 yaşındayım geçen yıla kadar jilet kullanıyordum sonra tıbbi eldivenler varya onlarla yoldum acısı az oluyor
Kıllarımı bi süre onla incelttim şimdi çam sakızı kullanıyorum ayda 1 çıkıyr artık

Aa ozaman aynen yarım saatte mıs gıbı biter ısın. Utanmasam aslında Kuaforede yaptırırım ama, kuaforumcocukluk arkadasim.
Haklısın 😂😂 bi an düşündüm de konuşacak konu muhabbet oralara gelir bi süre sonra 😂😂

Markayla alakasi yok. Ben heryerimi rahat 5-6 sene jiletle almişimdir ama tüylerim kalinlaşmadi, ince ayva tüyü şeklinde kendi yapisiyla alakali.
Yapiyla da alakalidir tabi ama ben basit ucuz jiletlerden kullandigimda sert cikiyordu, jilet killari cogaltiyor saniyordum ama hic oyle degilmis

Ar la ne ilgisi var yazdıgımın?
Ben arkadasımdan çekindiğimi yazdım epilasyona gidip tanıstıgım kadınla otuz senelik arkadasım arasında da bag kuramadım.
hayatımda en cok kadın doguma gittim doktorum da erkekti Bı gram utanmadım.
Ne alakası var benim yazdıgımla senın yazdıgının?
yok abla sen öyle diyince bir saniyede gözümün önüne geldi utandım çok mu kötü oldu diye :oops:

Yapiyla da alakalidir tabi ama ben basit ucuz jiletlerden kullandigimda sert cikiyordu, jilet killari cogaltiyor saniyordum ama hic oyle degilmis

Ben elime ne geçerse kullaniyordun öyle belli bir marka kullanmadim. Hala arada acelem varsa jilet kullanirim. Kalinlaşma hiç yok, fito atabilirim şuan ciktilar 😂😂😂

Ben Philips lumea kullanıyorum gayet memnunum ağda yapmaya başlarsan emla krem kullan acısını azaltır

Merhaba bikini tamam ama daha ilerideki genital bölgede de kullanılabiliyor mu ? Bir de öncesinde bir sefer mi ağda tıraş yapmak gerekiyor, yoksa her kullanımdan önce mi? Bende almayı düşünüyorum tamamen pürüzsüz yapıyorsa ancak genital de kullanılamıyorsa tam da işime yaramaz. Bacak kol ağdaya da dayanırım.
İnsan kullanmayınca anlamıyor aslında. Önemli olan ağdaya dayanmak değil onun rahatlığı. İstediğini istediğin zaman giyebiliyorsun hazırlıklı mıyım diye düşünmüyorsun hiç. Kafam çok rahat bi kere onu seviyorum.
Her seferinde tıraş yapıyorsun. Ama ben koluma hiç tıraş yapmadan uyguladım gayet de etki etti. Bikini bölgesinde de sonuç çok güzel neredeyse bitiriyor ama genital bölge için aynı şeyi söyleyemiycem. Ben acıdığı için oraya düşük seviye uyguluyorum belki de bu yüzdendir bilmiyorum azalsa da bitirmedi.Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Bu bir lazer değil yoğunlaştırılmış ışık yani modern epilasyon diye geçiyor. Bi kere yaptım bitti diye bişi yok. Mesela koluma yılda 2 kere yapıyorum yetiyor tekrar çıkmıyor ama genital bölgeme 2-3 haftada bir yapmam lazım pürüzsüzlük sağlamak için orası bırakınca yavaş yavaş çıkıyor.

Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen :KK43:((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).

ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum:KK43:((((

tiksinme miksinme olmaz da, sorun için, ameliyat eldiveni diyorum. ben de 10+ yıldır jiletçiyim, gördüğüm en iyi yöntem eldiven çıktı şimdiye kadar.

Hep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz 🤗
Ben size çok dua ettim görür girmez denedim bende jilet kullanıyordum ama artık eldivenle alicam öyle ağrı falanda hissetmedim çok çok tesekkurler paylastiginiz icin

Back