Ben kullanıyorum uzun zamandır ve gerçekten işe yarıyor. Ama düzenli kullanmak lazım. İki yıldır yaz ayları hariç kullanıyorum ve yüzde 60 yok oldu. Yalnız koltu altı daha kısa zamanda dökülürken, bacaklar daha uzun süre de yok oluyor. Genital bölge ise bacaktan daha fazla zaman istiyor. Gözlemlerim bu yönde. Genital bölge üst taraf daha fazla dökülürken alt taraflar yarısı kadar dökülüyor. Zaten dışarıda yaptırsanız da bu şekilde. Orası nemli olduğu için bitmesi zor oluyormuş. Ev de yapmanın avantajlarından birisi de dışarı da yaptırırsanız jiletle almak zorundasınız, eğer ev de yaparsanız ağda ile alabilirsiniz.Bunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormu
Denmi yoksa damgami geciyosunuzBen size çok dua ettim görür girmez denedim bende jilet kullanıyordum ama artık eldivenle alicam öyle ağrı falanda hissetmedim çok çok tesekkurler paylastiginiz icin
Yok neden dalga geçeyim gercekden denedim hatta işimi hallettim bileAa gercek
Denmi yoksa damgami geciyosunuz
Bi kere açtın mı alışıyorsunO bölgeyi kimseye açamıyorum utançtan
İlk başlarda uzun sürüyor. Bir buçuk iki saate yakın. Çok da acıyor ama yapa yapa kökler zayıflıyor. Hem süre kısalıyor hem de az acıyor.Uzun surmuyor mu, acı falan nasıl oluyor
Rica ederim ne mutlu bana ozamn denedoyseniz birisine bise orete bildiysemYok neden dalga geçeyim gercekden denedim hatta işimi hallettim bileeldivenle devam bundan sonra tesekkurler
Acıdan ölürüz gibime geliyor benimde eldıvenle.Ablalar eldivenle biter mi o ya?
Ergenliğe girdiğim zaman anneannem yaz sıcağında elime tutuşturmuştu günah günah temizlen diyerek eldiveni, hem ağlamış hem gülmüştüm halime. Tek tek tek. Koparıp atasım geldi alt kısmı komple. Ne cabbar kadınlarsınız tü maşşalaahh
Yok aslında ağda daha çok acitiyor. Tek tek cektigin için bende çok tırsmıştım ama ağda daha kötü .Acıdan ölürüz gibime geliyor benimde eldıvenle.Msj atamiyorum sana worshipcim
On seneden fazladır agda yapıyorum ve nerdeyse cıkanlar tuy gıbı asırı seyreldıler de.Yok aslında ağda daha çok acitiyor. Tek tek cektigin için bende çok tırsmıştım ama ağda daha kötü .
Ben şu an kombine ediyorum biraz eldiven biraz ağda. Çünkü eldivene cook vakit gerekiyor eğer öncesinde tras makinesi kullandıysaniz. Ama zaten azsa eldiven de yeter.
Bacak için deniyim dedim ağdayı çekemedim öyle acıdı sonra ağda bölgede kalınca elimde temizlemeye çalışırken baktim kıllar geliyor elime tek tek aldığım için de acimiyor. Yakın zamanda bu yöntemi denemeyi düşünüyorum bikini icinde. Üstüne ağda sürüp eldivenle tek tek deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?