• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel temizlik

Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen :KK43:((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).

ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum:KK43:((((
Sekerim beyaz lateks doktor eldivenleri var. Hani su ici pudrali olanlardanMarketlerde de satiliyor. Onlardan kullan. Eldivenle bir sure yavas yavas al iyice temizle. İlk baslarda canin yanabilir ama yavas yapnca alisirsn. Bir yila kalmaz tuylerin yumusak cikmaya baslar✌🏻

Hangi marka jilet kullaniyorsun? Ben de jiletle aliyorum, hic kalinlasmadi, bir hafta gidiyo agdadan daha rahat...

Markayla alakasi yok. Ben heryerimi rahat 5-6 sene jiletle almişimdir ama tüylerim kalinlaşmadi, ince ayva tüyü şeklinde kendi yapisiyla alakali.

Hep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz 🤗
Kuzum seni bu hayatta cok az sey acitabilir cesarete bak

Sekerim beyaz lateks doktor eldivenleri var. Hani su ici pudrali olanlardanMarketlerde de satiliyor. Onlardan kullan. Eldivenle bir sure yavas yavas al iyice temizle. İlk baslarda canin yanabilir ama yavas yapnca alisirsn. Bir yila kalmaz tuylerin yumusak cikmaya baslar✌🏻
Seni.de

Kuzum seni bu hayatta cok az sey acitabilir cesarete bak
Galiba ikizler burcuyumya pek deyisken huylarim var cesaretlerim var bazende ck net olurum mesela birseyi bitti dersem o sey bitmisdirki evliligimde oyleydi bitti dedim bitti herkez yalvardi sn sans diye ama bitti diyince hersey biter belkide biraz dik basliyim ondandir bu cesarette bilemedim 🤷‍♀️

ben bir kere k.altıma denedim bunu. en son gözüm karardı bıraktım. işkence gibi geldi bana maşallah buranın hanımları pek dayanıklı
Yani bana da acıtır gıbı geldı. Kaş aldırırken bile canımız acıyor, genıtal bolge zaten hassas. Agda bundan daha acısız bence.

Kendi canınız tatlı gelir Ağda yaparken . Morarır kanar . Ben her ay ağdaya gidiyorum mis gibi çıkıyorum valla sanki kilo vermişim gibi . İlk sefer acıyı tabi ama sonraki çekişte uyuşmuş oluyo başkasına Naz da yapamıyosunuz çat çut yapıyo valla 😂

Hazır ağda bandı al. Makasla onu küçük küçük kes öyle kullan. Bikac denemeye alışırsın. Ben bazen ağda bazen üşengeçlikten jilet kullanıyorum. Jilet çabuk çıkarıyor ama bazen öyle gerekebiliyor. Sen de takma kafana. Evlenince de baktın ağda vs olmuyor jilet kullanırsın. Erkeklerin çok taktiği yok. Onlar da önce kendilerine baksın😊

Lazer hariç diyorsun ama böyle gezip dert edineceğine git yaptır ve kurtul. Aklımın ucuna bile gelmez yıllardır kıl derdi.. hemde yumuşacık heryerim mis gibi.. jilet çok erkeksi ve bence görüntüsü çirkin bi yöntem.

Ben kendime yaparken morartıp kanatınca kuaföre gitmeye başladım becersem de yapsam keşke yapabiliyosan ne mutlu 👍🏾
Kucuk Kucuk yaparsanız aslında morarmıyor. Buyuk surup buyuk bez kullanınca morarıyor hatta ilk yaptıgım da kanatmıstım.
Sonra tabi yapa yapa ogrendım alıstım, yıllardır kendim yapıyorum.

Hazır ağda bandı al. Makasla onu küçük küçük kes öyle kullan. Bikac denemeye alışırsın. Ben bazen ağda bazen üşengeçlikten jilet kullanıyorum. Jilet çabuk çıkarıyor ama bazen öyle gerekebiliyor. Sen de takma kafana. Evlenince de baktın ağda vs olmuyor jilet kullanırsın. Erkeklerin çok taktiği yok. Onlar da önce kendilerine baksın😊
O hazır agda bantları guclu mu guzel cekıyor mu

Kucuk Kucuk yaparsanız aslında morarmıyor. Buyuk surup buyuk bez kullanınca morarıyor hatta ilk yaptıgım da kanatmıstım.
Sonra tabi yapa yapa ogrendım alıstım, yıllardır kendim yapıyorum.
Rahatlığa alışmışım artık alışmış kudurmuştan beterdir 😂 eskiden vaktim vardı artık o da yok küçük bebeğim var 🥰 bana en iyisi kuaför

Back